Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@petuska1188 Záleží jaký máš cyklus,já mám 28 dní většinou,tak bych měla začít dělat od 11 dne cyklu,ale už 10 den sem radši začala a dělá se mezi 10-20 hod. já děělala v 10 dopo a vyšel mi pozitivní a večer už byl slabší čárka.
@baraskaska hele ja vim kdy ovuluju a stejne nic🙂 dokonce me ted doktorka pichla nejaky hormony pri ovulaci, aby tomu pomohla, no jsem zvedava, akorat to mam za sebou. Ale uz nikdy vice, mam emoce jak, kdyz jsem potratila....nevim ci jsem, fakt des...Jinak u nas to bude zrejme psychika, nebo ted jeste zkusim tu mojzisovou, hodne to doporucujou...
@kockakacka :( ale tak jeste pockej, teplotky mas krasne nahore. Tal treba za dva dny 🙂 jeste neztracej nadeji.
@lucy0511 tak mazlikovat 🙂 at tady jsou nejake // TT 🙂
@petuska1188 ahpjly, jak psaly jolly. Cca od 10.dne cyklu (bacha testovat muzes i dlouho, ja prvni cyklus zacala 10DC a OT+ jsem mela az 21DC :D ) je i na OT ze se delaji od 10 - 20hod. Je lepsi delat i 2*denne, protoze hodnota Lth se meni z hodiny na hodinu, tak aby si to n3prosviha. Dalsi cykly uz vis na kdy se soustredit a tolik joch nevyuzijes 🙂 je fajn k tomu treba merit i BT prp jistotu, ze ovu prpbehla ;)
@kockakacka nevěš hlavu, třeba je ještě brzy, dokud není červená nic není ztraceno 😊 Ja to radši ani nezkoušela.
Holky, tak mam pocit, ze ja se ted // asi nedockam.. :( v pondeli by mela prijit mrcha a me se ted zacina zhorsovat plet jako vzdy tesne pred MS a do toho mam dneska naladu blbou, chce se mi brecet a mam pocit jako bych mela depku.. :(
@tynka07 hele nezkousela, ja na to moc neverim. Jako pokud by se me to snazeni protahlo, tak asi ozkousim ledacos, ale ted to spis nechavam na tom nad nami🙂 Jo tak ja mam malou holcicku a myslim, ze se to ve docela dlouho mlelo, jestli chci druhe nebo ne. Vzhledem k memu veku, uz byl cas, vzhledem ke stari dcerky, moc ne. Jako ja verim, ze tohle opravdu zavisi na necem vyssim, takze jsem vcelku v klidu. Bud se zadari, nebo ne...Jak dlouho se snazite?
@kaitinka jo jo taky se mi trochu zhorsila plet a prsa zacinaji bolet tak taky cekam ze prijde
@dendasubaristka ja prave jinak nemam a nikdy jsem PMS nemela. Vetsinou jsem prichazejici MS poznala podle sve pleti a kolikrat ani to ne.. A vzhledem k tomu, ze mi jinak nic neni, verim ze ta mrcha prijde.. :(
@dendasubaristka ja prave nevim jak dlouhy mam cyklus,jsem pred mesicem byla na vytazeni teliska a prvni ms jsem dostala po 22dnech,takze nevim jestli ted dorazi taky po 22dnech....S teliskem jsem MS nemela.
@petuska1188 tak nic spatneho na tom nebude kdyz budete delat hned po ukonceni ms a nepropasnete to tim padem.
@kaitinka ja mam vetsinou tu plet trochu prsa a spineni ale to tak 2 dny pred ms
@dendasubaristka ja prave prsa vubec, spineni taky nemam nikdy. Max den dva pred mi zacne lehce pobolivat podbrisek a to jeste jen obcas, neni to pravidlem u me..
@kaitinka no dokud jsem mela antinu nic jsme nepocitovala ani ranu jen spineni dva dny pred ms. ted po vysazeni plet desna,vlasy mastne furt si je musi mit a pms mam kazdy mesic jine. mam to cele poblbane. ale tento mesic je to uplne asi nejmin. plet neni v takove mire blba,prsa taky trosicku a az ted no.
