Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dendasubaristka Ja to mam ted podobne.. Z jedne strany si rikam, ze je dobre ze zatim nejsem tehu, protoze se za nedlouho budeme stehovat, takze aspon to stehovani budu moct zvladnout normalne a nebudu se muset kvuli tehu nejak omezovat s tahanim veci, ale z druhe strany bych byla jen rada a stastna, kdybych uz tehu byla..
Nevíte nekdo kdy je uplne hustý hrudkovity trochu se natahujici hlen
@dendasubaristka Vím, co myslíš, taky nechci být "snažilka". Ale naštěstí zatím jsem spíš na vážkách, nechráníme se, kdyby to vyšlo, budu ráda. Ale zatím nemůžu říct, že mimi opravdu strašně moc chci. Každopádně pomalu se tam dostávám 😝 Když se dívám na své předchozí grafy, taky jsem už mohla být xkrát těhotná...
Hele holky, tak nic, jak jsem předpokládala..test je belejsi nez sníh...nejak to na me padlo, ikdyz jsem vedela, ze nic, tak mam nějakou podzimní depku z toho
Holky tak jsem byla u dohtorky a mam tam vajicko tak me brala krev a zitra si mam zavolat co a jak a mame pri kazdy den mit pohlavni styk tak co si myslite
@kockakacka to me moc mrzi, vypadalo to tak nadejne. ☹ ale nic si z toho nedelej ms jeste nemas furt tam prece sance je, teplotka zatim nepadla 🙂
@kockakacka Pudy jsou hrozná věc! Pokaždé, co jsem si myslela, že jsem možná těhotná, a nebyla jsem, tak mi to bylo trochu líto, ač jsem dítě zrovna třeba nechtěla. Prostě příroda to tak zařídila 🙂
@hlasimse no je to des,dokud se člověk nesnazil o nejakych ovulacich a tak jsem neslysela a myslela si jak je to jednoduche
@kockakacka a přitom graf krásnej :-/ no dokud nedojde MS nezoufej, mě se u malý ukázly 2 čárky až 2 dny po temínu MS a to jakože fakt jen duch
@alice777888 ahoj Cekas Na menzes ja jsem byla dneska u dohtorky a brala mi krev a pri tam mam krasne vajicko tam.myslis ze si mam udelat testik
@kachnicka25k vubec nerozumím tomu, co pises... Snaz se prosim psat srozumitelněji..
@kockakacka byla jsem u dohtorky a ona mi rekla ze mam tam vajicko tak ze mam mit pohlavni styk kazdy den Ted. A brala mi krev tak jestli se mam radovat nebo ne . No a kdyz si udelam tehotensky testik tak jestli se mi tam neco ukaze nebo jestli si mam pockat do zitra Na vyslesky krve co myslis
@kachnicka25k nemyslela vajicko na oplození?
@kachnicka25k Můžu se zeptat, kolik je Ti let? Jestli tam máš vajíčko a máš se snažit, tak asi logicky nejsi těhotná ne? Ale teprve se vše chystá na ovulaci.
@kachnicka25k Doktorka zřejmě viděla, že budeš mít ovulaci...
@hlasimse .no ale ovulaci jsem mela10.9 tak nechapu proc je az ted
@kachnicka25k A že jsi jí měla 10.9. jsi zjistila podle OT? Ty nejsou 100%
@kachnicka25k no tak bud za A ) tam más pripravene vajicko k oplozeni (bude ovu, nebo uz je) a proto ti rekla aby si mela styk kazdy den , tim pádem jsi ve fazi ovulace a bude trvat tak 14 dni nez to bud dostanes nebo budes moct udelat test zda jsi tehotna,
nebo za B) tam videla uz tehu, ale popravde ted nevim kolikáty den cyklu jsi ? 🙂
já čekám na ovu ted
@alice777888 Mela jsem to dostat v sobotu a nic tak jsem si zasla za dohtorkou a ta mi vzala krev a zitra si mam zavolat Na vysledky. A rikala mi ze tam mam vajicko a ze mam mit pohlavni styk kazdy den tak ted jsem napjata co bude
@kachnicka25k a rekla ti proc mas mit sex kazdy den, pokud jsi těhotná tak nechapu?
@toryt rekla mi ze tam mam vajicko a ze mam mit kazdy den sex aby se aji oplodnilo asi a vzala mi krev tak Nevim no
@kachnicka25k volny vajicko nemuze videt, je moc malé, muze to byt forikul takze stav pred ovulaci. Rozhodne tedy těhotná nejsi a ted to chce hodne sexu a jestli se za dařilo zjistíš az tak za dva tydny 🙂
Tak ona tam videla vajicko ze tam mam krasne viditelne
@kachnicka25k pane bože...pokud ti kontrolovala vajíčko na početí, tak asi ujostovala, zda mas ovulaci. Tedy teprve bude oplodnění - rekla, at se snažíte. Takže těhotenský test ti je ted úplne L ničemu. Stejne tak nechapu,
Proc jsi tam běžela, kdyz jsi mela údajně děs spozdeni, ale nas tam vajicko a mas se snažit? Cely je to divny..jeste jednou..kolik ti je?
Tak holky.. Dnes by mela dorazit mrska, ale zatim tu jeste neni, takze asi dorazi opet vecer, jako vzdy..
@kachnicka25k a neni to jedno kolik mi je neboj neni mi 15ani18 ale vic
@kockakacka co je divny
@kachnicka25k Protože podle toho, co píšeš vypadá spíš na pěkného trolla....

@hlasimse no kdyby to tak u me bylo uz jsem nekolikrat tehotna. Tentokrat byl sex den pred ovu. Jine mesice treba 2-3 dny pred ovu a stejne nic. Takze pristi mesic proste bude sex den po pozitivnim testu. A pokud i tak nic,tak to kaslu. Nikdy jsem nechtela aby to spadlo do planovaneho sexu a uz to tam miri.