icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
25. zář 2017

@dendasubaristka to je prave to.. Je nejhorsi, ze na to nejde nemyslet a kort kdyz to mimco tak chceme..

hlasimse
25. zář 2017

@fanunka Zapisovala bych jen úplně první teplotu po probuzení. Jinak asi je možné, že utz vidí blížící se ovulaci, ale jestli opravdu proběhla se zjistí až zpětně. Takže je možné že se ovulace stane později. Jinak tam je ještě ten luteizační hormon, který měří třeba ty ovu testy, a tenhle hormon vlastně iniciuje tu ovulaci a zřejmě má vliv i na tu teplotu. Takže se někdy začíná produkovat, připravovat ovulaci, ale nedopadne to a ono se to za pár dní pokouší znovu. Já mám často pár dní vyšší nebo zvyšující se teplotu kolem DC 14, ale za 2 dny spadne a pak to většinou dopadne 21. DC. No, nakonec sexovat člověk může obden celý cyklus a pak se uvidí 😝

hani1234
25. zář 2017

Ahoj holky , tak jsem dnes zkusila , včera sněhobílo , dnes toto 🙈Co myslíte ? Nevidím to jen já ? 😂

hani1234
25. zář 2017

Budu 9. nebo 10.dpo , netuším 🤔

janajens
25. zář 2017

@hani1234 vidim drzim palecky at sili

fanunka
25. zář 2017

@hani1234 ja tam nic nevidim :(

fanunka
25. zář 2017

@hlasimse děkuji kde beres tolika zajimavych informaci?tak az budu mit vic namerenych teplot tak sem dam graf a doufam ze mi k nemu taky neco reknes 🙂

hani1234
25. zář 2017

@fanunka Já joo 😀

hani1234
25. zář 2017

@janajens Díky !

karolly
25. zář 2017

@hani1234 Něco se tam rýsuje 🙂 Zkus znovu třeba zítra, určitě se ještě vybarví 🙂

dendasubaristka
25. zář 2017

@hlasimse no podle bazalky test opravdu nekecal a ovulka probehla druhy den na to.
@krisatko no prave nejde mi na to nemyslet. A cim to trva dyl jsem s toho vice a vice na nervy. Treba kdyz uvidim.ze se to nepovede i pri jine taktice,tak konečně mozek dostane facku.

dendasubaristka
25. zář 2017

@kaitinka no zacinam se desit ze spadnu do nejakych depresí.

bajunka
25. zář 2017

@hani1234 trošilinku tam něco vidím a držím pěsti,aby sílil. Ale občas když člověk moc chce tak tam vidí pomalu co tam není, už jsem měla podobné i silnější a nic z toho nebylo.

hani1234
25. zář 2017

@karolly Tyyyjo, děkuji za podporu !
No uvidím , raději se neraduji, ještě není proč .. ale snad je to na dobré cestě 😍

hani1234
25. zář 2017

@bajunka To ano , ale tohle se dalo i vyfotit , takže zas takový cvok nejsem 😀

karolly
25. zář 2017

@hani1234 Určitě jo 🙂

bajunka
25. zář 2017

@hani1234 tak moje se taky daly vyfotit a nakonec nic :( nezbývá než čekat a doufat, že to výjde https://mkczimgmodrykonik.vshcdn.net/cFUGRv8ZLg...

hlasimse
25. zář 2017

@dendasubaristka Tak když test a bazálka odpovídaly, tak bych si tipla že ideální čas na zkoušení byl ten týden před tím vzestupem až do vzestupu.

hani1234
25. zář 2017

@bajunka Vím, taky už jsem zažila .

hlasimse
25. zář 2017

@fanunka Joo, na graf se budeme těšit 🙂 Jinak já ráda googluju a v angličtině je k nalezení opravdu hooodně materiálů, články, fóra, diskuze. V češtině toho zas moc není.

hani1234
25. zář 2017

@karolly Beru to tak, ze není všem dnům konec , buď a nebo 😬

baraskaska
25. zář 2017

@hani1234 vidim tam neco,drzim pesti... 🙂

hani1234
25. zář 2017

@baraskaska Dekuju !

hani1234
25. zář 2017

Holky , moc díky za vaši podporu !!

kaitinka
25. zář 2017

@dendasubaristka Nesmis si tyhle pocity moc poustet k telu. Vim, ze je to tezke, ale jde to.. Sama jsem mela uz kolikrat na male a myslela jsem, ze z toho zesilim.. Chce to se naucit myslet v tomhle smeru trochu jinak. Me kdyz neco depta a neco se kazi, rikam si, ze na vsem zlem je neco dobreho a snazim se na te spatne situaci najit neco pozitivniho. Je tezke se tohle naucit, ale ver mi, jde to. 🙂

dendasubaristka
25. zář 2017

@hlasimse tyden pred vzestupem? Vsak ovulace probiha jen jeden den..a pokles jsem mela dva dny a pak byl vzestup. Tak vim presne ktery den byla ovu.

janapuma
25. zář 2017

@hani1234 jj já vidím a tiše závidím 😊 ať sílí 🍀

hani1234
25. zář 2017

@janapuma Však není co k závidění . Ještě nevím, jak to půjde dáál .. Ale snad .

dendasubaristka
25. zář 2017

@kaitinka no snazim se rikat je to dobre ze se jeste nepovedlo,manzel ma cas doresit praci atd..ale i tak to nekdy prijde no.

hlasimse
25. zář 2017

@dendasubaristka To jo, ale vzestup teploty probíhá hned druhý den po ovulaci jen u asi 10% žen. Jinak může proběhnout i 3 dny před vzestupem. 100% ti to nikdo neurčí. A vzhledem k tomu, že ovulace v podstatě ukončuje plodné období, sexovala bych spíš ještě o pár dní dřív (+ během ovulace). Spermie si na vajíčko počkají někdy až 5 dní. Ale vajíčko je možné oplodnit jen cca do 24 hodin, takže po ovulaci je už většinou pozdě.

Strana