Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska 10 DC nebo 10DPO?🙂 jinak na OT testy při zjištění těhu nespoléhej, radši udělat ten TT než OT, já mám třeba celý cyklus tohle na OT, každá tu LH hladinu hormonu máme jinou 🙂
@baraskaska ov test by musel byt pozitivni a ne u kazde a to je ze jsou carky stejne silne nebo testovaci silnejsi, takhle to mam taky pomalu cely mesic, pockej na zpozdeni pak spis kdyztak udelej tt 🙂
Holky davejte tu na sebe pozor budu vas sledovat a moc moc vam tu vsem drzim palecky aby se kazde brzy zadarilo poslilam pro stesti pro vsechny🍀
@baraskaska 10 DPO pardon 😆 je z odpoledni moci takze zadna slava, alespon mi to dalo zas nadeji. Nebo mam ovulaci furt 😀
@slayc to je mi jasny spis je to takovy zablesk nadeje. Tak ja se to ve stredu dozvim. Ale i tak jeste bych rada mela nejakou nadeji nez ta mrcha prijde 😀 ☹
@baraskaska to chápu 🙂 budu držet palečky 🙂
@slayc dekuju, zitra uvidim co zas vymysli bt. Ale je nejvyssi za ty tri mesice co merim. Tak na tu se da docela dobre spolehout. Ve stredu by mela urco klesnout pokud prijde mrcha.
@toryt no tak jestli máš v sobě něco a nemyslím mimi :D ... tak je dost možný, že ti ty teploty vzlítnou. Jednoduše, pokud máš čípek stále nahoře, tak bych počítala s tím, že OVU přijde. Mě třeba hned po ovu čípek div nevypadne z pipky, jak je nízko. Pak se srovnává do středu, ale ten den po je jasnej :D A ten test maliličko sílí, tak zkus do pěti dnů vydržet. Taky jsem to takhle měla myslím necelých pět dní před O 🙂 .. uvidíš zítra, snad 🙂 a máš aspon chlapa doma?? :D
@volfici není zač, jsem ráda, že je zatím vše v pohodě 🙂 ... a první ultrazvuk? Kontrola čípku atd nic moc :D ale když tam uvidíš ten váček (já teda už viděla fakt mimi v tom 12tt :D ) ale prostě je to tam a to je ta jediná jistota co máš, že to vidíš 🙂 a koukej ukázat fotku <3
@toryt tak já sem bez sexu prosím nějak přes dva týdny jo :D už jsem ráda že by to šlo, ale zase práce a únava :D ... takhle to druhátko asi nikdy nebude :D
@volfici ... jééé, koukám že jsi z JBC 🙂 tam jsem se narodila a teď bydlím v Chrastavě, kousíček od LB 🙂 a do JBC jezdím za sestrou 🙂) Téměř jsme sousedky :D
@baraskaska všechny, co měříte BT jste dobré, já z ní nebyla nikdy moudrá 🙂 ale věřím, že je to nejspolehlivější 🙂 já otěhotněla v měsíc, kdy jsem neměřila, netestovala a úplně vše vypustila 🙂 dokonce jsem otěhotněla v době, kdy jsme spolu spali několikrát denně, což se taky nedoporučuje, pro mě prostě záhada :D🙂hlavní je neztrácet naději 🙂
@tynka07 no, já jsem dnes 7+5, 14.9. jsem byla na první návštěvě u doktora, srdíčko sem viděla i slyšela, samozřejmě sem se hned rozbrečela z toho:D takže samé dobré, občas sem nakouknu a povzbudím 🙂 čeká mě za měsíc 1. screening, 9.10 dostanu průkazku 🙂 zatím jde vše hladce 🙂 děkuji za optání 🙂
@tynka07 ja to chci prave kdyz je chut ne kvuli ovu o ktere on netusi ale ja bohuzel jo, coz uz je pak ode me tak trosku umele a to nechci asi to prestanu sledovat 😁 A ono stejne nekdy se povede pet dni pred nekomu a nekomu v ten den. By teoreticky stacil sex jednou za mesic, jenze to mi prijde dooost malo.

Holky tak mi to nedalo, na prsou mam zilky strasne videt, to jsem nikdy nemela a ted OT toto. Jsem 10DC ms ma forazit ve stredu.