icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@kristyn.g uvidim ted u doktorky co mi rekne jak mame pokracovat a tak no. Rekne mi co je normalni a co ne a tak. Jak se delaji grafy jak se meei ty teploty u ovu a tak.

dendasubaristka
6. říj 2017

@kristyn.g no proto mozna dobře ze se jeste nepovedlo. Jak uz jsem psala jednou asi to he fakt o tom ze to ma prijit ve vhodnou dobu a kdyz to tak vezmu ta doba ted vhodna moc neni no.
@zuzu158 takove velke zase nemam,ale citim to. Dneska mi zrovna začínají a hodne i krize,ale ovu by mela byt az v pondeli,treba bude driv no .

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka sestrence se podarilo na dvouch letech mimco. Prestala to resit a vyspala se s manzelem na neplodny den a nejak jim to vyslo uz to pry neresily.

dendasubaristka
6. říj 2017

@zuzu158 no mi spolu spime ruzne neni to jen plodne dny,proste kdyz je chut no.ta ted ale neni. No ted mi to asi pomůže ty depky manzelovy v tom ze to nebudu resit no.

ka_rohli_na
6. říj 2017

Tak to vypadá ze je vše na dobre cestě 🙂 krásné sílí 🙂

kristyn.g
6. říj 2017

@dendasubaristka taky věřím že mimi přijde ve vhodnou dobu, já si říkám že když by to nebylo překvápko nebyla by taková radost 😀

@ka_rohli_na kráásné 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@ka_rohli_na ta jeste gratluji krasne to jede.

@dendasubaristka urcite se zadari uvidis. Oni jsou ty depky taky tim pocasim jak je hnusne a tak je i takove ospale pocasi.

fanunka
6. říj 2017

@zuzu158 stáhni si apku do mobilu 🙂 to je moc šikovné píšeš jen naměřené hodnoty a vše se dělá za tebe

apple_tree
6. říj 2017

@fanunka Taky nejsme z Prahy. Jinak toho uvolnovani kostrce se neboj, ono to zni mozna desive, ze se to dela pres konecnik, ale je to otazka chvilicky, 3 minuty a je hotovo a urcite by ti to mohlo pomoci.

@dendasubaristka My spolu sice sex mame, ale jinak chlap ma uplne stejne stavy, ze vsechno je k nicemu a potreboval by dite jako impuls. Prvni dva mesice snazeni byl strasne nadseny, resil to, na kazdy sex jsme vlitli s tim, ze z toho bude prcek a ta euforie rychle opadla, kdyz se ukazalo, ze to asi jen tak nebude. Strasne me sere, ze ma deprese, i kdyz k tomu nema duvod. Je zdravy, finance nas netizi, praci si planuje sam a on stejne porad nema duvod byt spokojeny. A vim, ze dite by byl velky impuls k tomu, ze by ho zase zacalo neco bavit.

fanunka
6. říj 2017

@apple_tree tak o bjednáno 🙂 jsem si vzpomněla že mám vlastě vlastní fyzioterapeutku - před 5ti lety hrozný problém s krční páteří. Tak jsem jí volala a říkala že jsem měla přijít už dávno 🙂 že rozhodně ví co se mnou 🙂 popř. akupunktura tu taky dělá

zuzu158
6. říj 2017

@fanunka Mam stazeny muj kalendar v telefonu ale graf tam asi neni ani se nemerim nevim jak a cim to si pak necham vysvetlit na gynde.

apple_tree
6. říj 2017

@fanunka Tak to je super! Snad ti to pomuze 🙂

fanunka
6. říj 2017

@apple_tree rozhodně neublíží jako ty sajrajty hormony..

fanunka
6. říj 2017

@zuzu158 @zuzu158 každý den ve stejnou hodinu než vstaneš z postele digitálnim teploměrem měřit v pochvě a já používám i www.womenzone.cz to je taky moc šikovné tam ti i samo dle naměřených hodnot vyhodnotí den ovulace...

