icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
7. říj 2017

@ka_rohli_na držím palce

tynka07
7. říj 2017

@kachnicka25k psala jsem ti, že je ještě brzy, dostat by jsi to když tak měla myslím nejdřív v úterý, nebo ve středu myslím, ještě počkej ;)

tynka07
7. říj 2017

Nevím od koho, ale moc děkuji za srdíčko, kéž by bylo tam, kde bych si ho přála 🙂

ka_rohli_na
7. říj 2017
fanunka
7. říj 2017

@tynka07 jak se v tom muzes vyznat tam je strasne moc informaci ktery nevim co znamenaji :(

tynka07
7. říj 2017

@fanunka :D protoze si to tam zadavam sama a tim padem vim co co znamena. Dulezite jsou veci nahore. A kdyz si to posunu prsty tak mi to i ukaze co je co 🙂

baraskaska
7. říj 2017

@tynka07 tak z grafiku nijake pocity nemam, ale uvidis zitra, pokud ma byt zitra ms tak se bazalka urco projevi 🙂

tynka07
7. říj 2017

@baraskaska Ja si to spletla, az v pondeli, ale urcite to cekam, zitra se uz ma o neco snizit. No sama jsem zvedava :O
A jinak, co ty??

baraskaska
7. říj 2017

@tynka07 ahaa no i tak bazalka ukaze svy. 🙂 no jsem trosku nestastna protoze uz mam za dobu tehotenstvi podruhy nachlazeni. Ted jsem to teda snad zastavila hned ale i tak mam trosicku strach. Takze sice cekani na ms je cekani ale ted po neprisle ms opet cekam zas pro zmenu na utz na kterej se tak strasne tesim uz. A to jsou to jeste tri tydny. ☹

bajunka
7. říj 2017

@tynka07 prosím prosím jaký je rozdíl mezi čípkem při těhotenství a při MS, ?

katmir
7. říj 2017

@janapuma ja zacala ted 8.dc,krasna carka,ktera ale slabne a dnes 10.dc nic moc. Minule jsem ji mela ukazkovou 15.dc.
Zitra mam ultrazvuk,tak uvidime.

zuzu158
7. říj 2017

@tynka07 ja delam v Jablonci nad Nisou kde bydlis?

zuzu158
7. říj 2017

@dendasubaristka
@tynka07 taky bychom o chlepech meli napsat hezke veci jak jste psaly proc je milujeme. Ja si to uz bez nej neumim predstavit chodi do prace na tri smeny ale na to uz jsem si zvykla. Jinak mi pomaha vari, uklizi, luxuje chodime spolu na muzikaly😍 ty oba dva milujeme mame radi nase cicinky i vsechny jiny cicinky😀

janapuma
8. říj 2017

@katmir tak dej vědět co ti řekli 😊 ja měla ukázkové //na OT 14dc a teď je to těžká duchařina. 😁 Hlen by odpovídal blížící se ovulaci a včerejší bolesti taky. No uvidíme. Jen s tim sexem je to horší, přes den když je chuť je nám v patách náš raubíř, vždycky když jsme sami přiletí do pokoje, zamračí se a prohlásí "co se to tady děje"😁no a večer už není energie.

tynka07
8. říj 2017

@baraskaska no neboooj, vse bude jak ma a srdicko tam uz bude 😘 a male bude uz vice lidske <3
@bajunka cipek pri MS je kratky (az nahore), otevreny a mekky, jako ret.
Cipek v tehi by mel byt dole, uzavreny a tvrdy (je takhle pripraven proti bakteriim, predcas.pprodu,... ) ale ne kazda ho ma hned dole abtvrdy. Jinak cipek se v tehu hlida spise na konci.
Copak, myslis??? 🙂
@zuzu158 ja v Chrastave. Bydleli jsme i v LB, ale co jsem otehotnela, tak jsme chteli nekam kousek mimo, do klidu a k prirode 🙂 do JBC jezdim za segrou :D
@zuzu158 ja sem to uz s tou dobrpu strankou navrhovala, jen se k tomu nedostala.
U nas doma treba moc nepomaha, to musi byt, ale jeho kvality vidim v tom, jakej je. Je chytry, lidsky, pracovity. Moc mi pomaha psychicky, vede mne. A hlavne miluju ty chvilky s nim. Miluju ho, ze nas miluje jako rodinu, vyletujeme a jsme spolu jak to jde., chrani nas, proste jsem si ho vysnila, nasla, nahanela a vyhrala. Miluji nase lovestory. Prpste prp mne je to ten nejlepsi chlap na svete ❤

baraskaska
8. říj 2017

@tynka07 v to moc doufam. Jen proc to musi bejt az za tri tejdny. To je tak dlouha doba, navic se tesim az to reknu nasim. Mamka mi rikala ze mam nejakou dupkatou plet a mastej se mi vlasy pritom u maly jsem mela plet jak detskou prdelku a celkove mi vsude rikali jak mi to slusi. 😀 a japak ty? Co teplotka? Hlasi neco?

