icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
3. říj 2017

Tak dnes už teplota normalniho cyklu 🙂 včera ještě menstruacni. Tak ted jen cekat do ovulky a dobre ji vychytat 🙂 🙂 mela by prijit nejspíš v pondělí 🙂

krisatko
3. říj 2017
fanunka
3. říj 2017

@krisatko to vypadá i na uhnízdění... řekla bych že povedený graf

fanunka
3. říj 2017

Tak ja dnes takto

fanunka
3. říj 2017

@krisatko ja se nějak neorientuji ja myslela ze to zelený je o ovulace. Ted jak jsem to priblizila už to vidím🙂

krisatko
3. říj 2017

@fanunka no není. Prvního jsem to dostala.

fanunka
3. říj 2017

@krisatko jj promiň už to vidím 🙂

lucy0511
3. říj 2017

@tynka07 tak jo už je to jasný pojedem další pokusný kolo 🙂 🙂 🙂 ale vypadá to že se mi srovná cyklus na 28dni od včera špiním a čekám že se to zítra nejdyl ve ctvrtek rozjede🙂 🙂 🙂

krisatko
3. říj 2017

@fanunka hlavně mi přišlo divné že se teplota držela na 36.4 když jsem to dostala, minulé v den kdy mrcha přišla spadla na 35.7 no a teď to vypadá, že je po třech dnech po všem. Dnes už jen lehce spinim. Divný cyklus prostě

kaja2016
3. říj 2017

Tak jenom hlásím, že zase nic. Po folikometrii a nějaké injekci podporující otěhotnění. Jinak pravidelný cyklus se zkrátil tentokrát na 26 dní. A po té injekci jsem byla emočně úplně mimo, takže to už nikdy více. Ja už na nějaké metody vypočítáváni kašlu, shodli jsme se s mužem, že nás to stresující a ztrácíme radost ze života. Jinak Vám všem držím palce, díky za i formace, co jsem tady nasla a občas sem nakouknu a snad uvidím radostne novinky! 🙂

dendasubaristka
3. říj 2017

@kaja2016 drzim palce a snad se diky tomu povede,mam to v planu pristi cyklus pokud se tento nepovede 🙂

toryt
3. říj 2017

@tynka07 ja uz se v tom nevyznám, dnes zas silnejsi

fanunka
3. říj 2017

@kaja2016 hmmm tak to velice dobře znám :( už jsem vyřízená z těch změn nálad jak do člověka rvou hormony. Člověk tím uplně ztrácí osobnost ....

fanunka
3. říj 2017

@toryt podle mě je ještě negativní - můj vypadal takto

toryt
3. říj 2017

@fanunka tyhle jsem mela pozitivni furt. Zkousela jsi i od Maxe?

fanunka
3. říj 2017

@toryt já je pozitivní pořád neměla jen toho 1. a dr. maxe tu někdo hanil tak jsem ho nekupovala. Měřím prvně takže třeba další cyklus

kassenkaaam
3. říj 2017

@katmir Ahoj chtěla sem se tě zeptat jaké jsi dostala ty hormony a zada už je bereš.

toryt
3. říj 2017

@fanunka pravda ze jeden den jsem delala tri v rozmezí hodiny a kazdej vyšel jinak. Ale tyhle jsem mela opravdu pozitivni vsechny co jsem udelala bylo to 6+2 balení ty dva byli těhotenské ty jsem mela taky pozitivni a nic

fanunka
3. říj 2017

@toryt 🙂 tak si narazila na nejake zmetky ja den po ovulaci mela jen jednu carku a tamty pred ovulaci taky nebyli zabarvene... a i pocitove jsem citila ovulaci

toryt
3. říj 2017

@fanunka pocitově bych rekla ze je prave po ovulaci. Proto jsem se divoká ze to zas sili

tynka07
3. říj 2017

@toryt Aha, ty jo, tak neni moc dobry :O a je teda mozny, ze se ti to stane znovu?? Kdyz to vypada, jak to vypada??
@karolly :( teda, to je osklivej graf. A nebo proste pomalejsi vajicko no a co hlen s cipkem?? A nemas nejakou nemoc ci vice stresu?? To vse prodluzuje FF

anetka9
3. říj 2017

Ahojda holky🙂 tak dneska jsem byla na preventivce a zároveň jsem říkala, že se snažíme od června. Doktor úplně fajn člověk, napsal mi žádanku pro manžela na spermiogram, aniž bych si o ní musela říkat, říkal, že mám krásně vysokou sliznici, že je tam spousta folikulů, že ovulace už proběhla - testy mám všechny negativní tenhle měsíc🙂 říkal, ať je ani nekupuju:D:D s výsledkama mám hend přijít a pak případně uděláme i můj hormonální profil🙂

toryt
3. říj 2017

@tynka07 Jj tohle je horninami, ty urco muze ovlivnit gynex a ted to potrebuju srovnat na normal hladinu ale nevim jak, zeptám se ve ctvrtek gyn, objednávali me schvalne az za vic jak mesic abych uz mela po kramech a koukla se co a jak a ja zatim ms vubec nemela a ovu kdovi, docela se bojim ze to tu je znovu. Nikdy bych nerekla ze nekdy prinesu, chvi menzes :D

tynka07
3. říj 2017

@fanunka
@krisatko a to meris v ustech?? Ze je takhle nizka, nebo ji tak mas normalne. Jinak vypada dobre, nad ryskou to je, takze pockej a pak testuj ;) a jestli dobre vidim, tak dorazila MS a v tomto pripade bych stejne testovala. Kdyz se ti drzi takhle nahore 🙂
@toryt to je zvlastni, to mas jak ja, taky mi takhle blbnul a nebo ti jich treba vic dozrava
@fanunka presne duvod, proc jsem i proti HA a radsi neberu nic, je to strasny svinstvo :(,
@toryt fakt ty 6+2 byly pozitivni jo?? To mi ani nerikej :D jestli jsem s tou ovu mimo a hodi mi TT+ a nic, tak mi hrabne :D

karolly
3. říj 2017

@tynka07 No dneska už 21DC a stále prostě nic ☹ Ještě včera a předevčírem byl čípek nízko, hlenu jen maličko. Dneska čípek vylezl nahoru, hlenu dost....

Jinak nemoc nebo něco výjimečného vůbec.

Chci fakt porozumět svému tělu a chci, aby fungovalo tak, jak má ☹ 😢

toryt
3. říj 2017

@tynka07 jako vic folikulu? Myslis? Jakoze by pak mohlo jich prasknout vic, nestraš, uz dvojčata mam 😁

krisatko
3. říj 2017

@tynka07 ano v ústech

fanunka
3. říj 2017

Holky jak se da zjistit zda k ovulaci opreavdu doslo? Cetla jsem ze ovulacni test je pozitivni pred prasknuti folikulu ale to ze folikul praskne a opravdu dojde o ovulaci ovulacni test neni schopny potvrdit

alice777888
3. říj 2017

@fanunka to asi leda ultrazvukem u lekaře ne? doma to člověk asi nepozná jednoznačně?

toryt
3. říj 2017

@fanunka na tom neco bude, vysvetluje to proc stejne plno holek ne a ne otěhotnět , zbytecny penize za testy. Nejjistější je asi měření teploty. Sice to ukáže zpetne ale ukáže ze fakt proběhla ovulace.

Strana