Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dnes u mne začalo zase měření bazalky a ovulacni testy 🙂 tento cyklus zkusim vychytat jinak. Pokud se nepovede. Rozloucim se s vámi na nějakou dobu a zkusim to uplne vypustit a neresit. Snad se mi to po takove dobe konecne povede. Zamerim se na vanoce atd. 🙂 nebudu se stresovat sexem jestli ho bylo dost atd. A budu si to snad uzivat 🙂
Ahojky. Tak mám zas pocit že musím mít něco extra. Včera (48DC) dorazila mrcha, ovšem teplota neklesla. Minulé dva cykly v den ms klesla teplota na 35.8-7, teď zůstala 36.4 a dnes 36.2 .... Tak já už fakt nevím. Tento cyklus je poslední samovolný, když se po dalším měsíci a půl zase nezadaří, jdu k mudře na hormonální profil a injekce na podporu funkce vaječníků. Chjo.
@dendasubaristka držím palce 🙂
@krisatko to je divné ☹ jaké máš cykly normálně?
já od dalšího cyklu zkusím ovu testy, nemáte holky tip kde koupit za dobrou cenu? chtěla bych testovat celý měsíc at vím na čem jsem
@kristyn.g diky 🙂 no ja doufam porad v to ze to je fakt tou psychikou no
@karolly :D tak at se potomek kouka co nejdrive zadarit, aby z vas neco zustalo 😂😂😂
@toryt nooo :D ze se to asi blizi. Ja mam hlen treba cca 3-4dny pred ovu, obcas den po ale jinak nic. Uz jen kremak 🙂
@dendasubaristka souhlasim a dobre delas, taky to tak chci udelat. Doklapu tento cyklus, zkusim do tretice vseho dobryho ten dalsi a jestli ani to ne, tak to proste vypustim, je to fakt hrozny se na to takhle soustredit :( a bejt na nervy uz jen z ovulace a sexu, na nervy mame byt jestli MS nedorazi, tot vse :(
Drzim palce a spoustu zdaru 🙂
@krisatko ppkud mas teplpty takhle nizko, neni mozne ze mas anovulacni cyklus?? Mas graf?? Jinak chapu, dost to znepokojuje :(
@mandarinka90 teda ten je krasnej, tak drzim palce at to zvladnete!!! 🙂
@tynka07 děkuji 🙂 porad si rikam kolik je paru co nemohli otěhotnět,pak to vypustili a povedlo se a byt porad ve stresu jestli je dost sexu a tak me nebavi. Zacinam mit pocit ze to na me manzel nejak vidi vnitrne,ikdyz miu to nerikam a proto je sexu i min ze ho to jakoby odrazuje,ze to ze me citi. Kdyz sex tak neresim chce mnohem vic,asi na tom neco bude. Proste pokud ted nic pristi mesic bude oddychovy. A třeba nakonec budeme mit pod stromeckem ten nejhezci darek.
@lucy0511 jako já sem se sledovala a čípek mám teď třeba taky nahoře :D měla jsem ho dole, při ovu nahoře, to mi pak klesl a včera jsem ho zase nahmatala nahoře a dnes tam je taky :D Nevím no, jak pro mne byl čípek jistotou už třetí cyklus, tak mi to nějak rozházel, alespoň vím, co čekat :D
... jinak je mi to líto no, tak napíšu to co vždy , ,,třeba se další měsíc zadaří, jen věřit,, 🙂
Jen už mi ta věta přijde jako ,,upřímnou soustrast,, , prostě taková bezvýznamná, když už jsem ji psala tolikrát a stejně to k ničemu většinou nevede :/
A to ti i předešlé cykly před MS takhle pomalu klesá??
@aklin tyhle stavy jsou strašně ironický, pořád je to potvora která nemá přijít a jak si ji pak člověk zase přeje, aby už konečně dorazila. No hlavě že došla a může se zase začít ... třeba na nás čekají děti jako dárečky pod stromečkem (což snad prosinec vynecháme, protože další pannu v září nechci :D ) a celkově jsem si říkala, jak by bylo fajn mít mimi kolem toho jara <3
@tynka07 tynko ja uz 14 dni mam den hlen ktery se natahuje druhy zas krémových, a takhle furt dokola, dnes treba taky, uz fakt nevim co to je. Tech 14 dni i dost silnou druhou carku na ovu testu, dnes uz tedy trochu slabsi ale takhle se to střídá uz 14 dni. Jsem z toho jelen 😁 uz chvi kramy at vim kde jsem ✌️
Ahojky holky tak hlasim, ze na kotrole byl videt gestacni vacek prozatim jen, ale to hlavni je, ze je tam kde ma, z toho jsem mela nejvetsi strach, protoze me jednu dobu dost pichalo v pravym boku. Dr mi uz gratulovala, a ted teda si pockam az do konce rijna aby uz byl videt mimisek. 🙂
@baraskaska gratulace. Muzu vedet co pomlo v otehotneni? Nebo jak se povedlo? Ovulka snazeni a tak ? 🙂
Ted jsem koukala do kalendáře, sex jednou tydne je fakt hodne mala pravděpodobnost ze otehotnim i kdyz se mi to srovna, no coz pritel jeste deti nema ale nejak timhle nepomůže. Přemýšlím zas nad antikoncepci, aspon bych mela pokoj od cyst

@tynka07 Od té doby, co máme syna a stavíme barák, jsme jako manželé po 30ti letech 🙂 Prostě není energie. Teď, v zájmu dalšího potomka, překonáváme sami sebe 🙂