Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dendasubaristka Neva, taky mame ted asexualni mesic :D takze s nicim nepocitam a je fajn si v hlave na chvili odpocinoiut 🙂
@zuzu158 aha, tak uvidis. Novej dr udela taky hodne. Jinak na bolestivou ovu trpim a doooost bolestivou. I kfyz 1m po gynexu se to zlepsilo a ted ten druhy je to taky lepsi. Ale bolelo to vzdy jak porodni stahy a sla jsem bolesti do kolen :O
Jinak ja sem 7DPO a cekam akorat na mrsku a doufam ze dojde brzy, jako min.mesic 🙂
@zuzu158 pred chvili mi bylo 25. Prvni se mi narodila kdyz mi bylo cerstvych 21 🙂
@tynka07 a je to s manzelovi nebo tvoji strany ten antisexualni mesic? 🙂 jestli jsem v tom sama nebo ne co ma anti sexualniho chlapa :D
@karolly no bud si MS nechas vyvolat, nebo dojde sama a taky i nedorazi a propoji se dva cykly a MS nemas jako vzsy 30den, ale 60DC a muze to vypadat jako abnormalni cyklus.
@kristyn.g ??? Jako nejsem Dr a vse mam vyctene, ale i na baleni to je. Se podivej do nejake elekarny a precti si to. A co si budem povidat, muj gyndar je proti temhle pripravkum uplne a kdyz sem volala, tak mi rekl ze vliv nema ani gynex, uz se tesim az pujdu na kontrolu a reknumu ze ma :D
@kristyn.g mensi trapas jak u mne, ja blila a chodila jsem s tim, ze jsem asi tehu a pritom strevni chripka 😂😂😂
@krisatko hele a ten Gynex zkusit nechces??? Me upravil cyklus luxusne. Kdysi ovu cca 32DC a prvni mesic 21DC a ted 15DC ;)
@dendasubaristka mam jako ty antisexualniho chlapa, ja bych mohla porad :D ale chapu, ma roho v praci proste hodne. Jak mel dovolenou v lete, tak jsme sexovali skoro kazdy den a nekolikrat i vickrat za den :D ale ten stres a unava jsou prpste svine no :(
Uz jsme hold starousci 😂😂😂😂
@tynka07 uf nejsem sama jupiii :D jako mu je 30 a jako by mu bylo 50 kolikrat,ale je fakt jak pises kdyz ma volno,tak je to bozi :p a to jeste nemame dite.
@toryt mohu se zeptat jdu pristi tyden k doktorce. Hlavně jak jsem brala prasky tak jsem o ovulaci ani neveděla ale po 11letech prisla a poradna trvala asi 5 dni zlata MZ. Lekare jsem zmenila kvuli bydlisti tak uvidime chodi k ni tchyne. 😉 testiky uz mam nakoupene. O vikendu jedu k rodicum tak tam se ospon odreaguju. Vezmu sebou nase dve deticky
@tynka07 Ahojky tak jen hlasim ze MS prisla 29.9 :/ takze jsem opet nastvana :D pritel si bude ted brat dovolenou :D tak snad na tom zapracujem :D :D a snad se konecne zadaří :/ jinak mne vazne klepne a jak naschval mi to ted nechce skoncit takze naladicka je u mne dost houpava :D
@dendasubaristka
@tynka07
Děvčata mám doma úplně to samé kolikrát aby ho člověk k akci přemlouval si v plodným období připadám jak loudil 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 diky ze nejsem sama :D zas s jedne strany muzem byt rady no a nemusíme mit strach ze by hledali jinde 🙂
@ka_rohli_na je tam🙂)ja ji tam vidim
@lucy0511
@dendasubaristka to vám závidím, u nás nemám zase moc chuť já... nevim proč, vždy jsem měla, ale jak jsme se začali snažit tak mě to pak z "nutnosti" přestalo nějak bavit
@krisatko tak pak už jde fakt o tebe no. Já sem taky velkej lajdák, ale při snažení mít prostě cykly přes 46 dní je fakt moc, tak hold jsem se to naučila a teď to mám už naučené 🙂
Ale tak či tak, to byl jen tip, držím palečky 🙂 třeba i to pomůže 🙂
