icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
23. zář 2017

@katmir taky bych se ted klidne valela v postely jeste,.ale to bych ted nesmela byt v praci na denni 😂

lucy0511
23. zář 2017

@kockakacka bych ho chudáka strhla ale co jen ať se taky snaží že od čtvrtka neděláme nic jinýho 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kachnicka25k
23. zář 2017

Holky dneska to mam dostat ale nejak mi bricho neboli ani nic zadne priznaky tak Nevim co jestli si mam udelat testik poradite

kaitinka
23. zář 2017

@kachnicka25k Ja jsem na tom podobne, jen s tim rozdilem ze to mam dostat v pondeli ted co bude. A taky premyslim, jestli mam zitra risknout test nebo si uz pockat.. Jen se hlavne modlim abych nemela zase zpozdeni.. 😕

tynka07
23. zář 2017

@lucy0511 neboooj, ovu je do 48hod cca, takze treba bude dnes a zitra teplota vyskoci ;)
@janapuma 😥😥😥 ale vis jak, dokid mrska nedorazi ;)
@kockakacka nadeje umira posledni ;) drzim palce a no a kdyz tak si dame spolu dalsi kolecko 🙂

baraskaska
23. zář 2017

@kachnicka25k ahpj ja myslela ze uz jsi delala. Nebo to byl Ovu test?

kaja2016
23. zář 2017

@tynka07 Aha, tak to bude OK. Mas stesti🙂 Je to neprijemne neco takoveho tajit.-)

lucy0511
23. zář 2017

@tynka07 no si říkám že to vypadá že by ta teplota mohla zitra stoupnout hlavně nepolevit ve snažení 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tynka07
23. zář 2017

@kachnicka25k sup testik, potrebujeme trosku povzbudit ;)

kachnicka25k
23. zář 2017

Aha tak ja Nevim kdy si ho mam udelat

baraskaska
23. zář 2017

@kachnicka25k treba klidne hned to se uz malinko urcite ukaze 🙂

kachnicka25k
23. zář 2017

Delala jsem si Jo vcera a nic tak Nevim mam ci nemam dneska udelat

darkwitch
23. zář 2017

@kachnicka25k tak to bych potkala na pondělí

kachnicka25k
23. zář 2017

@baraskaska mno ovulaci jsem si delala testik tehul jeste ne

baraskaska
23. zář 2017

@kachnicka25k aháá když tys to moc nerozvedla a já pak prdlačky z toho věděla 🙂

kockakacka
23. zář 2017

@katmir sami, zatim to nevyšlo 4.cyklus, takže podle me na to jeste nemáme nárok. Ale chce tam jit pro uklidnění, ze je (snad) vse v pořádku a chce to jen cas 😊

katmir
23. zář 2017

@kockakacka tak to bych tam asi manzela nehnala a pockala bych jeste cca 2-3 cykly.
Vcera mi rekla cenu normos spermio 200-300,a s protilatkami cca 900,tak nevim do ceho jit.

katkas75
23. zář 2017

@kockakacka nás teda odeslala Doktorka,takže zadarmo

kachnicka25k
23. zář 2017

@baraskaska aha tak bud dneska vecer si ho udelam nebo az zitra porad premyslim kdy mam si testik udelat

kockakacka
23. zář 2017

@katmir tak u nas to byl nápad manzela 🙂 takže ja ho v tom jen podporuji.. A ja jsem navic jeste celkem stresar a mam rada, kdyz vim, ze je vse Ok 🙂 kdyz to Ok nebude, tak se to alespoň těšit dříve nez čekat

kockakacka
23. zář 2017

Po jaké době ale? A kolik vam je? Nam jeste malo (ja 24, manzel 29) @katkas75

baraskaska
23. zář 2017

@kachnicka25k spis lip rano, moc je koncentrovanejsi.

kaitinka
23. zář 2017

A ja se v sobe uz nevyznam.. Vcera jsem mela naladu, ze bych snad vrazdila vsechny na potkani a dnes jsem unavena od sesti rana v praci a jeste mam hodinu pred sebou a i presto mam tak skvelou naladu az mi hrabe a zpivam si 😂😂😂

tynka07
23. zář 2017

@kachnicka25k Hcg se zveda kazde dva dny, tak treba zitra a nebo klido i to pondeli, jestli te to v necem neblokuje 🙂

tynka07
23. zář 2017

Holky z jineho soudku 😀 co delate kdyz je takhle hnusne?? Ja ted prijela z prace a suruju. Zejtra ma dorazit tchyne, tak at je vse tip top 😀 a po vic jak trech tydnech cekam konecne kraaaasnej vecer ❤❤❤❤

kachnicka25k
23. zář 2017

@tynka07 delala jsem si ho a jedna carka tak Nevim jestli to prijde pozdeji nebo jestli si zajedu Na gyndu pondeli jestli to neprijde

lucy0511
23. zář 2017

@tynka07 ahoj když je takhle hnusně tak sem vytáhla drahou polovičku a jeho bratránka na večeři 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

darkwitch
23. zář 2017

@tynka07 my jsme byly dopoledne dokud bylo hezky na trhu a ted chvili u kamarádky,a ted uz lenosime, ja mam rýmu jak tram tak nechávám ležet i úklid a odpočívám pro hackovani, dělám podzimní čepici pro sebe a malou 🙂

petuska1188
23. zář 2017

@tynka07 vetsinou to jisti pohadky nebo jezdime do bazenu🙂)Ale dnes se mi niiic nechce,tak lenosime,hrajeme clovece nezlob se a asi pujdeme brzy do perin(mame tatku na nocni).

apple_tree
23. zář 2017

@tynka07 A my jsme si zasli ven na obed a pak do kina na Kingsmana. A ted uz lenosime zalezli v posteli 🙂

Strana