icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
4. říj 2017

@toryt jojo já měla i trapas v práci, jsem si myslela že slepák a nakonec mi v nemocnici řekli že je to folikul nebo malá cysta a druhý den to bylo lepší 😀 tak prostě nechápu proč to nejde... já se bojím že jestli prostě mam pco tak že mi to ten clostil zhorší ☹ kdybych ale ovulace měla tak přeci už jsem dávno těhotná... nebo nemusím mít průchodné vejcovody... těch problémů být může hodně :-/ já furt čekala až zhubnu, z velké váhy, zhubla jsem něco, ještě to není ideální ale už mi to hubnutí nejde a je mi třicet tak už nechci čekat :-/ ach jo.. dneska mám blbé rozpoložení protože jsem marod zrovna, tak tu fňukám 😀 tak at ti to dobře zítra dopadne a dej vědět 🙂

toryt
4. říj 2017

@kristyn.g tyhle veci si myslim ze by mela zjistit gyn, clovek si muze myslet cokoli, ale preci oni to maj vedet. Moc zase nezhubni to taky neni Dobre, jež proste jak ti je příjemné.

krisatko
4. říj 2017

@tynka07 no jo. Já zas budu čekat měsíc a půl . Závidím těm co mají cyklus po třiceti dnech max. Asi jsem dospěla do toho stádia, kdy si řeknu že na všechno dlabu. Jediné co tak budu měřit BT abych aspoň věděla jestli se blíží mrcha a mohla se na ni připravit.

tynka07
4. říj 2017

@dendasubaristka Neva, taky mame ted asexualni mesic :D takze s nicim nepocitam a je fajn si v hlave na chvili odpocinoiut 🙂
@zuzu158 aha, tak uvidis. Novej dr udela taky hodne. Jinak na bolestivou ovu trpim a doooost bolestivou. I kfyz 1m po gynexu se to zlepsilo a ted ten druhy je to taky lepsi. Ale bolelo to vzdy jak porodni stahy a sla jsem bolesti do kolen :O
Jinak ja sem 7DPO a cekam akorat na mrsku a doufam ze dojde brzy, jako min.mesic 🙂
@zuzu158 pred chvili mi bylo 25. Prvni se mi narodila kdyz mi bylo cerstvych 21 🙂

dendasubaristka
4. říj 2017

@tynka07 a je to s manzelovi nebo tvoji strany ten antisexualni mesic? 🙂 jestli jsem v tom sama nebo ne co ma anti sexualniho chlapa :D

tynka07
4. říj 2017

@karolly no bud si MS nechas vyvolat, nebo dojde sama a taky i nedorazi a propoji se dva cykly a MS nemas jako vzsy 30den, ale 60DC a muze to vypadat jako abnormalni cyklus.
@kristyn.g ??? Jako nejsem Dr a vse mam vyctene, ale i na baleni to je. Se podivej do nejake elekarny a precti si to. A co si budem povidat, muj gyndar je proti temhle pripravkum uplne a kdyz sem volala, tak mi rekl ze vliv nema ani gynex, uz se tesim az pujdu na kontrolu a reknumu ze ma :D

tynka07
4. říj 2017

@kristyn.g mensi trapas jak u mne, ja blila a chodila jsem s tim, ze jsem asi tehu a pritom strevni chripka 😂😂😂
@krisatko hele a ten Gynex zkusit nechces??? Me upravil cyklus luxusne. Kdysi ovu cca 32DC a prvni mesic 21DC a ted 15DC ;)
@dendasubaristka mam jako ty antisexualniho chlapa, ja bych mohla porad :D ale chapu, ma roho v praci proste hodne. Jak mel dovolenou v lete, tak jsme sexovali skoro kazdy den a nekolikrat i vickrat za den :D ale ten stres a unava jsou prpste svine no :(
Uz jsme hold starousci 😂😂😂😂

dendasubaristka
4. říj 2017

@tynka07 uf nejsem sama jupiii :D jako mu je 30 a jako by mu bylo 50 kolikrat,ale je fakt jak pises kdyz ma volno,tak je to bozi :p a to jeste nemame dite.