hlasimse
8. říj 2017

@janapuma haha to jsi mě rozesmála! "Těžká duchařina" 😀 a "co se to tady děje" 😂 Dobré!

tynka07
8. říj 2017

@baraskaska Vem si, jake mas stesti, jindy by si tam sla i bez toho prvniho uz :D ... To utece jak voda a uvidis, vse bude jak byt ma ;)
Tak uvidis, rika se, ze holka bere krasu a sedela by na tebe holka, ale ja taky mela holku a byla jsem jak modelka :D
Takze to bych zatim asi nexhala, jen fajn, ze je ppdzim a muzes nosit capku :D
Jinak ja zatim dobry, dnes uz ani nespinim (zatim), tak jsem napnuta jak ksandy :D a BT zustala, ale byla silena noc :( :D ... Proste ppcitam se zitrekam a basta :D

baraskaska
8. říj 2017

@tynka07 no prave plet jak kdyby mi bylo sest, nezvracela jsem a stejne to byla holka. Ale ono to je jedno hlavni pro me je aby bylo mimisko zdrave pac jsme spolu nezacli nejlip kdyz uz jsem dvakrat byla nachlazena ☹ tak grafik zatim vypada peknene? Ja kdyz spatne spim mivam spis nizsi teplotu nez vyssi. Ted naposled jsem se prevalovala a byla 37 misto 37,2. Takze zitrek ukaze uz sve vid 🙂 jak bych ti to moc prala. Aby na tom testiku byli vysnene // uplne nejlepsi by bylo kdyby zejtra bazalka stoupla jeste na 37 a byla by to pecka. 🙂

kockakacka
8. říj 2017

@tynka07 tak to ale vypada hodne pekne! Neříkej, ze jsi jeste netestovala 😱

katmir
8. říj 2017

Ahoj,
Tak dnesni ultrazvuk super. Na levem vajecniku folikul 18 mm,tak ovulka cca za 3-4 dny. Sliznice 8.8 mm,ale ta jeste povyroste. Min.je 7 mm,tak zatim vypada vsechno jak ma byt.

tynka07
8. říj 2017

@baraskaska Neboooj, vse spolu zvladnete ❤❤❤ a za chvilku male uvidis 🙂
Jinak ja v to strasne doufam. At o 0,1stupne jde nahoru 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 takhle napnuta jsem snad jeste nebyla. Ppdbrisek mne boli, ale neni to jako PMS, trosku jinak.

Jo a chlap mi vlezl na notas a cetl prispevek od tebe mne a: ty jsi tehotna? A uplne se mu rozzarili oci. Tak rikam ze ne. a on neke, ted sem cetl, jak se tesis, ze to das vedet rodicum. Tak jsem se vysmala a s litosti oznamila, ze ne a cekam na zitra a at se neboji, protoze by to vedel jako prvni. No ale vypadal trosku stastne :D
@kockakacka njn, ale stejne se proste bojim, takovych krasnych grafu k nicemu jsem uz videla hooodne :( a netestovala, zitra ma dojit MS, tak uvidim rano podle BT , ale strasne moc si preji, at neklesne

tynka07
8. říj 2017

@katmir tak tfuj tfuj tfuj ❤❤❤😘😘😘🙏🙏🙏

lucy0511
8. říj 2017

@tynka07 děvče že by konečně? 🙂 🙂 🙂 doufám že to zitra hopne nahoru 👶

janajens
8. říj 2017

@tynka07 grafik Mas krasny podobny jako ja nez jsem otehotnela drzim palecky

hlasimse
8. říj 2017

@tynka07 Teď tě tady všichni tak navnaďují..! To musí být strašně stresující 🙂

janajens
8. říj 2017

@tynka07 koukni na muj

tynka07
8. říj 2017

@hlasimse No to si pis, ze ro je stresujici 😂 ale ani ne tak, kdyby konecne, tak spis toho zklamani treba zitra, to zase bude noc :O :D

Jinak vsem moc dekuju za podporu, snad byla celkove vyslysena ❤❤❤

@janajens ty jo, ale tobe stoupaly plnou vysi :D me jen o malinko :D . no jsem fakt zvedava. Bud se zblaznim radosti a nebo se do tech depek propadnu uplne :D ale dnesni ,,natesenost,, si proste kazit nebudu :D alespon ta, kdyz treba zase nic :D

tynka07
8. říj 2017

A jak se to pomalilinku blizi k ty 204.strance 😂😂😂 to snad beru jako znameni 😂😂🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

janajens
8. říj 2017

@tynka07 Nevadi ale stoupa ti krasne drzim palecky a budu vas vsechny nadale sledovat pokud tu nevadim

Strana