Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@karolly premahat se v tom aby se udelal do tebe? :D to slysim poprve,jako beru oziveni udelat se jinam jednou za cas,ale vetsina chlapu si prave uziva ze se muzou vystriknout tam kde jsou :D ti chlapy jsou fakt sileni. I kdyz kdyz to tak vezmu ten muj uz ho pred koncem parkrat vytahl ani jsem to nečekala a malem to propasla :D :D
@dendasubaristka Řekla bych, že moc nemá rád to "znečištění" kolem, když jde ven... Tak to aspoň říká.... 😀 On je trošku cíťa na všechno možné ušnudlání od čehokoliv, když to není beton a podobný věci. Na ty si teď na stavbě zvyknul 😀
@karolly jo taaaak :D no sranda s tema chlapama a my mame pry se vsim problem to jo.
@dendasubaristka Už jsem si za ty roky zvykla 😀 Jako co třeba fakt nesnáší, když mám mokré ruce a sáhnu na něj 😀 U nás je to tak, že i já jsem oproti němu hrozný bordelář například 🙂
Ale na druhou stranu jsem byla až překvapená, jak zvládnul porod syna. Měl tu čest vidět i šití 😀
@karolly no tohle maji deti od sestry nesnesou na sobě jakoukoliv kapku musi se hned prevlect a tak no. Ale za to muze segra porad je utira a je na ne precitlivela kdyz se trochu uspini a tak no. Tak sou s toho pak takovy.
@dendasubaristka To jako na oblečení nebo tak mu to nevadí. Ale na holé kůži 🙂 Jako už to teď není takové, jako když jsem s ním začínala. Trošku ho cepuju 😀 Ale furt to tam je....
To by ségra moje dítě asi nepřežila. Já už jsem to vzdala a když není vyloženě třeba celej zlitej čajem nebo tak, tak ho nechám doma. To by bylo hadrů.... Takže do města chodí za frajera, doma je jako správnej chlap celej umazanej, upatlanej, od hlíny a tak, ale ŠŤASTNEJ 🙂
@karolly no ségra je hodně úzkostliva ve všem,tak mám aspoň odstrašující případ
@dendasubaristka Já to beru tak, že všeho moc škodí. Kolik je ségře? Mě přijde, že takhle úzkostlivé bývají starší maminky..
@karolly jo jo je ji uz 37. Taky si to myslim no
my si užíváme romantických chvilek skoro denně. 😉
@katmir provokace :D
@dendasubaristka to bych si nedovolila 😀
ale u nás je to tím, že nejsme spolu tak moc dlouho, cca 2 roky, něco jiného je, po 5 ti letech.
před tím jsem měla přítele a s tím to bylo podobné, jako jste tady řešily.
jinak 18.10.je manžel obj.na spermio, tak se trochu bojím.
@katmir jako manzel nebyl ani na zacatku více pri chuti nez ted,takze to tim nebude. Aspon nemusim mit vycitky ze by to bylo tim. A ten spermio,drzim palce 🙂
@zuzu158 skoro rok, ale problémy budou u mě, ale než se začne s Clostilpegytem, tak chce mít švagrová jistotu, že to takhle je, a i kvůli morfologii,že jsme měli dvakrát biochemické těhu.
@kristyn.g spíše se bojím, aby případně netrpěla jeho ego, je to jenom přece chlap, tak si o tom i víc povídáme, tak snad to zvládneme. Půjdu tam s ním, snad budu moc. Jdeme do Motola, tam to máme teď nejblíže.
Pridam se k vam do diskuze na tema sexualni zivot. S manzelem jsme spolu 8 let a z toho 4,5 roku manzele. U nas od.porodu (2 roky) zadna slava. Jestli to mame 3 krat v mesici to je hodne. Uz nejaky ten rok jsem jen ta, ktera musi zacit jinak bych se toho nedockala. Drive takovy nebyl. Dost me to stve. Pomerne casto ignoruje hlazeni, intimnosti. Tolikrat jsem s nim o tom mluvila a nic se nezmenilo. Dokonce jsem ho podezirala ze ma zenskou. Coz o to, dala bych si rict, ale tento tyden ma ranni, tudiz chodi spat v 21:30, dcera usne nejdrive neco po 21 hod, takze mam smulu. A kdyby k tomu doslo, na me by tlacil, rychle by to odbyl,coz nesnasim. A takhle je to porad.
@kristyn.g hele me doktori na nic nepřišli a poprvé jsem otěhotněla po čtyřech a půl letech a všechno pry fungovalo jak mělo...
@dendasubaristka chlapy po třicítce trochu ztrácí chuť a v padesáti ji mají snad větší než ve třiceti - zkusenosti okolí 😀

Je to trápení s těma chlapama... Můj má teda sex rád a chce furt, ale rád se dělá jinak, než do mě... Takže se musí přemáhat pro změnu v tomhle no.... 🙈 Ale zatím mu to jde 😀 Jen ta ovulace se někde courá...