icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kachnicka25k
24. zář 2017

@katmir ja chci take ten hormon jaky to je

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka No uvidim co bude nebo ne.. Mela jsem pred tim asi tri dny bolesti podbrisku a posledni z toho nekdy ten posedni den asi dve tri hodiny az krecovite bolesti, ktere presly.. Od te doby jako kdyz utnes a nic.. To me hodne moc zmatlo a nevedela jsem, co si mam myslet.. Coz vlastne nevim do dnes, bo jsem nemela zadny nidacni spineni, ani jiny vytok nebo tak neco.. Pritom vim, ze treba mocakem to byt nemohlo, chodila jsem normalne na malou aniz by me to palilo nebo tak neco..

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka je to tezky vyznat se kolikrat v tom. Co znamena co. Telo mi prijde dela kazdy mesic neco jineho. Kdo se v tom ma pak vyznat

apple_tree
24. zář 2017

@kachnicka25k Uz jsem ti to psala v jine diskuzi. Promin, ale opravdu zacni trochu uvazovat. Jeste nemas ani den zpozdeni, nebo mas jeden den zpozdeni a uz chces jit k doktorce, kdyz ti jinak nic neni? Zpozdeni je uplne normalni vec i u jinak pravidelneho cyklu, dej tomu aspon tyden, nez bude vysilovat a otravovat doktora. Stejne ti rekne, ze mas jeste pockat a kdyz se ms neobjevi ani za par dnu, tak prijit znova. A uz vubec nechapu, ze se tu hlasis, ze chces nejaky hormon. Holcina tu psala, ze to ma predepsane, protoze ma vyssi testosteron. Bylas na vysetreni, vis, ze mas taky vyssi testosteron? Nebo do sebe hodlas nacpat cokoliv, aniz bys nad tim premyslela?
Hlava dela strasne moc, vsechny tu chceme otehotnet, ale dite je velka zodpovednost a z tvych prispevku mam pocit, ze nevis, ktera bije.

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka to mas bohutel asi pravdu. Nejhorsi je, ze ja jsem takova, ze pokud se deje neco, co u me neni obvykle, docela to resim.. Nejde o to, ze bych resila proc mam zpozdeni MS nebo proc jednou mam mensi PMS a proc nekdy vubec, ale spis to co se deje "navic" behem cyklu, treba ted nedavno ty moje tri dny bolesti v podbrisku...

bajunka
24. zář 2017

@kachnicka25k moje mudra objednává nejdříve 3 týdny po zpožděné MS v případě těhu, teď je to stejně na přírodě...jako chápu návštěvu dr, když se třeba půl roku až rok snažíte a nic, nebo máš nějaký zdravotní problém,ale jinak je to fakt zbytečné

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka jo jo mam to podobne no.

volfici
24. zář 2017

@kachnicka25k a dělala sis alespoň test? Než poběžíš tak brzo po zpoždění k doktorce......

kachnicka25k
24. zář 2017

@volfici ano a Jen jedna carka tam byla

janajens
24. zář 2017

@kachnicka25k tak proc chces jit k Dr ja. Mela. I. Tyden zpozdeni a. Pak doraazila

kockakacka
24. zář 2017

@kachnicka25k a víš, ze je jedna čárka negativní test, ze jo :D jinak ja se svými 40 dnovymi cykly uz nějaké zpoždění den dva neresim :D divne mi to prijde az 8+ plus 😂 Ale diky měření BT jsem ted pochopila, ze Lf je take stejna, jen se hýbat ovulace..takže pak vim konečně kdy to mam cca dostat a 36.dc nesilim a netestuju

volfici
24. zář 2017

@kachnicka25k tak bych zatím nic neřešila. Počkej dva dny a když nedojde, zkus znovu test. Na zpoždění může mít vliv cokoliv, stres, bacil v těle, i jiné jídlo třeba.... Jeden nebo dva dny nic neznamenají, zbytečně se neplaš a ještě počkej.

