icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
25. zář 2017

@kaitinka drzim palecky at nedorazi

baraskaska
25. zář 2017

@kockakacka hele ja bych se moc nerozcilovala podle me to musi byt nejaky troll. Ze zacatku na me slecna nebo pani vybafla jestli si myslim ze je tehotna. Bez grafu bez popisu jentak. To bych fakt tipla na nejakyho vtipalka.

kaitinka
25. zář 2017

@janajens Dekuji moc, ale bojim se ze dorazi, i kdyz mozna i opozdene.. Sice nemam zadne PMS, ale co jsem zkousela vcera TT, byl bily jako snih..

hlasimse
25. zář 2017

@kachnicka25k Paní doktorka měla na mysli folikul 😉

kockakacka
25. zář 2017

@baraskaska jj, já si to také myslím...s prominutím, někdo takhle tupý přece nemůže chtít dítě...

kaitinka
25. zář 2017

@kockakacka
@baraskaska
Naprosto souhlasim.. Co jsem cetla prispevky od one slecny ci pani, bud nevi asi ktera bije nebo si dela z nas legraci, ale nejde ji to, protoze ji nedochazi jak to chodi v tomhle smeru.. A kdyz ani nechce napsat svuj vek, i kdyz ho sem vsechny piseme, chce nejspis zustat uplne anonymni a nebo je to uplny zajicek, ktery se nudi..

baraskaska
25. zář 2017

@kockakacka prave, uprimne tento druh rozhovoru co tady ta osoba predvadi vykazuje na osobu ktera sotva dostala do ruky obcanku.

baraskaska
25. zář 2017

@kaitinka ikdyby nevedela o ovulaci apodobne nic tak by se alespon ptala snad normalne a ne jak na sexualni vychove.

kaitinka
25. zář 2017

@baraskaska a obzvlast by se mohla zeptat te doktorky na vse, kdyz tvrdi ze tam byla.. Teda aspon kazdy normalni clovek by se doktora zeptal..

dendasubaristka
25. zář 2017

@kaitinka urcite nedorazi 🙂

kaitinka
25. zář 2017

@dendasubaristka moc tomu neverim, ale doufam ze nedorazi 🙂 ted je to uz bud a nebo 🙂 pockam tak do patka a uvidim, ted nebudu zbytecne testovat, protoze nejednou jsem mela zpozdeni jen..

aklin
25. zář 2017

Holky, poradte mi. Uz 9 dni spinim, o vikendu jsem mela mit ms. Vcera si manzel vsiml, ze mam pevnejsi a plnejsi prsa a takove jsem za celou dobu mela jen jednou a to kdyz jsem brala duphaston. Podbrisek obcas poboliva, tak i prsa, jsem nafouknuta, pribrala jsem, nekdy mam dny kdy fakt "zeru", protoze mam hlad. Jinak mi nic neni, nejsem naladova, jsem v psychicke pohode. U me takove spineni neni poprve, ale je to poprve co je i v dobe ms. Otazka zni ma cenu delat test?

janajens
25. zář 2017

@kaitinka jeden je bily dalsi den uz muze byt duch drzim palecky

tynka07
25. zář 2017

@karolly tak snad to pomuze, taky ted cekam s Gynexem a Drmkem zazraky :D jen min.mesic s Gynexem ovu 21DC a dnes 13DC a nasla jsem bilkovy hlen :D tak musim udelat OT, to by byl mazec :D
Jinak ja docela stresik v praci :/ tak to ted nevidim nejlip :(

tynka07
25. zář 2017

@hani1234 je to tam!!!!! Jeeee <3

tynka07
25. zář 2017

@kockakacka :( nene, kolikaty DC jsi?? A to ten graf dneska mne nabudil... Ach jo :(

kaitinka
25. zář 2017

@janajens Dekuji, ale jak jsem psala, moc tomu neverim i presto, ze mrska neni zatim ani dohlednu.. Zadny naznak toho, ze by mela prijit.. Ale vzhledem k tomu, ze ja PMS temer nikdy nemam, tak pak tezko rict..

tynka07
25. zář 2017

@aklin urcite, bud mas kliku a jsi tehulkpu a nebo ten Duphaston no :(

aklin
25. zář 2017

@tynka07 duphaston uz 2 mesice neberu.

hlasimse
25. zář 2017

@aklin Test si klidně udělej, aspoň budeš vědět, na čem jsi. Měříš si bt? To bys pak mohla vědět, zda a kdy jsi měla ovulaci, a jestli tedy máš vůbec opravdu zpoždění (od ovu). Ty symptomy samy o sobě nic neřeknou, plnější prsa nakonec můžeš mít i z mírného přibrání 🙂

kockakacka
25. zář 2017

@tynka07 dnes 38. Dc :/ nenávidím ty dlouhé cykly 😭 Kdyby mela cyklus jako normalni žena 28 dni, tak uz mam témeř zase ovulaci 😭

aklin
25. zář 2017

@hlasimse nemerim bt. Od dalsiho cyklu jsem se pro mereni rozhodla. Ani nevim kdy jsem mela ovu. Jen jsem prepokladala podle ovu priznaku.

kockakacka
25. zář 2017

Pri témeř pláči :D po shlédnutí me aktuální délky cyklu, jsem objednala drmek.. Tak se předved bylinko! 😂

hlasimse
25. zář 2017

@kockakacka Moje cykly jsou také delší - 35-38 dní. Ale zatím do něj nechci zasahovat... LF mám vždy 12-14 dní, tak pokud moje tělo potřebuje x dní, aby vajíčko dozrálo, tak to je prostě pro mě normální.

kockakacka
25. zář 2017

@hlasimse na jednu stranu mas pravdu, na druhou je pro me ten šílene dlouhy cyklus strašný :(

chiara1990
25. zář 2017

Ach jo holky jak jsem psala ze mi nasli tu cystu velkou tak zitra mam kontrolu a ja krvacim teda asi se jedna o dost opozdenou ms nebo nevim.ale krvacim uz tyden a stale hodne :( takze zitra budu volat k dr ze nedorazim :(

anetka9
25. zář 2017

@tynka07 Ahojda, diskuzi nestíhám číst, tak snad nevadí, když ti takhle napíšu:D Jak to vypadá u tebe s drmkováním?:D Já dneska 12DC a kde nic tu nic.. možnáááá ráno hlen, ale OT nic..:/ Tak jsem byla nakupovat:D:D

hlasimse
25. zář 2017

@chiara1990 A nemůže to krvácení být způsobeno tou cystou?

hlasimse
25. zář 2017

@kockakacka To chápu... Kor když se člověk snaží o mimi.

kockakacka
25. zář 2017

@hlasimse prave..driv mi vyhovovalo mit to 4 dny jednou za 40 dni..ted me to vyloženě stve :D :/

Strana