Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka bylo to po roce.otehotnela jsem loni v květnu, mimoděložní,o prázdninách jsem šla k dr. Čekali jsme ten rok,jak se všude uvádí.ale prakticky jsme po potratu půl roku čekali s pokusem o mimi..
Mne je 31,manželovi je 26. Být vámi,tak počkám. Ale zas chápu,že chcete brzy vědět,kde může být problém. No my máme výsledky špatné..ale vy jste mladí, nebojte,brzo se podaří 😀
ahoj, nevíte někdo jak se užívá ten Drmek? mám prášky a můžu začít brát hned (jsem v půlce cyklu?
Chce se mi brecet, uz tyden spinim. Ms mela dojit vcera, ale bylo to opet po denni pauze zase spineni a dnes rano jsem zacala krcacet a odpoledne zase nic a na vecer opet krvaceni. Ach jo, chci mit normalni cyklus a klidne podstoupim i rezani. Mozna.to je duvod proc nemuzu pocit.
@kockakacka tak to je fajn. Můj manžel s tím nepřišel, ale neodporuje 🙂
Katmir@dekuji za odpoved...ja sr ted citim nejaka nafoukla.Nevim co to zase je.
#katmir ja sem po tom bejaka nafoukla vubec netusim co se to zase deje
@katmir sem po tom bejaka nafoukla vubec netusim co se to zase deje
@petuska1188 :/ snad neee, to by byl docela katastrofalni mesic :( treba by mrtvyho snedlo mimi :D
@kristyn.g je to jedno, nekdo zacina od 1DC a nekdo i v pulce. A tim ze se to do tela dostava postupne, tak to do daldiho cyklu zacne krasne pusobuit. Jen jestli mas pted ovu, tak si nejsem jista, jestli ti to uz tuto ovlivni :(
@aklin a neni mozne ze jsi tehu???? Kdyz to mas takovy prekopany?? Zkus rano test 🙂
Tak je nedele,kdo testoval????? Ja chci videt ty vase // ... A krasne dobre rano 😀😀😀😀🍀🍀🍀
Tak já už se teď v ničem nevyznám.. Cyklus jsem měla teď 22dnu místo mých obvyklých a pravidelnych 33dni...a ms byla jen 2dny, ale jakože dost silná, ale bez jakýkoliv bolesti a to jsem vždycky první den trpěla jak čert.. Takže dva dny a konec, to neznám.. No uvidím co přinese tento měsíc a pak stejně musím k dr... Ale výsledky mám všechny v pořádku tak by mě opravdu zajímalo co se děje.. Mimi nikde, ovulace nikde, ms jen aby se neřeklo 😀
@kockakacka zkoušela si test? 😊
@lucy0511 paráda tak tfuj tfuj ať se zadařilo. 😊🍀
@kaitinka nevěš hlavu třeba se ukáže později, dokud není mrška nic není ztraceno 😊
@kaitinka Neva, jeste muze byt ;) tak uvidis ... zitra mas ten 28 ci 29DC??
Jeste nezoufej ;)
@aklin no vidiiiis 😀😀 to je zase dost dobre znameni 🙂
@lucy0511 to se ti u leveho stava??
@mandarinka90 :D si z tebe dela telo dobry den :D ... A tehu teda urco ne?? Nezkusila jsi sledovat treba BT, dost nappvi ;),
@kockakacka to vypada skvele, posli fotku grafu z min.cyklu po ovu prosiiim 🙂
Já čekám do středy na MS doufám že se nebude nikde loudat. 😒 Manžel je smutný že se zase nezadařilo, prej si teď hodně věřil a myslel si že to tentokrát vyšlo. 😞
@tynka07 no dělala jsem si ovu test a tam byla jen jedna čárka, tt jsem chtěla v pondělí, ale ms dorazila dřív a ty dva dny byla fakt silná.. Navíc nemam žádné příznaky tehu.. Omlouvám se, že si pořád stěžuju, ale víš jak štve mě to, že teď vůbec nevím na čem jsem 😀
@kockakacka to vypada moc dobre... 🙂grafik z minulyho cyklu by ale pro porovnani fajn 🙂

Teda holky a myslim ,ze prijde MS.Sezrala bych I mrtvyho:D,mam sileny chute a prsa me boli jak cert:S