icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

karolly
1. říj 2017

@tynka07 Od té doby, co máme syna a stavíme barák, jsme jako manželé po 30ti letech 🙂 Prostě není energie. Teď, v zájmu dalšího potomka, překonáváme sami sebe 🙂

toryt
2. říj 2017

@tynka07 no ja teda plodného hlen mam průběžně posledních 14 dni tak nevim jak se tim mam teda ja řídit 🙂

dendasubaristka
2. říj 2017

Tak dnes u mne začalo zase měření bazalky a ovulacni testy 🙂 tento cyklus zkusim vychytat jinak. Pokud se nepovede. Rozloucim se s vámi na nějakou dobu a zkusim to uplne vypustit a neresit. Snad se mi to po takove dobe konecne povede. Zamerim se na vanoce atd. 🙂 nebudu se stresovat sexem jestli ho bylo dost atd. A budu si to snad uzivat 🙂

krisatko
2. říj 2017

Ahojky. Tak mám zas pocit že musím mít něco extra. Včera (48DC) dorazila mrcha, ovšem teplota neklesla. Minulé dva cykly v den ms klesla teplota na 35.8-7, teď zůstala 36.4 a dnes 36.2 .... Tak já už fakt nevím. Tento cyklus je poslední samovolný, když se po dalším měsíci a půl zase nezadaří, jdu k mudře na hormonální profil a injekce na podporu funkce vaječníků. Chjo.

hlasimse
2. říj 2017

@krisatko A můžeš sem dát graf? Vidíš tam jasně dvoufázovou křivku?

kristyn.g
2. říj 2017

@dendasubaristka držím palce 🙂

@krisatko to je divné ☹ jaké máš cykly normálně?

já od dalšího cyklu zkusím ovu testy, nemáte holky tip kde koupit za dobrou cenu? chtěla bych testovat celý měsíc at vím na čem jsem

dendasubaristka
2. říj 2017

@kristyn.g diky 🙂 no ja doufam porad v to ze to je fakt tou psychikou no

mandarinka90
2. říj 2017

Stal se zázrak, dneska mám krásně pozitivní ovu test i přes brání duphastonu, takže nejspíš ovu nebrání a jen min. cyklus byl divný.. Akorát od začátku cyklu jsme s manželem oba strašně zaneprazdneni nebo v alkoholovem opojení tak snad to nějak zvládnem dnes 😀

tynka07
2. říj 2017

@karolly :D tak at se potomek kouka co nejdrive zadarit, aby z vas neco zustalo 😂😂😂
@toryt nooo :D ze se to asi blizi. Ja mam hlen treba cca 3-4dny pred ovu, obcas den po ale jinak nic. Uz jen kremak 🙂
@dendasubaristka souhlasim a dobre delas, taky to tak chci udelat. Doklapu tento cyklus, zkusim do tretice vseho dobryho ten dalsi a jestli ani to ne, tak to proste vypustim, je to fakt hrozny se na to takhle soustredit :( a bejt na nervy uz jen z ovulace a sexu, na nervy mame byt jestli MS nedorazi, tot vse :(
Drzim palce a spoustu zdaru 🙂
@krisatko ppkud mas teplpty takhle nizko, neni mozne ze mas anovulacni cyklus?? Mas graf?? Jinak chapu, dost to znepokojuje :(

tynka07
2. říj 2017

@mandarinka90 teda ten je krasnej, tak drzim palce at to zvladnete!!! 🙂

lucy0511
2. říj 2017

@tynka07 tak i tenhle měsíc je opět o ničem teplota jde dolů už špiním jen je mi divný že ren čipek mám nahoře 😠😒😒

dendasubaristka
2. říj 2017

@tynka07 děkuji 🙂 porad si rikam kolik je paru co nemohli otěhotnět,pak to vypustili a povedlo se a byt porad ve stresu jestli je dost sexu a tak me nebavi. Zacinam mit pocit ze to na me manzel nejak vidi vnitrne,ikdyz miu to nerikam a proto je sexu i min ze ho to jakoby odrazuje,ze to ze me citi. Kdyz sex tak neresim chce mnohem vic,asi na tom neco bude. Proste pokud ted nic pristi mesic bude oddychovy. A třeba nakonec budeme mit pod stromeckem ten nejhezci darek.

