icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
24. zář 2017

@tynka07 no ja mela minuly mesic zpozdeni, ale to jen diky nervum, bo 26.8. jsme s manzelem meli svatbu, takze bylo plno nervu okolo a skoro vsechno jsem resila ja, protoze manzel byl porad v praci a nemel cas neco ohledne nasi svadby cokoliv resit. Mela jsem to minuly mesic dostat okolo 22 dne v mesici a dostala jsem ti vlastne az rano po svatebni noci 😂😅

lucy0511
24. zář 2017

@tynka07 nee ovuluju každý měsíc pravý vaječník mi nechali jen otěhotnět můžu z toho levého protože jen on má funkční vejcovod

kassenkaaam
24. zář 2017

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli máte některá zkušenost s Proverou. Dostala sem jí od dr na srovnání MS tak jak na Vás působila a dá se s ní otěhotnět snáz

jannahh
24. zář 2017

Ahoj holky, tak nakonec ani dovca nepomohla.Tak v rijnu razime do tech Budejc.Jak jsem psala, zkusili jsme vse a tak po roce snazeni uz jedeme tam.Byla tam nektera uz z Vas? Je to sanatorium art Ceske Budejovice. Preji at se vsem brzy zadari!!!

alice777888
24. zář 2017

@kassenkaaam to me tsky zajima ...dr mi ji taky dal ale jeste jsem ji nenasadila ...zkousim to jeste bez ni...mela jsrm anovulacni cykly ale ted jsem to 2x dostala sama ...tak proto jsem ji nenasadila zatim

kachnicka25k
24. zář 2017

Ach Jo stale Cekam a nic jeste mi neprisla mn a uz jsem ji Mela dostat vcera a nic a testik uz nemam tak asi zitra dohtorce co Holky si myslite

baraskaska
24. zář 2017

@kachnicka25k já bych ještě týden počkala, někdy se prostě zpoždění stane. Kup ještě testík a udělej třeba za pár dnů znova. Může být ještě málo hcg. Navíc já taky měla jednou za čas třeba 32 a přitom můj běžný byl průměrem 27. To si myslím že může mít každá ženská, ovu nastane dýl a tím se prodlouží i LF

bajunka
24. zář 2017

@lucy0511 to není úplně pravda, já mám taky jeden vejcovod po mimoděložním těhotenství a otěhotněla jsem zrovna v dobu kdy jsem měla ovulaci právě z toho vaječníku kde chybí vejcovod (byla jse na UTZ, kde mi říkal, kde zrovna dozrává folikul) ale právě možná tím, že jsme tomu nepřikládala šance tak na to nemyslela a zrovna to vyšlo, Dr mi to vysvětlil tak, že žádný teleport :D,ale v břišní dutině to není na pevno a prostě si to vajíčko přetáhl ten zdravý vaječník.

kachnicka25k
24. zář 2017

Ja zpozdeni nemivam a boli me prsa takove pulzovani kdyby jsem tam Mela je to fat divni pocit

kassenkaaam
24. zář 2017

@alice777888 To u mě právě nic bez injekce nebo prášku nedorazí ani za dva měcíce teď už mám 49den a stále nic v pondělí sem byla u dr tak mě připích a čekám zda a kdy se dostaví.

lucy0511
24. zář 2017

@bajunka tohle mi doktor taky řekl ale s tím že by to musela být hodně velká náhoda aby se to stalo

kachnicka25k
24. zář 2017

@baraskaska ja Prave zpozdeni nemivam

renulem
24. zář 2017

Ahoj holky...můžu se přidat???Taky s manželem chceme miminko...

dendasubaristka
24. zář 2017

Zdravim holky,tak dneska spineni,tak ve stredu je ms jasna :(

janapuma
24. zář 2017

@renulem Ahoj vítej mezi námi. 😊
@dendasubaristka nezoufej, ja špinila při prvním těhotenství taky, za pár dní jsem našla // 😊

dendasubaristka
24. zář 2017

@janapuma no ja vetsinou pred ms spinim,proto si myslim ze prijde. Mam i zvetsena prsa jako pred ms.

kaitinka
24. zář 2017

Holky potichu vam zavidim.. Ja mam mit MS zitra,TT snehobily, ale pritom ani naznak PMS.. Takze pocitam, ze bude jen opozdena mrska... :(

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka vypada to dobře. 🙂

kockakacka
24. zář 2017

@tynka07
@janapuma
@baraskaska holky, nevypada..uz me pekne poboliva podbrisek na ms.. Radši jsem si uz v obchodě koupila výbavu :/ :D tady minuly graf

katmir
24. zář 2017

Ahoj holky, tak ani u mě se nic neděje, test skoro bílý, občas mám pocit, že ji tam vidím, ale spíše je to, že ji tam chci vidět nebo možná ryska, ale čárka to není. 😢
Dnes jsem 28.DC, ovulka byla sice 16.DC, ale i tak už by tam alespoň dušík by.

@kassenkaaam švagrová mi posílá recept na nějaký hormon, tak pak napíšu co to je. Já to určitě začnu brát, tak dám určitě vědět. Mám vysokou hladinu testosteronu, tak mi chce napsat nějaký ženský hormon, aby se to dalo do rovnováhy, tak takhle zkusíme dva cykly, a pak už podnikneme zase víc, ale mně řekla, že by tam být vyšší šance měla být.

bajunka
24. zář 2017

@lucy0511 no vidíš,ale opravdu se to stává 🙂, jsem živoucí důkaz 🙂

katmir
24. zář 2017

@kachnicka25k já bych teda k doktorce hned neběžela. Ona stejně nic neuvidí, takže ti akorát píchne Agolutin, a buď MS dorazí, nebo nedorazí a budeš těhu. Ale to je můj názor, pokud je ti samozřejmě nějak divně, tak radši jdi, to už se musíš rozhodnout sama, jak ti je blbě.

lucy0511
24. zář 2017

@bajunka no tak já nikdy takový štěstí mít nebudu

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka co vypada dobre?? Ted jsem kapku mimo..

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka tak psala jsi ze nemas zadne pms 🙂 a ma ti dojit uz zitra test muze byt pozitivni az dalsi dny 🙂

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka Jo takhle, promin nedoslo mi to 🙂 jenze u me je problem,ze skoro nikdy PMS nemam.. :( ja mam PMS vyjimecne, takze tohle u me neni nic noveho prave.. Vim, ze se mi muzou // ukazat treba az tyden po vynechani, ale moc velkou nadeji tomu nedavam, protoze na sobe zadne priznaky nepozoruju..

kachnicka25k
24. zář 2017

@katmir mno Prave ze nemam chute a boli me prsa a je mi divne tak asi zajdu zitra at vim jak jsem Na tom distak mi veme krev tam to pozna drive jestli jsem nebo ne nebo jestli mi to prijde pozdeji ale je to u me zajimave tohle se mi teda nestava aby jsem Mela zpozdeni sama se tomu divim

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka nekdy je to dobre znameni nemit zadne tehotenske priznaky. Drzim palce 🙂

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka Dekuji moc🙂 rada bych tomu verila, ze se zadarilo konecne po dvou letech, ale muj mozek tomu moc verit nechce i pres to, ze si delam aspon "plane nadeje".

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka jo jo po te době je to těžké věřit,já to tak mam taky po roce snažení

Strana