icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

petuska1188
23. zář 2017

Teda holky a myslim ,ze prijde MS.Sezrala bych I mrtvyho:D,mam sileny chute a prsa me boli jak cert:S

katkas75
23. zář 2017

@kockakacka bylo to po roce.otehotnela jsem loni v květnu, mimoděložní,o prázdninách jsem šla k dr. Čekali jsme ten rok,jak se všude uvádí.ale prakticky jsme po potratu půl roku čekali s pokusem o mimi..
Mne je 31,manželovi je 26. Být vámi,tak počkám. Ale zas chápu,že chcete brzy vědět,kde může být problém. No my máme výsledky špatné..ale vy jste mladí, nebojte,brzo se podaří 😀

kristyn.g
23. zář 2017

ahoj, nevíte někdo jak se užívá ten Drmek? mám prášky a můžu začít brát hned (jsem v půlce cyklu?

karolly
23. zář 2017

@kristyn.g Já mám tinkturu a začala jsem užívat taky až v průběhu cyklu. Mělo by to být fuk.

aklin
23. zář 2017

Chce se mi brecet, uz tyden spinim. Ms mela dojit vcera, ale bylo to opet po denni pauze zase spineni a dnes rano jsem zacala krcacet a odpoledne zase nic a na vecer opet krvaceni. Ach jo, chci mit normalni cyklus a klidne podstoupim i rezani. Mozna.to je duvod proc nemuzu pocit.

katmir
23. zář 2017

@kockakacka tak to je fajn. Můj manžel s tím nepřišel, ale neodporuje 🙂

natysnovec
23. zář 2017

Katmir@dekuji za odpoved...ja sr ted citim nejaka nafoukla.Nevim co to zase je.

natysnovec
23. zář 2017

#katmir ja sem po tom bejaka nafoukla vubec netusim co se to zase deje

natysnovec
23. zář 2017

@katmir sem po tom bejaka nafoukla vubec netusim co se to zase deje

tynka07
23. zář 2017

@petuska1188 :/ snad neee, to by byl docela katastrofalni mesic :( treba by mrtvyho snedlo mimi :D
@kristyn.g je to jedno, nekdo zacina od 1DC a nekdo i v pulce. A tim ze se to do tela dostava postupne, tak to do daldiho cyklu zacne krasne pusobuit. Jen jestli mas pted ovu, tak si nejsem jista, jestli ti to uz tuto ovlivni :(
@aklin a neni mozne ze jsi tehu???? Kdyz to mas takovy prekopany?? Zkus rano test 🙂

tynka07
24. zář 2017

Tak je nedele,kdo testoval????? Ja chci videt ty vase // ... A krasne dobre rano 😀😀😀😀🍀🍀🍀

lucy0511
24. zář 2017

@tynka07 tak a teď budu čekat co z toho snažení bude 🙂 🙂 🙂

aklin
24. zář 2017

@tynka07 Tehotna urcite nejsem. Nic me neboli, obcas podbrisek, prsa mam jako obvykle. Tyto problemy uz mam pul roku. Nekdy je to spineni 4 dny, ale ted se to nemuze rozjet.

tynka07
24. zář 2017

@lucy0511 vidiiis 🙂 sem ti to rikala, ze dneska pujde nahoru ... Tak tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘😘😘😘😘

tynka07
24. zář 2017

@aklin :( ale zase lepsi, kdyz s tim clovek pocita a bud neni zklamany tolik najednou a nebo ma uzasne prekvapeni ❤❤❤

kaitinka
24. zář 2017

@tynka07 Krasne ranko i tobe. Ja testovala, ale bohuzel test snehobily.. :( MS by mela dorazit zitra, pokid nebude zpozdeni..

aklin
24. zář 2017

@tynka07 takhle jsem to mela u prvni.

lucy0511
24. zář 2017

@tynka07 no ještě any to byla ovu z levého vaječníku a teplota zůstala 🙂 🙂 🙂

mandarinka90
24. zář 2017

Tak já už se teď v ničem nevyznám.. Cyklus jsem měla teď 22dnu místo mých obvyklých a pravidelnych 33dni...a ms byla jen 2dny, ale jakože dost silná, ale bez jakýkoliv bolesti a to jsem vždycky první den trpěla jak čert.. Takže dva dny a konec, to neznám.. No uvidím co přinese tento měsíc a pak stejně musím k dr... Ale výsledky mám všechny v pořádku tak by mě opravdu zajímalo co se děje.. Mimi nikde, ovulace nikde, ms jen aby se neřeklo 😀

kockakacka
24. zář 2017

Neděle 2 dny do ms

janapuma
24. zář 2017

@kockakacka zkoušela si test? 😊
@lucy0511 paráda tak tfuj tfuj ať se zadařilo. 😊🍀
@kaitinka nevěš hlavu třeba se ukáže později, dokud není mrška nic není ztraceno 😊

tynka07
24. zář 2017

@kaitinka Neva, jeste muze byt ;) tak uvidis ... zitra mas ten 28 ci 29DC??
Jeste nezoufej ;)
@aklin no vidiiiis 😀😀 to je zase dost dobre znameni 🙂
@lucy0511 to se ti u leveho stava??
@mandarinka90 :D si z tebe dela telo dobry den :D ... A tehu teda urco ne?? Nezkusila jsi sledovat treba BT, dost nappvi ;),
@kockakacka to vypada skvele, posli fotku grafu z min.cyklu po ovu prosiiim 🙂

janapuma
24. zář 2017

Já čekám do středy na MS doufám že se nebude nikde loudat. 😒 Manžel je smutný že se zase nezadařilo, prej si teď hodně věřil a myslel si že to tentokrát vyšlo. 😞

mandarinka90
24. zář 2017

@tynka07 no dělala jsem si ovu test a tam byla jen jedna čárka, tt jsem chtěla v pondělí, ale ms dorazila dřív a ty dva dny byla fakt silná.. Navíc nemam žádné příznaky tehu.. Omlouvám se, že si pořád stěžuju, ale víš jak štve mě to, že teď vůbec nevím na čem jsem 😀

baraskaska
24. zář 2017

@kockakacka to vypada moc dobre... 🙂grafik z minulyho cyklu by ale pro porovnani fajn 🙂

lucy0511
24. zář 2017

@tynka07 když já mám jen jeden funkční vejcovod a právě jen ten vlevo ten pravej mi na jaře odstranili 🙂

kaitinka
24. zář 2017

@janapuma dekuji za podporu, ale mrska ma prijit zitra.. Sice nemam vubec zadne PMS, ale neverim tomu ze neprijde.. Spis si myslim, jestli nebudu mit zpozdeni zase..

kaitinka
24. zář 2017

@tynka07 No dneska jsem 28 DC, mrska by mela prijit zitra. Uz ksem tu psala, ze vubec PMS nemam, takze si myslim ze bude zpozdeni zase. A jestli jo, tak se mi asi protahuji cykly. Minuly mesic jsem mela taky zpozdeni a cyklus se mi protahl na asi 34 dni.. 😕

tynka07
24. zář 2017

@lucy0511 aha, tak to teď máš, že měsíc ovuluješ a druhý ne?? Promiň že se takhle ptám, neznám to

tynka07
24. zář 2017

@kaitinka aha... hele taková blbost :D minulý měsíc jsme tu protažené cykly měli snad všechny :D asi nějaké erupce na slunci :D
Ale uvidíš, není všem dnům konec a naděje umírá poslední ;) a hold, když ne, tak se jede dál. Na každou (téměř) někde to miminko prostě čeká 🙂

Strana