dendasubaristka
6. říj 2017

@apple_tree tak u nas ten duvod je no :( manzel ma podnet k tomu mit ty deprese,tak aspon vim s ceho to je a nemusim byt s toho spatna ze to ma bezduvodne a snazit se na to prijit proc. celkove tento rok je pro nas se vsim nestastny,resili jsme plno problemu cely rok kazdy mesic se nam neco posralo. nastesti my drzime spolu a nas vztah je krasny,od toho jsme manzele v dobrem i zlem. pokud nema deprese je vse zalite sluncem,ale pokud to na nej padne,tak je to vse smutne,zadny sex pomalu ani pusa. vim ze se na nej muzu spolehnout ve vsech smerech ikdyz ma depresi,ja jsme ten duvod kvuli kteremu tu je,nic jineho nema,ALE. To je to velke ale ktere me tizi. jeho stavy trpet je,a snazit se byt porad happy a v pohode,ikdyz cim vic je v depresi tim vic mam jakoby energie. Jsem tip co proste plno veci neresi a je vetsinou v pohode,ale vcera to na me padlo a pobrecela jsem si. manzel cely rok byl porad v pohode a bylo to super vsechno,obcas na nej padla depka ale mala ktera se dala vydrzet,ale ted posledni mesic uz to vygradovalo,myslim si ze ten cely rok se tak posbiral. myslel si jak ma super novou praci a je to prace co ho bavi a je tam spokojeny,ale jsou tam problemy s penezi. jak tam nastupoval vubec nic a ted zjistuje ze ta firma je uz par let na tom spatne a vsichni dostavaji penize na vicekrat,on je zivitel rodinny a nedostane pomalu na najem. Vcera byl za sefem ze konci,on mu rekl ze to bylo vyjimecne ze ho chape a ze uz se to nestane,ze ho tam na firme potrebuje a ze mu posila zbytek penez co nedostal. vzdy v jeho depresich jsou penize. sice ho sef trochu uklidnil,ale stale je s toho spatny protoze nevi ejstli to tak opravdu bude jak slibil,takze trne do pristiho tydne. a bude muset hledat jinou praci a odejit odtama kde si myslel ze to bude lepsi nez tam kde byl :( a pro chlapa ktery byl vychovany ze se ma postarat o rodinu je to strasne to vse chapu. ale vydrzet ty stavy no. kazdy rok ma depresi v obdobi podzimu,ale vzdy se to nejak da ted je to opravdu dlouhe. uz je v takovem stadiu ze mluvi i reci udelam si pojistku aby po me neco zustalo atd. atd. a clovek ktereho miluju je porad veseli nebo byl a jsem s nim stastna kdyz je vse super je ted v takovem stavu a nejde mu pomoct.

dendasubaristka
6. říj 2017

@apple_tree
@apple_tree nejhorsi je to taky je mi 25 mu 30 nemame ani dite a uz jsme v takovem stadiu?? jsme mladi chci si uzivat vztah se vsim vsudy vesely,stastny. ne s depresema jako by nam bylo 50

zuzu158
6. říj 2017

@fanunka ja to zatim resit takhle nebudu ovulaci usebe poznam podle bolesti. MS mam dostat v pondeli tak se uvidi jestli se neco deje.

janapuma
6. říj 2017

Holky od kdy testujete OT? Já začala pro jistotu hned po MS. První ukázala krásného ducha a teď bílo. Jsem 11 DC, minulý cyklus jsem měla 14 DC cyklu jasnou ovulaci. Tak snad nebude tento později. Teplota 36,2

dendasubaristka
6. říj 2017

@janapuma teplota 36,2 je docela nizka treba bude ovu 🙂 ja taky testovala vetsinou pro jistotu po ovu hned at to nepropasnu 🙂

janapuma
6. říj 2017

@dendasubaristka no uvidíme o víkendu, uděláme si romantiku i tak 🙂

janapuma
6. říj 2017

@janapuma nebo mám vadné testy 😀

lucy0511
6. říj 2017

@dendasubaristka promiň nedalo se nepřečíst co si napsala ale chci se zeptat k psychologoj ho asi nedostaneš?

zuzu158
6. říj 2017

@janapuma ja to chci taky zkusit v pondeli pokud teda nebu mit MS. Kus test i par dni dyl aspon je prej lepsi rano.

kristyn.g
6. říj 2017

@dendasubaristka to je hrozné s tvím manželem, určitě nepodceňovat co říká a zajít k psychologovi a případně k psychiatrovi pro prášky, stresující období je těžké, vůbec se mu nedivím, také jsem brala za život dvakrát antidepresiva. Ono někdo k tomu má sklony, a pak dlouhodobý stres ty hormony v mozku prostě rozhází a je lepší to řešit. Výpověď bych dala a našla si něco kde je "jistota" aby se nestresoval až bude mimi. Také jsme měli takové temnější období a byli jsme jak manžele po 40 letech aspoň.. psychyka dělá divy

