icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
3. říj 2017

@fanunka jukni tady, třeba ti to pomůže ;) http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

katmir
3. říj 2017

A dnes jsem začala měřit teplotu. Nějak jste mě tady nakazily 🙂

tynka07
3. říj 2017

@petuska1188 jukni tady, jestli se ještě nestalo :D https://www.babyweb.cz/jsem-tehotna-kreativne-z...
A jinak bych počkala třeba ještě tři dny až bude druhá čárka silnější, ať nehledá duchy také :D

tynka07
3. říj 2017

@katmir dobře děláš, na tom není nic špatného ;) tak vítej v klubu BTmagorů :D ... a v jaké fázi se teď ocitáš????????

katmir
3. říj 2017

jsem teprve 6.dc, čekala jsem, až nebudu krvácet.

katmir
3. říj 2017

jen si musím o tom víc načíst. Nejsem úplně na grafy.🙂
Ještě holky přemýšlím, vzhledem k tomu, že mám vysoké protilátky proti štítnici a jsem dost velká alergička, jestli nenasadím Prednison slabou dávku, abych neměla protilátky na spermíky. Trochu jsme to nakousla před mudrou, tak uvidíme, co na to v neděli švagrová.

fanunka
3. říj 2017

@katmir jak mivas dlouhy cyklus?

katuna93
3. říj 2017

JJe tu někdo kdo se snaží a má PCO ?

tynka07
3. říj 2017

@katmir jestli tě to zajímá, tak jukni zde ;)
Co s tím švagrová?? Jsem asi trošku mimo :D

tynka07
3. říj 2017
karolly
3. říj 2017

@tynka07 Test byl silnější než včera, tak uvidím. Každopádně plán je následující: Už nemám testy, kupovat už nebudu. Prostě se budeme dál tulit ob den nebo co tři dny třeba a snad z toho něco bude no...

katmir
3. říj 2017

@tynka07 svagrova je gynekolozka.

hlasimse
3. říj 2017

@karolly dc21 je ještě úplně v pohodě na ovulaci, mnoho žen má cyklu 35denní i o něco víc a je to v pohodě. Problém by byl pak třeba hodně dlouhé a nepravidelné cykly. Ale ovulace v den dc14 je absolutní mýtus.

dendasubaristka
3. říj 2017

@hlasimse tak ja jsem mytus :D

karolly
3. říj 2017

@hlasimse No doufám, že to tak bude 🙂 Nerada bych měla cyklus zase 40 dní ☹

aklin
3. říj 2017

@katuna93 ja jsem mela pco. S touto diagnozou jsem prirozene otehotnela.

katmir
3. říj 2017

@fanunka 28-32,takovy normalni.

zuzu158
3. říj 2017

Ahojky je tu někdo kdo se taky snaží o mimčo?

kristyn.g
3. říj 2017

@zuzu158 je nás tu asi dost 🙂

zuzu158
3. říj 2017

Koukám že nás je tu dost snaživek. Já mám zatím jen příznaky žaludek jak na vodě ale nezvracím. Nafouklé bříško bolest bradavek a tak. S přítelem vlastně už s manželem se snažíme teď první měsíc. MS by měla být 10.9. Jsem napnutá jak struna každý den čím dál víc 😇

kristyn.g
3. říj 2017

@zuzu158 tak držím palce 🙂

toryt
4. říj 2017

@petuska1188 gratuluju 🙂 ale pockej az zesílí , at to vidí poradne 🙂

toryt
4. říj 2017

@tynka07 njn, nezcvokla jsem, bylo to nahodou skvely a je, ale dalsi uz ne 😁

toryt
4. říj 2017

@aklin ahoj, prosimte co je pco?

hlasimse
4. říj 2017

@dendasubaristka Haha víš jak to myslím!! 🙂

hlasimse
4. říj 2017

@karolly Jako píše se, že cyklus nad 35 je už delší. Ale neřekla bych, že není běžné, nebo že by to dokonce bylo nějak patologické. Jsou ženy, které mají třeba 50denní cykly a otěhotní. Já když mám cyklus 35 dní, jsem ráda - to je můj nejčastější cyklus. Už jsem taky měla 40 a více, cca 1x do roka anovulační, no a pod 33 dnů jsem se od vysazení HA nedostala. Ale když vidím, že ovulace probíhá, a většinou to je těch 35 dnů, tak to beru jako svůj normál.

krisatko
4. říj 2017

Tak dnes už mi teplota klesla na obvyklých 35,8 takže nic. Za pár dnů konec mrchy a jedeme na novo. Nakonec jsme se s mužem dohodli, že na hormony kašlem a ještě počkáme. Že prý každá co na to chodí přibere (resp. se zavodní) a tak .... No tak a mám to.. :D

fanunka
4. říj 2017

@hlasimse ja jsem taky mýtus 🙂

tynka07
4. říj 2017

@karolly 🙂 tak snad, jen se milujte ❤❤❤ to je stejne to nejkrasnejsi ❤
@zuzu158 tak drzim pesti 🙂 vetsina se tu snazi pul roku az roky :D :(
@toryt 😂😂😂 uzasne nadruhou 😂😂😂
@krisatko taky moznost jak to vzit :D pp hormonech se prpste pribira a je to :D . A mrzi mne to, deti na nas cekaj pod stromecek 🙂

tynka07
4. říj 2017

@fanunka a ja ted poprve taky temer mytus :D 15DC , ale poprve v zivote 😂😂😂😂

Strana