krisatko
4. říj 2017

@tynka07 asi nechci. Ani tu fertipronu sem nejedla pravidelně. Na toto sem lajdak

katuna93
4. říj 2017

@aklin
To rada slyším 🙂

kristyn.g
4. říj 2017

@tynka07 tak snad taky je jen zaujatá, kéééž by 🙂 😀 to je taky moc pěkný trapas 😀

zuzu158
4. říj 2017

@toryt mohu se zeptat jdu pristi tyden k doktorce. Hlavně jak jsem brala prasky tak jsem o ovulaci ani neveděla ale po 11letech prisla a poradna trvala asi 5 dni zlata MZ. Lekare jsem zmenila kvuli bydlisti tak uvidime chodi k ni tchyne. 😉 testiky uz mam nakoupene. O vikendu jedu k rodicum tak tam se ospon odreaguju. Vezmu sebou nase dve deticky

tynka199665
4. říj 2017

@tynka07 Ahojky tak jen hlasim ze MS prisla 29.9 :/ takze jsem opet nastvana :D pritel si bude ted brat dovolenou :D tak snad na tom zapracujem :D :D a snad se konecne zadaří :/ jinak mne vazne klepne a jak naschval mi to ted nechce skoncit takze naladicka je u mne dost houpava :D

lucy0511
4. říj 2017

@dendasubaristka
@tynka07
Děvčata mám doma úplně to samé kolikrát aby ho člověk k akci přemlouval si v plodným období připadám jak loudil 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dendasubaristka
4. říj 2017

@lucy0511 diky ze nejsem sama :D zas s jedne strany muzem byt rady no a nemusíme mit strach ze by hledali jinde 🙂

toryt
4. říj 2017

@tynka07 jooo ty chlapy, unavený z prace 😁 taky pracuju do toho vařím uklizim a jeste bych chtela nosit dítě pod srdcem 😁 asi malo sexu abyste se nepredreli 😁

toryt
4. říj 2017

@zuzu158 ty jo krasny cicinly a jak se válek taky bych se Valela 🙂 tak hezky vikend u rodicu ;)

petuska1188
4. říj 2017

@ka_rohli_na je tam🙂)ja ji tam vidim

petuska1188
4. říj 2017

Tak holky,dnes uz takhle.

kristyn.g
4. říj 2017

@lucy0511
@dendasubaristka to vám závidím, u nás nemám zase moc chuť já... nevim proč, vždy jsem měla, ale jak jsme se začali snažit tak mě to pak z "nutnosti" přestalo nějak bavit

tynka07
4. říj 2017

@krisatko tak pak už jde fakt o tebe no. Já sem taky velkej lajdák, ale při snažení mít prostě cykly přes 46 dní je fakt moc, tak hold jsem se to naučila a teď to mám už naučené 🙂
Ale tak či tak, to byl jen tip, držím palečky 🙂 třeba i to pomůže 🙂
@dendasubaristka ,@toryt a @lucy0511 skvělý, je nás už dost, tak to bude asi normální :D vtipné, že se říká jak ženský drbou a chlapi dokážou být horší, jak jsou chlapi na sex a přitom my chudáci po něm tak dychtíme a nic :D nějaký převrácený ...a tak jinak tomu mýmu 27 a je jako by mu bylo 50 :D. A zítra má volno, tak snad z toho dneska něco kápne :D ale prostě jsem se naučila 🙂 Jde mi o štěstí obou 🙂 a on sám mi občas udělá dobře, když se mu nechce, ale nechci toho zneužívat :D a sex pro nutnost jsme měli třeba právě teď v den ovu a ani se neudělal a já byla úplně ,,znechucená,, . Takhle hroznej sex (možná tomu ani sex říct nemůžu :D ) jsem zažila snad poprvé a vím, že už se takhle nutit NIKDY nebudeme :D to radši počkám přes rok :D ale jak píšeš, jsem ráda, že nejsem sama :D
@kristyn.g jo, trapas nad trapasy :D a je mi to jedno, věřím si, čemu chci :D zkusila jsem to a povedlo se. On je gyndař boží, ale prostě je jen pro vlastní doporučení a nemá rád ty chytré z internetu no :D Ale je fakt skvělej, při těhu TOP, po porodu též, co mi bylo, tak na to přišel a reagoval a na dlouhé cykly mi chtěl pomoci, jenže hormony atd jsem mu odmítla :D to jsem ceklově proti tomu, takže jsem si řekla, že to řešit nebudu. Na druhou stranu mít menstruaci jednou za dva měsíce bylo fajn :D
@tynka199665 njn, potvora ví, kdy jde nevhod :D a očividně ji to baví :D ... tak snad mu ta dovča vyjde alespoň na plodné období 🙂