@janapuma já bych si je taky testovala od konce ms, ale může to být různě, kamarádka má ovu až 19dc například

apple_tree
6. říj 2017

@dendasubaristka Jak psala lucy, nepredpokladam, ze chlap je ochotny jit k psychologovi? Ten muj by nesel. Uplne ti rozumim s tim, jak se clovek snazi byt porad vesely a podporovat ho a mit energii za oba. To presne delam ja, snazim se ho furt nakopavat a podporovat, neresit hovadiny, byt porad vesela, ale ve skutecnosti me to strasne ubiji, proc je takovy a hlavne v nasem pripade opravdu bez rozumneho duvodu. No je videt, ze jsme silne zenske a zvladnem toho hodne ;)

lucy0511
6. říj 2017

@apple_tree
@dendasubaristka
Děvčata chlap je strašný lidský plemeno místo aby s problémy něco dělali budou sedět a čekat že my okolo nich budem skákat ale deprese se bohužel bez odborné pomoci nikdo nezbaví aspoň ne tak aby svým chováním a činny neublížil někomu koho miluje

bajunka
6. říj 2017

@dendasubaristka možná by si měl zajít k doktorovi, vím, že to zní blbě,ale antidepresiva v dnešní době zobe,každý druhý, kolem mě tím trpí hodně lidí.Ale fakt deprese, které když chytnou ani prášky nezabírají a ten stav trvá několik měsíců než se zas obrátí do euforie co všechno se bude dít, je fakt šílenej, tchýně na to má invalidní důchod, každý rok na podzim je prostě špaténka . A vidět toho člověka je fakt né zrovna příjemné, protože to na vás z něj přechází, snaha pomoci je hodně těžká, je tam potřeba medikace, klid,ale zároveň řád a určité povinnosti, aby ten člověk vůbec vylezl z postele,

dendasubaristka
6. říj 2017

Holky napisu to tu celkove v kostce 🙂 🙂 děkuji vám moc za podporu jste zlaté a každé rady si vážím 🙂 s tím psychologem,zrovna včera jsme to probírali. Včera přišel domů a byl v pohodě docela sranda všechno no a večer když jsme začali nějak narážet na téma sex opět stejné že nemá chuť náladu nic. Nemá prostě chuť do života. Tak jsem mu říkala tak co s tím. Že bych mu třeba objednala tu macu,píše se tam že to je právě i na psychiku. A on,tak ji objednej klidně on je totiž v takovém stádiu že mu je všechno jedno. Psycholog?? myslím že kdybych chtěla,tak by šel. Zas to beru s té stránky že zkusím nejdřív něco přírodního 🙂 a pak kdyžtak,ten doktor. Nejhorší je že nikdo to na něm samozřejmě nevidí,na venek je v pohodě. Celé se to točí jen kolem práce a peněz,kdyby se to vyřešilo bylo by to zase všechno v pořádku. A nejhorší je že já mu chci samozřejmě pomoct ,takže o tom mluvím a teď to řešíme skoro pořád a to mu samozřejmě taky nedělá dobře že o tom furt mluvím. Teď se budu snažit mít pěkný víkend 🙂 Neřešit to a vypustit 🙂 Třeba to taky pomůže a pokud se to do 14ti dnů nezlepší objednám tu macu. A uvidím. Jednu dobu mluvil o psychologovy sám,ale on je ten tip co nerad ukazuje své slabé stránky a je mu těžké o tom mluvit. Tak taky říkal že by třeba psal,psal o svých pocitech a třeba by mu to pomohlo. Nabídla jsme mu ať jede třeba na týden na hory to říkal že jak se vrátí stejně ho to tady zpátky dožene,tak to by mu moc nepomohlo. Přitom je to strašně chytrý člověk,myslí mu to,objetavý,slušný. Proto se divím že trpí zrovna na tady to. Zvenku vypadá strašně silně,ale ve vnitř je strašně vztahovačný a podceňuje se no.

kristyn.g
6. říj 2017

@dendasubaristka to nesouvisí s tím jak je kdo hodný, slušný nebo chytrý, deprese si prostě nevybírá, osobně po tom co jsem to zažila tak bych to řešila hned, přírodní preparáty si myslím na to nepomůžou... já jsem se prvně léčila před maturitou, měla jsem to doma blbý, uvnitř mě to sžíralo navenek nic, nedokázala jsem se z ničeho radovat, a když jsem začala brát prášky a po pár měsících se to ustálilo říkala jsem si že jsem roky žila s vnitřní úzkostí zcela zbytečně. Bohužel chlapi to mají jinak, těm nepomáhá moc mluvení okolo. Hory by mu mohli trošku ulevit pokud není už v těžké depresy, to nepomůže nic jen ty prášky. Člověk kdo nikdy neměl skutečnou depresy jen takovou tu hovorovou "depku" to nepochopí ☹ není se zač stydět.

verka1984
6. říj 2017

@dendasubaristka Ahoj ✋
Doma jsem měla něco podobného... Akorát s tím rozdílem, že manžel chtěl sex pořád,ale deprese měl z práce.. Pomohli nám Bachovy kapičky. Je paní, která je i zasílá poštou. U nás je máme všichni, i dcera a moc nám pomohly. Kdyby jsi chtěla,tak paní má i stránku na facebooku.
Jinak tě naprosto chápu, ty jeho deprese nám málem zničily manželství... Tak ti držím palečky ať je zase dobře 🙂

Strana