Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 no jako zas lepsi citlivejsi chlap trochu nez tvrdak co neprojevi city. No taky jsem si ho naucila ze nemusi doma nic. Ale zas kdyz mi neni dobre,stara se krasne 🙂
@apple_tree :D to jo, do toho zvladat jeste hormony :D i kdyz ty zvlada se mnou :D pac prvni tri dny vim sama, ze jsem dost neprijemna :D
A jinak napnuta, ja ani nevim, do ted sem nebyla, nejak jste me prekecali asi, to nesmite :D ... Ja se smiruji, abych nebyla zklamana :D
... Ale tak dobry, ze to mas presne. Dnes sem taky mela spinit, zatim nic, tak asi zitra :O
@dendasubaristka maji ti chlapi i klady ze? 🙂
Hele, uz jsme je zdrbali, jak to slo :D co napsat treba neco, proc s nimi teda ze jsme?? 🙂
@tynka07 problem je ze na netu to skoro nikde nenajdes. Vyfotim ti krabicku az budu doma a poslu. Jinak kdyz prijdes do lekarny reknes asfaltove mýdlo,cerne a oni budou vedet nebo ukazes fotku te krabičky co ti poslu. Znama mi o tom rikala a na netu jsem prave nic o tom nenasla ale v lekarne vedeli. No jako po vysazeni musim skoro kazdy den mit hlavu,akné des,ted to akne diky tomu mydlu super jen ty vlasy no :(
@tynka07 klidne tehule byt muzes...Ono se to nezda ale chlapi jsou docela citlivky co se tyka jejich muzstvi...ono staci jednou dvakrat zminit a uz maji pocit,ze se na ne tlaci,ale zensky se i trochu v tom snazeni vyzivaji,mereni BT,sledovani cipku a tehu priznaku,curani na testy atd...
@tynka07 hele kdyz nema deprese,tak si nemuzu na nic stezovat. Ve vsem je dokonalý 🙂
@tynka07 no ja spise ted resim jeho deprese a chut na sex nez dite. To s nim uz davno neresim. Naposledy tak pred 14ti dny jsem neco placla a on to bere ze neco resim. Spise resime doma tohle tema protoze mu chcu od tech depresí pomoct. Ale vcera to byl posledni rozhovor.
@tynka07 Nevim proč, ale když jsi tu původně dávala fotku grafu ještě v době ovulace, že jste to nestihli, tak jsem u tebe počítala ten poslední sex před ovulací a říkala jsem si, no časově by ti ty spermie ještě přežít mohly - ha jak vtipný by to bylo, kdyby to vyšlo tenhle měsíc kdy to nečekáš. Tak uvidíme, jakou mám intuici 😝 Ale zbytečně tě navnaďovat nechci!
Jinak jak tu píšete o těch chlapech, tak samozřejmě ženský jsou tvrdý, ale někdy je lepší to úplně chlapům neodhalovat 🙂 Chlapi potřebujou cítit, že je my potřebujeme, když všechno zvládáme bez nich, tak se nemůžou cítit jako naši hrdinové 🙂
@tynka07 mohla by to být cysta, to mě taky dost bolelo i sedět ale to bys asi poznala že je to nějak lokalizované 🙂 uvidíš ... to doufání je nejhorší.. já bych radši proces "nějak jsem si nevšimla že se mi to zpozdilo"... ale to se asi u mě nestane obden koukám do kalendáře na womenzone co mam za den 😀
@dendasubaristka a co zkusit nějakou masáž? 🙂 ve stylu tantra masáží? bys mu mohla jen říct že nemusí nic být jen aby se uvolnil, třeba by to pomohlo 🙂
@tynka07 dnes už je test slabší a čípek byl měkký, otevřeny a nahoře.....:-/ teplota dnes rano byla jeste dole 36,35, tak uvidim zitra ☹
@dendasubaristka hele na depky v prvni fazi ppmahalo se mi se vsim vypovidat.
Kdyz to uz nepomahalo, tak proste nechal v praci pozici pozici a prenechal to nekomu jinemu. Shodli jsme se, ze on je dulezitejsi nez penize a od te doby je klidek 🙂 moc nam to pomohlo. V tomto muzu akorat poradit odstranit problem depresi.