tynka199665
4. říj 2017

@tynka07 snad jo uz se dokopu i k tomu abych si koupila ty testy na plodne dny protoze jinak mne stoho hlava kolem.:/

tynka07
4. říj 2017

@petuska1188 tak tohle už je extrémní luxus!!!!!!!!! Dej pak vědět jak jsi mu to dala vědět 🙂 a obrovská gratulace k takovému rychlému štěstí 🙂
@kristyn.g blbost blbost blbost ... už nikdy, prostě sex z nutnosti je hnus ... dítě má vyplynout z milování, z lásky a ne z povinnosti, též jsem to jednou zkusila a více prostě NE

tynka07
4. říj 2017

@tynka199665 pokud ti spodek funguje dobře, tak prostě zasexujte v době, kdy ti začne bílkový hlen ;) v tu dobu ob den a máš to. Nemusíš mít OT, ani měřit BT. Fakt se stačí zaměřit jen na toto a dejme tomu třeba i čípek 🙂

petuska1188
4. říj 2017

@tynka07 dekuju moc🙂)jen at je vse v poradku.Oznamila mu to vcera nase mala Emilka..prisla za nim s testem a dudlikem v ruce a rekla:Tatko,ja budu mit sestricku nebo bratricka <3

kristyn.g
4. říj 2017

@tynka07 jé tak to já jsem přeborník mezi internetovými hledači diagnoz 😀 lékaří mají radost 😀

Jinak já se po x měsících fakt naštvala a nutila se do toho celý měsíc i když potřeba nebyla a fakt jsem to hodně zkazila... když byla předtím chuť několikrát týdně po měsíci nucení chuť dvakrát za měsíc ☹ tak se od léta zase snažíme aby to bylo na chuti a soustředit se při tom na hezký zážitek ne na snažení

tynka07
4. říj 2017

@petuska1188 jeee, úplně mám husinu, to je prostě krásné 🙂
@kristyn.g no právě, on tohle nenávidí, ale sama než lést furt po doktorech a otravovat, tak se samovyšetřím a popř. s lékárnou i vyléčím :D
Přesně a tak to má být, hold člověk si tím musí projít aby zjistil, že to je blbost :D

zuzu158
4. říj 2017

@petuska1188 To je hezky tak to moc gratuluju jak jste dlouho zkousely?

tynka199665
4. říj 2017

@tynka07 dobre tak ja se na to zamerim minule to taky tak bylo ale bylo to jen jednou :D ted mi musi skonci MS ktere se očividně nechce :D

kristyn.g
4. říj 2017

@tynka07 blbé je že manžel to furt nechápe a občas mi i vmete že bysme se ale museli snažit častěji, a ja nevím už jak mu vysvětlit že přemáhání prostě nepomůže... nebo to možná chápe ale tu potřebu má prostě jinde no :-/

Strana