@dendasubaristka tak jasny, antina taky dela svoje, co si budeme povidat.. Ale je pravda, ze me se taky hodne masti vlasy a musim si je skoro kazdy den myt.. Holt nam asi nezbyva nic jineho nez cekat a popripadne se zase dal snazit.. Ja jsem ted kontrolovala pro jistotu delku svych cyklu od zacatku roku a opravdu se muj cyklus pohybuje v rozmezi 28-29 dni. Jen asi trikrat jsem mela zpozdeni a cyklus se protahnul az na 35 dni, ale dokonce jsem mela mesic, kde jsem mela jen 25 dni... Ted uz jen abych vychytala den ovulky a to.by bylo aby se to nepovedlo.. Ale asi bych tvrde nechapala, ze kdyz jsem se ted smirila s tim, ze nic nebude a ono se prece jen nakonec podarilo 😂 ale tomu opravdu neverim, i kdyz sance porad je, kdyz MS jeste neprisla..
@kaja2016 my jsme to prvne zkusili v cervnu a nic, pak 2x nacasovane, kdy jsem si myslela ze vim a kdy ovuluju a diky mereni BT jsem zjistila ze jsme byli uplne mimo :D
A hlavne jsem mela nepravidelnou a dloooouhou MS, tak jsem sahla po bylinkach, kteram sem neverila a prvne zkusila a prave ze jsem ted mela MS o doooost zkracenou, nehslabsi a nejmene bolestivou, takze jsem si objednala adalsi :D tak uvidim ted 🙂 snad se povede :D
Ale tak hlevne, jestli v sobe citis, ze to druhatko je ted chtene a ne povinosti 🙂 ... Taky verim, ze to je ve vyssi moci, ale proc tomu nepomoci zr :D
@kaitinka no ja mam taky ukazkove cykly. A stejne no. Jednou se to povezt musi.🙂
@dendasubaristka urcite se driv ci pozdeji povede 🙂 jak ja rikam, nic se nedeje bezduvodne 🙂
@kaja2016 Nene, nekdo tu psal o Gynexu (kapky s nekolika bylinkami) a cetla jsem tu nejake recenze, pak spousty dalsich na netu v ruznych diskuzich a e-lekarnach, tak jsem si rikala, ze to prpste jen tak zkusim a jsem nadsena :D a nejen, ze mi to pomohlo s cyklem, ale jsem i strasne nebita energii a rekla bych, ze mi to snad i nejak srovnalo hormony a jsem takova jeste vic optimisticka, nez kdy driv 🙂 mozna je to i sugesce, ale hlavne ze je mi fajn :D
No a tento cxklus jsem zacala brat i Drmek, na posilneni Ovulace, tak jsem zvedava co ten dokaze 🙂
Nejdrive jsme prave chteli jen jedno dite, ale tak pred pul rokem na nas dolehlo, ze by bylo fajn jeste jedno a nakonec jsme vycitili, ze je nejlepsi doba 🙂 no a jak prvni tehu bylo rychle, tak ted mi jde z toho hlava kolem :D kamaradky a kolegyne porad roti a twhulkuji a to je jak za trest :D
Jak dlouho se tedy snazite vy??
@lucy0511 :D proc blby, dokud na to stacite 😂😂😂
@tynka07 trochu me to mrzi.. Na druhou stranu mi dnes v praci přidali a prodloužili smlouvu z 2019 do 2023.. Tak mi alespoň neco zvedlo naladu 🙂
Nedávno jsem psala o pseudotěhotenství > tak skutečně. Pár dní před MS (která včera dorazia) se vše stabilizovalo a já začala tušit, že s toho nic nebude. ale snažíme se velmi krátce a byla by to skutečně náhoda 🙂
@tynka07
Ahoj, ja beru gynex taky 3 měsíc s tim , ze vždy byla ta týdenní pauza . a normalne muzu potvrdit ze nálada a tak je vse diky tomu super... cyklus mi to uz začalo srovnávat taky a hlavne nejsem tolik unavena.... K miminku to zatim jeste nepomohlo, ale tak uvidime. Snažíme se od listopadu 2016 😊
@ejdys tak na me mel gynex účinek prvni mesic to mi posunul ovu z 22.dc na 16.dc tak jsem se radovala, cyklus byl 30 dni.. Lf 14 dni.. No a druhy cyklus s gynexem ovulace 25.-27.dc a dnes jsem 35.dc a jeste minimálně 5dni do ms.. Takže ja gynex vysadila úplne 😡

Holky,tak mi to nedalo a koupila si ovu testy,"snad" je jeste vyuziju.Pristi tyden ma dorazit MS a potom bych je popripade zkusila ale nevim presne kdy..kolikaty den a rano?