Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka bych ho chudáka strhla ale co jen ať se taky snaží že od čtvrtka neděláme nic jinýho 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Holky dneska to mam dostat ale nejak mi bricho neboli ani nic zadne priznaky tak Nevim co jestli si mam udelat testik poradite
@kachnicka25k Ja jsem na tom podobne, jen s tim rozdilem ze to mam dostat v pondeli ted co bude. A taky premyslim, jestli mam zitra risknout test nebo si uz pockat.. Jen se hlavne modlim abych nemela zase zpozdeni.. 😕
@lucy0511 neboooj, ovu je do 48hod cca, takze treba bude dnes a zitra teplota vyskoci ;)
@janapuma 😥😥😥 ale vis jak, dokid mrska nedorazi ;)
@kockakacka nadeje umira posledni ;) drzim palce a no a kdyz tak si dame spolu dalsi kolecko 🙂
@kachnicka25k ahpj ja myslela ze uz jsi delala. Nebo to byl Ovu test?
@kachnicka25k sup testik, potrebujeme trosku povzbudit ;)
Aha tak ja Nevim kdy si ho mam udelat
@kachnicka25k treba klidne hned to se uz malinko urcite ukaze 🙂
Delala jsem si Jo vcera a nic tak Nevim mam ci nemam dneska udelat
@kachnicka25k tak to bych potkala na pondělí
@baraskaska mno ovulaci jsem si delala testik tehul jeste ne
@kachnicka25k aháá když tys to moc nerozvedla a já pak prdlačky z toho věděla 🙂
@katmir sami, zatim to nevyšlo 4.cyklus, takže podle me na to jeste nemáme nárok. Ale chce tam jit pro uklidnění, ze je (snad) vse v pořádku a chce to jen cas 😊
@kockakacka tak to bych tam asi manzela nehnala a pockala bych jeste cca 2-3 cykly.
Vcera mi rekla cenu normos spermio 200-300,a s protilatkami cca 900,tak nevim do ceho jit.
@kockakacka nás teda odeslala Doktorka,takže zadarmo
@baraskaska aha tak bud dneska vecer si ho udelam nebo az zitra porad premyslim kdy mam si testik udelat
@katmir tak u nas to byl nápad manzela 🙂 takže ja ho v tom jen podporuji.. A ja jsem navic jeste celkem stresar a mam rada, kdyz vim, ze je vse Ok 🙂 kdyz to Ok nebude, tak se to alespoň těšit dříve nez čekat
Po jaké době ale? A kolik vam je? Nam jeste malo (ja 24, manzel 29) @katkas75
@kachnicka25k spis lip rano, moc je koncentrovanejsi.
A ja se v sobe uz nevyznam.. Vcera jsem mela naladu, ze bych snad vrazdila vsechny na potkani a dnes jsem unavena od sesti rana v praci a jeste mam hodinu pred sebou a i presto mam tak skvelou naladu az mi hrabe a zpivam si 😂😂😂
@kachnicka25k Hcg se zveda kazde dva dny, tak treba zitra a nebo klido i to pondeli, jestli te to v necem neblokuje 🙂
Holky z jineho soudku 😀 co delate kdyz je takhle hnusne?? Ja ted prijela z prace a suruju. Zejtra ma dorazit tchyne, tak at je vse tip top 😀 a po vic jak trech tydnech cekam konecne kraaaasnej vecer ❤❤❤❤
@tynka07 delala jsem si ho a jedna carka tak Nevim jestli to prijde pozdeji nebo jestli si zajedu Na gyndu pondeli jestli to neprijde
@tynka07 vetsinou to jisti pohadky nebo jezdime do bazenu🙂)Ale dnes se mi niiic nechce,tak lenosime,hrajeme clovece nezlob se a asi pujdeme brzy do perin(mame tatku na nocni).
@tynka07 A my jsme si zasli ven na obed a pak do kina na Kingsmana. A ted uz lenosime zalezli v posteli 🙂

@katmir taky bych se ted klidne valela v postely jeste,.ale to bych ted nesmela byt v praci na denni 😂