Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka hele ja bych se moc nerozcilovala podle me to musi byt nejaky troll. Ze zacatku na me slecna nebo pani vybafla jestli si myslim ze je tehotna. Bez grafu bez popisu jentak. To bych fakt tipla na nejakyho vtipalka.
@kachnicka25k Paní doktorka měla na mysli folikul 😉
@baraskaska jj, já si to také myslím...s prominutím, někdo takhle tupý přece nemůže chtít dítě...
@kockakacka
@baraskaska
Naprosto souhlasim.. Co jsem cetla prispevky od one slecny ci pani, bud nevi asi ktera bije nebo si dela z nas legraci, ale nejde ji to, protoze ji nedochazi jak to chodi v tomhle smeru.. A kdyz ani nechce napsat svuj vek, i kdyz ho sem vsechny piseme, chce nejspis zustat uplne anonymni a nebo je to uplny zajicek, ktery se nudi..
@kockakacka prave, uprimne tento druh rozhovoru co tady ta osoba predvadi vykazuje na osobu ktera sotva dostala do ruky obcanku.
@kaitinka ikdyby nevedela o ovulaci apodobne nic tak by se alespon ptala snad normalne a ne jak na sexualni vychove.
@baraskaska a obzvlast by se mohla zeptat te doktorky na vse, kdyz tvrdi ze tam byla.. Teda aspon kazdy normalni clovek by se doktora zeptal..
@kaitinka urcite nedorazi 🙂
@dendasubaristka moc tomu neverim, ale doufam ze nedorazi 🙂 ted je to uz bud a nebo 🙂 pockam tak do patka a uvidim, ted nebudu zbytecne testovat, protoze nejednou jsem mela zpozdeni jen..
Holky, poradte mi. Uz 9 dni spinim, o vikendu jsem mela mit ms. Vcera si manzel vsiml, ze mam pevnejsi a plnejsi prsa a takove jsem za celou dobu mela jen jednou a to kdyz jsem brala duphaston. Podbrisek obcas poboliva, tak i prsa, jsem nafouknuta, pribrala jsem, nekdy mam dny kdy fakt "zeru", protoze mam hlad. Jinak mi nic neni, nejsem naladova, jsem v psychicke pohode. U me takove spineni neni poprve, ale je to poprve co je i v dobe ms. Otazka zni ma cenu delat test?
@kockakacka :( nene, kolikaty DC jsi?? A to ten graf dneska mne nabudil... Ach jo :(
@tynka07 dnes 38. Dc :/ nenávidím ty dlouhé cykly 😭 Kdyby mela cyklus jako normalni žena 28 dni, tak uz mam témeř zase ovulaci 😭
Pri témeř pláči :D po shlédnutí me aktuální délky cyklu, jsem objednala drmek.. Tak se předved bylinko! 😂
@kockakacka Moje cykly jsou také delší - 35-38 dní. Ale zatím do něj nechci zasahovat... LF mám vždy 12-14 dní, tak pokud moje tělo potřebuje x dní, aby vajíčko dozrálo, tak to je prostě pro mě normální.
@hlasimse na jednu stranu mas pravdu, na druhou je pro me ten šílene dlouhy cyklus strašný :(
Ach jo holky jak jsem psala ze mi nasli tu cystu velkou tak zitra mam kontrolu a ja krvacim teda asi se jedna o dost opozdenou ms nebo nevim.ale krvacim uz tyden a stale hodne :( takze zitra budu volat k dr ze nedorazim :(
@chiara1990 A nemůže to krvácení být způsobeno tou cystou?
@kockakacka To chápu... Kor když se člověk snaží o mimi.
@hlasimse prave..driv mi vyhovovalo mit to 4 dny jednou za 40 dni..ted me to vyloženě stve :D :/

@kaitinka drzim palecky at nedorazi