@hlasimse ja bych tomu taky verila, ale min.cyklus to bylo taky tak a noc, proste nejsou odolne potvurky :(
A s tim chlapactvim :D si pis, ze mam tri veci, ktere vim ze umim a delam lip jak chlap, ale prpste delam trdylko 🙂 on je rad, ze je za chlapa a ja proste taky spokojena 🙂 rikam, hodne citim ze jsme sehrany. doopravdy tymovy hraci 🙂
@kristyn.g si pis, tohle taly znam, ale nejhorsi je, ze kdyz bych nemerila, nekoukala, nezapisovala, nehmatala po cipku, tak proste bilkovej hlen a ovubolesti neprehlednu :( a pak je dobry, kdyz alespon vim, kdy ma dojit MS
Jo a k tomu tehu, je tehu a tehu. Ja mela tehu ukazkovy, jako fest byly posledni 3 tydny, ale tak to je normalka. Tehotenstvi prp mne bylo dulazite, a nejkrasnejsim obdobim druheho zivota.
A o to vic mi to ted chyby. Deti miluju a citim, ze ve trech nejsme plna rodina, tady prpste jeste jedno robatko chybi :(
@tynka07 no on asi porad doufa ze se to tam zlepsi protoze ho ta prace bavi no. A vypovídat je to chlap,takze povida obcas.ale uz je to lepší jak na zacatku.za tech 6 let je otevrenejsi a otevřenější
@kristyn.g ta masaz tantricka,jako ode me nebo ho nekam objednat protoze kdyby to měla delat jina grrrr :D
@tynka07 ahojky ze je cipek nahore mi prijde skoro bezvyznamny. Ja ho mela taky dva dny spatne nalezitelnej,ze jsem byla lehce zklamana no a pak sel zas dolu. Spis se zamer na mekkost a otevrenost. Ono sice jsi taky po porodu uz jenom vid ale i tak se cipek otevee vic. To ja jen, co jsem ted postrehla 😉
@karolly neee, urco byla :D musi uz :D
Ja to na tehu nevidim, mam uz cipek nahore :( tt ani radsi zkouset nechci, akorat to pak boli. Cekam ze zitra zacnu spinit, ci spadne BT :(
@dendasubaristka ja sem ho jednou vzala do restaurace (aby nemohl delat ty jeho blbosti) a proste jsem s nim mluvila. A slo to, chvili to trvalo, ale podekoval, dost mu to pomohlo. Ale prpste o to misto stal roky a rekli jsme si ze je jeste brzy a dame tomu cas.
Drzim palecky, bojovat s tim, tak je fakt tezky
@baraskaska mpc dekuju za povzbuzeni 🙂 ale toho se asi nejvic bojim. Proste zitra to zklamani (nebo ppzolitri). Neverim, uz vubec ne, ze by se postestilo :D ...ja uz proste nevim, jestli se sebe snazim presvedcit, ci se mi to povedlo :D
Ajajaj ... Ted sedim na gauci, poustime retro yputube :D a spodek boli a boli. A hlavne jinak jsem fit, prsa a tak, nic
@tynka07 no mi se furt bavíme dokola o tech jeho stavech a uz mu to leze krkem. Ja hlavne uz vim co ho sere. Dneska treba je celkem v pohode,ja se snazim byt furt happy a i kdyz je v nekterych chvílích na zabiti,tak proste delam ze to nevidím neřešim uz nic po vcerejsku,at si je dojebany kdyz chce a tim ze je lepsi a ja to neresim a nepripominam mu to,tak si myslim ze je to pro nej i lepsi a citi se lip,protoze ted jsme to omylali furt dokola. 🙂 🙂 a zitra sobota,takze dneska to chci pohodove at mame pěkný víkend.
@tynka07 tak jenom proste furt doufaj 😉 to mas jak ja 😀 kazdej mesic bolest prsou aspon tejden dopredu a ted se laskave rozbolela az v 6. Tydnu. 😉 ja vzdycky rikam ze dulezity je verit tomu co ti rikaji pocity, ikdyz verim ze rozum s pocity si davaji poradnou bitku mezi sebou. Ale prave ten cipek fakt keca. Mne treba ted dr rekla ze je schovanej a nemohla ho najit. Budu drzet pesti at uz dal nemusis nic sledovat 😉 ikdyz varuju je to strasne navykovy jeste ted mam tendenci zjistovat bazalku 😀

@dendasubaristka ty jo, posli odkaz to neznam. Ja mela kdysi plet jak panenka, krasnou, hladkou, v tehu stejne tao, vsichni mi rikali, ze budeme mit kluka, prptoze pry holka bere krasu a na mne to neni videt. No a hned po porodu xicht, az sem se sama sebe lekla a to mi uz zustalo. Takze s holkou mam jeste poporodni spek (ppradnej), akne, strie ... Ale i mi tedy rychleji rostou vlasy a nehty, ale o to bych se i osidila :D