Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak jenom hlásím, že zase nic. Po folikometrii a nějaké injekci podporující otěhotnění. Jinak pravidelný cyklus se zkrátil tentokrát na 26 dní. A po té injekci jsem byla emočně úplně mimo, takže to už nikdy více. Ja už na nějaké metody vypočítáváni kašlu, shodli jsme se s mužem, že nás to stresující a ztrácíme radost ze života. Jinak Vám všem držím palce, díky za i formace, co jsem tady nasla a občas sem nakouknu a snad uvidím radostne novinky! 🙂
@kaja2016 drzim palce a snad se diky tomu povede,mam to v planu pristi cyklus pokud se tento nepovede 🙂
@katmir Ahoj chtěla sem se tě zeptat jaké jsi dostala ty hormony a zada už je bereš.
Ahojda holky🙂 tak dneska jsem byla na preventivce a zároveň jsem říkala, že se snažíme od června. Doktor úplně fajn člověk, napsal mi žádanku pro manžela na spermiogram, aniž bych si o ní musela říkat, říkal, že mám krásně vysokou sliznici, že je tam spousta folikulů, že ovulace už proběhla - testy mám všechny negativní tenhle měsíc🙂 říkal, ať je ani nekupuju:D:D s výsledkama mám hend přijít a pak případně uděláme i můj hormonální profil🙂
@tynka07 Jj tohle je horninami, ty urco muze ovlivnit gynex a ted to potrebuju srovnat na normal hladinu ale nevim jak, zeptám se ve ctvrtek gyn, objednávali me schvalne az za vic jak mesic abych uz mela po kramech a koukla se co a jak a ja zatim ms vubec nemela a ovu kdovi, docela se bojim ze to tu je znovu. Nikdy bych nerekla ze nekdy prinesu, chvi menzes :D
@fanunka
@krisatko a to meris v ustech?? Ze je takhle nizka, nebo ji tak mas normalne. Jinak vypada dobre, nad ryskou to je, takze pockej a pak testuj ;) a jestli dobre vidim, tak dorazila MS a v tomto pripade bych stejne testovala. Kdyz se ti drzi takhle nahore 🙂
@toryt to je zvlastni, to mas jak ja, taky mi takhle blbnul a nebo ti jich treba vic dozrava
@fanunka presne duvod, proc jsem i proti HA a radsi neberu nic, je to strasny svinstvo :(,
@toryt fakt ty 6+2 byly pozitivni jo?? To mi ani nerikej :D jestli jsem s tou ovu mimo a hodi mi TT+ a nic, tak mi hrabne :D
Holky jak se da zjistit zda k ovulaci opreavdu doslo? Cetla jsem ze ovulacni test je pozitivni pred prasknuti folikulu ale to ze folikul praskne a opravdu dojde o ovulaci ovulacni test neni schopny potvrdit
@fanunka to asi leda ultrazvukem u lekaře ne? doma to člověk asi nepozná jednoznačně?

Tak dnes už teplota normalniho cyklu 🙂 včera ještě menstruacni. Tak ted jen cekat do ovulky a dobre ji vychytat 🙂 🙂 mela by prijit nejspíš v pondělí 🙂