Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@fanunka jojo to je tak když člověk plánuje a bůh se tomu směje ☹ zatím máme v "pokojíku" bordel... ale á jsem takový blázen že už mám i posbírané nějaké dětské oblečky atd a leží mi to ve s kříních v pytlích a čeká na využití.. tedy zatím to není tak že by mě to nějak dělalo hůř já prostě ještě nepochybuji o tom že by to nevyšlo, jen že to asi bude na dýl...
@luuucatko tak četla jsem, že kdo nemá ovulaci pravidelně že se může stát že ovulaci jednou za čas má... osobně jsem na to spoléhala že jí občas mám, ale asi ne, rok a půl a taky nic.. gratuluji k ovulaci alespoň 😀 já taky nikdy neměla pozitivní ovutest ale testovala jsem tedy jen párkrát
@fanunka to je strašný ☹ toho se děsím že i když mě budou léčit že to nepůjde, ale musíme prostě věřit!
teplotu neměřím, jsem na to lajdák. měla bych cvičit mojžíšovku, protože mám problémy v zádech ale také to nedávám :-/
@luuucatko aha to je divný, leda prostě s lékařem řešit, možná nějaký hormon zlobí, my se snažíme 17.měsíc
@dendasubaristka ja to tedy zaznamenam tak jednou za mesic, kdyz si dame par sklenek a je otevrenejsi :D
@lucy0511 takze si mne v tom nechala samotnou jo? :D ... Ale taky ji citim, dneska me boli ppdbrisek uplne nehorazne. Jsem zas jak nafouklej balon, zravosti bych zhltla i kytky :D . Ted jen cekam jeste akne, spineni a snizeni BT . Ms ma doratit v nedeli :O :D
@karolly no juhu, tak snad jste to poradne protulily :D
A jinak jsme stejne, fakt :D me hovna taky nevadi, ale blitky fakt nedavam :D jeste ze mala moc nezvracela :D
Jinak dnes tez 23DC , jen 8DPO a 3dny do MS
@fanunka tuto zavislost schvaluji 🙂
@karolly jo a s tou garsonkou, meli jsme teda 1+1 ale bylo to to same, hruza des. Diky Ell jsme se vlastne schopili a zacli si hledat vetsi a hlavne vlastni byt. Bracha zil s pritelkyni a dvema detma v garsonce a to byla hruza :O I s tim jednim to byl mazec, natoz dve ,grrr
@kristyn.g no ja mam problemy taky s pateri?? to je nejaky problem s otehotnenim??
@dendasubaristka to znam ja se vzdycky bojim ze ondlim uz se mi to parkrat stalo. Jeste ze si praci muzu vzit dumu. 😉 uz se mi blizi MS v pondeli.
@dendasubaristka může to souviset, říká se tomu funkční sterilita, v podstatě blokace páteře, žeber atd že jak to způsobuje různé stažení těch okolních svalů tak to má vliv na reprodukční systém, právě z toho důvodu se cvičí ta metoda mojžíšové aby se to uvolnilo... taky se bojím že to budu mít, mam neustále křečovité svaly v bedrech a páteř špatnou - výhřez ploténky
@kristyn.g no ty jo,no tak uvidime,ale moc se o tom nemluvi.
Holky, uz 3 dny pozitivni ovu test, ale tehu test negativni. Boli me strasne cele bricho, bily husty vytok...co myslite? Nevim presne, ale muzu byt cca 9 dpo 🙏
@dendasubaristka to ne, ale to cvičení podle mojžíšové je docela známé, tím že má úšnost dobrou
@lola88 to se nedá soudit, ale držím palce 🙂
@fanunka Na to cviceni si urcite zajdi k fyzioterapeutce. At na tebe dohledne, ze to cvicis dobre. Souvisi s tim i odblokovani kostrce a zeber, ktere ti provede. Ja chodim jednou mesicne, ale je fakt, ze doma moc necvicim a flakam to :( Ale aspon chodim na to odblokovani.
Holky mě tenkrát fyzioterapeutka odblkovávala bederní páteř a uvolňovala pánevní dno přes konečník. Zní to hrozně, ale strašně to mohlo. Před prvním porodem těsně jsem tam byla taky. A porod pak šel jako po másle... 🙂
Děvčata ma dnes takovy bily výtok muze to něco znamenat?

@karolly to je moc slibné 🙂 věřím že to musí být na palici, my chtěli domeček také, malinký, ale nakonec jsem musela opustit práci ze zdrav důvodů a už nebyla ta jistota finanční, tak jsme se vloni nastěhovali alespoň do bytu se zahrádkou v novostavbě, Jelikož jsme ho kupovali na papíře tak jsme ho mohli ještě ovlivňovat, zahrádku máme necelých 200m2 a stačí ná krásně. Sice takové soukromí není ale i tak jsme spokojení 🙂 nám tu chybí už jen to malé štěstíčko které ne a ne přijít