@dendasubaristka ,@toryt a @lucy0511 skvělý, je nás už dost, tak to bude asi normální :D vtipné, že se říká jak ženský drbou a chlapi dokážou být horší, jak jsou chlapi na sex a přitom my chudáci po něm tak dychtíme a nic :D nějaký převrácený ...a tak jinak tomu mýmu 27 a je jako by mu bylo 50 :D. A zítra má volno, tak snad z toho dneska něco kápne :D ale prostě jsem se naučila 🙂 Jde mi o štěstí obou 🙂 a on sám mi občas udělá dobře, když se mu nechce, ale nechci toho zneužívat :D a sex pro nutnost jsme měli třeba právě teď v den ovu a ani se neudělal a já byla úplně ,,znechucená,, . Takhle hroznej sex (možná tomu ani sex říct nemůžu :D ) jsem zažila snad poprvé a vím, že už se takhle nutit NIKDY nebudeme :D to radši počkám přes rok :D ale jak píšeš, jsem ráda, že nejsem sama :D
@kristyn.g jo, trapas nad trapasy :D a je mi to jedno, věřím si, čemu chci :D zkusila jsem to a povedlo se. On je gyndař boží, ale prostě je jen pro vlastní doporučení a nemá rád ty chytré z internetu no :D Ale je fakt skvělej, při těhu TOP, po porodu též, co mi bylo, tak na to přišel a reagoval a na dlouhé cykly mi chtěl pomoci, jenže hormony atd jsem mu odmítla :D to jsem ceklově proti tomu, takže jsem si řekla, že to řešit nebudu. Na druhou stranu mít menstruaci jednou za dva měsíce bylo fajn :D
@tynka199665 njn, potvora ví, kdy jde nevhod :D a očividně ji to baví :D ... tak snad mu ta dovča vyjde alespoň na plodné období 🙂
@tynka07 snad jo uz se dokopu i k tomu abych si koupila ty testy na plodne dny protoze jinak mne stoho hlava kolem.:/
@petuska1188 tak tohle už je extrémní luxus!!!!!!!!! Dej pak vědět jak jsi mu to dala vědět 🙂 a obrovská gratulace k takovému rychlému štěstí 🙂
@kristyn.g blbost blbost blbost ... už nikdy, prostě sex z nutnosti je hnus ... dítě má vyplynout z milování, z lásky a ne z povinnosti, též jsem to jednou zkusila a více prostě NE
@tynka199665 pokud ti spodek funguje dobře, tak prostě zasexujte v době, kdy ti začne bílkový hlen ;) v tu dobu ob den a máš to. Nemusíš mít OT, ani měřit BT. Fakt se stačí zaměřit jen na toto a dejme tomu třeba i čípek 🙂
@tynka07 dekuju moc🙂)jen at je vse v poradku.Oznamila mu to vcera nase mala Emilka..prisla za nim s testem a dudlikem v ruce a rekla:Tatko,ja budu mit sestricku nebo bratricka <3
@tynka07 jé tak to já jsem přeborník mezi internetovými hledači diagnoz 😀 lékaří mají radost 😀
Jinak já se po x měsících fakt naštvala a nutila se do toho celý měsíc i když potřeba nebyla a fakt jsem to hodně zkazila... když byla předtím chuť několikrát týdně po měsíci nucení chuť dvakrát za měsíc ☹ tak se od léta zase snažíme aby to bylo na chuti a soustředit se při tom na hezký zážitek ne na snažení
@petuska1188 jeee, úplně mám husinu, to je prostě krásné 🙂
@kristyn.g no právě, on tohle nenávidí, ale sama než lést furt po doktorech a otravovat, tak se samovyšetřím a popř. s lékárnou i vyléčím :D
Přesně a tak to má být, hold člověk si tím musí projít aby zjistil, že to je blbost :D
@petuska1188 To je hezky tak to moc gratuluju jak jste dlouho zkousely?
@tynka07 dobre tak ja se na to zamerim minule to taky tak bylo ale bylo to jen jednou :D ted mi musi skonci MS ktere se očividně nechce :D

@toryt jojo já měla i trapas v práci, jsem si myslela že slepák a nakonec mi v nemocnici řekli že je to folikul nebo malá cysta a druhý den to bylo lepší 😀 tak prostě nechápu proč to nejde... já se bojím že jestli prostě mam pco tak že mi to ten clostil zhorší ☹ kdybych ale ovulace měla tak přeci už jsem dávno těhotná... nebo nemusím mít průchodné vejcovody... těch problémů být může hodně :-/ já furt čekala až zhubnu, z velké váhy, zhubla jsem něco, ještě to není ideální ale už mi to hubnutí nejde a je mi třicet tak už nechci čekat :-/ ach jo.. dneska mám blbé rozpoložení protože jsem marod zrovna, tak tu fňukám 😀 tak at ti to dobře zítra dopadne a dej vědět 🙂