aklin
2. říj 2017

@tynka07 to potesilo. Kdyz jsem dlouho cekala, byla nestastna ze porad se to nechce rozjet. To byla odmena za to cekani.

tynka07
2. říj 2017

@lucy0511 jako já sem se sledovala a čípek mám teď třeba taky nahoře :D měla jsem ho dole, při ovu nahoře, to mi pak klesl a včera jsem ho zase nahmatala nahoře a dnes tam je taky :D Nevím no, jak pro mne byl čípek jistotou už třetí cyklus, tak mi to nějak rozházel, alespoň vím, co čekat :D
... jinak je mi to líto no, tak napíšu to co vždy , ,,třeba se další měsíc zadaří, jen věřit,, 🙂
Jen už mi ta věta přijde jako ,,upřímnou soustrast,, , prostě taková bezvýznamná, když už jsem ji psala tolikrát a stejně to k ničemu většinou nevede :/
A to ti i předešlé cykly před MS takhle pomalu klesá??
@aklin tyhle stavy jsou strašně ironický, pořád je to potvora která nemá přijít a jak si ji pak člověk zase přeje, aby už konečně dorazila. No hlavě že došla a může se zase začít ... třeba na nás čekají děti jako dárečky pod stromečkem (což snad prosinec vynecháme, protože další pannu v září nechci :D ) a celkově jsem si říkala, jak by bylo fajn mít mimi kolem toho jara <3

aklin
2. říj 2017

@tynka07 po pul roce na to uz kaslu. Doposud jsme se ani nijak extra nesnazili.

lucy0511
2. říj 2017

@tynka07 já už ani nevím já to mám co cyklus to unikát 🙂 🙂 🙂

tynka07
2. říj 2017

@lucy0511 :D hrůza toto :D

toryt
2. říj 2017

@tynka07 tynko ja uz 14 dni mam den hlen ktery se natahuje druhy zas krémových, a takhle furt dokola, dnes treba taky, uz fakt nevim co to je. Tech 14 dni i dost silnou druhou carku na ovu testu, dnes uz tedy trochu slabsi ale takhle se to střídá uz 14 dni. Jsem z toho jelen 😁 uz chvi kramy at vim kde jsem ✌️

toryt
2. říj 2017

Co teplota, vylezla vejs? @tynka07

lucy0511
2. říj 2017

@tynka07 no už mě to nebaví a začínám rozhazovat sítě a asi zkusím nějaký reprodukční centrum

lucy0511
2. říj 2017

@toryt prosím můžu se zeptat ten drmek a gynex se může začít brát v jakykoliv fázi cyklu?

baraskaska
2. říj 2017

Ahojky holky tak hlasim, ze na kotrole byl videt gestacni vacek prozatim jen, ale to hlavni je, ze je tam kde ma, z toho jsem mela nejvetsi strach, protoze me jednu dobu dost pichalo v pravym boku. Dr mi uz gratulovala, a ted teda si pockam az do konce rijna aby uz byl videt mimisek. 🙂

dendasubaristka
2. říj 2017

@baraskaska gratulace. Muzu vedet co pomlo v otehotneni? Nebo jak se povedlo? Ovulka snazeni a tak ? 🙂

toryt
2. říj 2017

@lucy0511 drmek ja nevim ale gynex od 1dc do ovulace 🙂 drmek je jen bylina rekla bych ze tam je to fuk

lucy0511
2. říj 2017

@toryt dík no tak gynex už tenhle cyklus nestihnu tak aspoň ten drmek objednán

toryt
2. říj 2017

@lucy0511 pokud to stihnes brat do ovulace tak bych rekla ze nevadi 🙂

toryt
2. říj 2017

Ted jsem koukala do kalendáře, sex jednou tydne je fakt hodne mala pravděpodobnost ze otehotnim i kdyz se mi to srovna, no coz pritel jeste deti nema ale nejak timhle nepomůže. Přemýšlím zas nad antikoncepci, aspon bych mela pokoj od cyst

kaitinka
2. říj 2017

@tynka07 ahojky. Bohuzel prisla mrska, takze jsem ted v nedeli zacala novy cyklus.. :(

kaitinka
2. říj 2017

@tynka07 vlastne v nedeli mrska odesla lepe receno 🙂

lucy0511
2. říj 2017

@toryt uvidím jinak to gynex jistí až ten další cyklus

Strana