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka No kazdopadne uvidim.. Zitra by mela.mrska prijit, pokud nebudu mit zpozdeni.. Ale tak ci tak, jsem smirena s tim ze se ted nepovedlo, takze muzu byt nanejvys jen mile prekvapena, nikoliv nejak extra zklamana..

kaitinka
24. zář 2017

@kachnicka25k Ja mam obcas tez zpozdeni a kolikrat i cely tyden a taky kvuli tomu nebeham k doktorce zbytecne.. Proste bud MS prijde nebo ne. Nezbyva nam nic jineho nez cekat..

dendasubaristka
24. zář 2017

@kaitinka no dnes spinim,tak taky cekam ze prijde. Ikdyz byl sex den pred a po ovu. Neverim tomu. Minuli mesic byl taky kolem ovu a nic,takze buh vi.

kachnicka25k
24. zář 2017

@volfici a tak ja jsem Mela Sex pred ovulaci a po uvali tak mozna se zadarilo ale neveris tomu no vsak neco stoho bude necham to Na osudu

hani1234
24. zář 2017

Ahoj holky , tak u mě nic nového . Dneska jsem asi 9dpo , a hádejte , testovala jsem 😀😬 Já to proste neumím vydržet . Kdy očekávat MS netuším . Ale vzhledem k tomu , ze ovu byla 20. nebo 21.DC , tak asi až tak za 5-6 dnů ?

kockakacka
24. zář 2017

@hani1234 To záleží na tom, jak mas dlouhou lutealni fázi 🙂

janapuma
24. zář 2017

@dendasubaristka
@kaitinka holky já jsem úplně bez PMS tentokrát. Teda alespoň pro zatím. No a teplotu jsem dnes zapomněla změřit.

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka tak my to do zacatku tohoto mesice neresili, hlavne ja teda, tudiz jsem si nikdy nemerila BT a ani jsem nezkousela ovu testy.. Zacala jsem to resit az tento mesic, a to jeste jen "bajoko". Ale jestli se nepodarilo, mam v planu merit BT od dalsiho cyklu...

janapuma
24. zář 2017

@dendasubaristka tak už taky špiním ...

kaitinka
24. zář 2017

@janapuma ja jsem bez PMS skoro porad,nikdy nespinim driv jak den pred.. A jak jsem psala vyse, BT jsem nikdy nemerila, ale zacnu s tim od dalsiho.cyklu jestli se ted nezadarilo.. TT dnes cisty snehobily, MS by mela dorazit zitra pokud nebude zpozdeni a tim padam protahnuty cyklus..

baraskaska
24. zář 2017

@kockakacka i tak mi to prijde pekny. Tady se drzi teploty vys a zda se mi tam i ten nidacni pokles. 🙂 takz jen doufat ze vydrzi teplotka 😉

hani1234
24. zář 2017

@kockakacka Jooo, to kdybych věděla 😀

dendasubaristka
24. zář 2017

@janapuma
@kaitinka no holky nechame se prekvapit

tynka07
24. zář 2017

@kaitinka tak klika, ze to vydrzelo alespon pres tu svatebni noc 😀 to pak docela nastve :D

tynka07
24. zář 2017

@kockakacka :( skoda a koukam ze i ten minuly graf mas dost vysoky, kolem tech 37,1 ... Neva, dalsi zkusebni je tu ;)
@katmir nevadi, jde se dal. Hold ocividne zari je blbej mesic a nic se tu nedeje a nezjisti :( ddals uz to dame 🙂
@renulem ahojky a urcite, jen vitej 🙂 jak dlouho se snazite?? A v jake fazi ted jsi??

tynka07
24. zář 2017

@hani1234 v tomto ti pomuze jen, jestli vis jak mas dlouhou LF :/ ... ale tak zatim neni nic ztraceno ;) drzim pesti 🍀🍀🍀 a treba z predchoziho cyklu netusis kolik jsi mela dni od ovu do MS??
@janapuma tak to je ale stale dobra zprava , teda to nePMS ... A i spineni jeste nic nenaznacuje 🙂,

kaitinka
24. zář 2017

@tynka07 to mi povidej teda 😀 no snad bude uz brzy vse v pohode a zadari se 🙂

kaitinka
24. zář 2017

@dendasubaristka to mas pravdu. Ja to eventuelne mozna poznam zitra...

Strana