icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
8. říj 2017

@tynka07 beru gynex a drmek

kristyn.g
8. říj 2017

@tynka07 aha, to jsou složitosti to jsem na to zvědavá, 12dc jdu na folikulometrii. a tobě držím palce

tynka07
9. říj 2017

No holky, jak jsem cekala. Test snehobilej, co snehobilej, ani ten snih neni tak bilej jak muj test, ten je arkticky bilej. 😖😖😖
Takze ovu probehla urcite o ty dva dny dele(prptp mi jeste neklesla BT) a tim padem spermie proste nemohly pockat, takze ji cekam za dva dny. Boze, to tak boli 😖 a to dneska rano jsem brala jako super znameni nasi malou Ell. Hodne zvani ze spani, ale dnes k ranu se na mne natocila a rika:mame mimi tati . To mne dalo nadeji nehoraznou a zase ten krasnej ranni kolaps u toho testu 😖 takze dalsi kopanec do otevrene rany :(
Jo a jinak krasne dobre rano vsem.

baraskaska
9. říj 2017

Juj to me moc mrzi, vzdyt snad kazdej tomu u tebe daval tak 99% ze to je proste jasnacka. 🙂 ale furt je prece nadeje a testik dopadne az dyl. Teplota je nahore? A v nejhorsim kdyz ne, tak uz mas naslapnuto vsechno hezky nacteny, tak se urcite trefite tento cyklus 😉
@tynka07

tynka07
9. říj 2017

@baraskaska No taky sem tomu davala i dost. Jak jsem ten den spinila, tak jsem si rikala ze zahnizdeni, parada. A nic. A tu BT mam stejnou, ale to, ze ta ovu teda probehla o ty dva dny pozdeji a o ty se mi MS posune :( a hold teorie a praxe je jina :( nacteny sem to melani ted, ale honit se nucene do sexu, aby to klaplo, to nejde :/ takze mi je teorie k nicemu :D a jeste lepsi, mam volno, manza v praci, holku sem musela dat do skolly, pac tam jede dnes logopedka, takze jsem doma sama. Super. No jdu asi Ell prerovnat pokojicek

baraskaska
9. říj 2017

@tynka07 a lf mas teda kolik? Kdyz ja nevim co je ten sedivej sexik teda.

zuzu158
9. říj 2017

@tynka07 Ahojky tak ja mam testik taky sneho bilej tak ze jsme na tom stejne ale MS zatim nikde asi ma zpozdeni. Jinak mi bydlime na kraji liberce v rodinym baracku. Ale manzel dela v chrastave😉

fanunka
9. říj 2017

@tynka07 nefnukej ty mas aspon Ell ja nemam nikoho :( a jeste jsem urcite daleko starsi... rozhodne si nemas na co stezovat. Jsou lidi co jsou na tom daleko daleko hur. Tak hlavu vzhuru zadne fnukani!!

ka_rohli_na
9. říj 2017

Holky musím se vám naposledy pochlubit. 5 den spozdeni 🙂

kristyn.g
9. říj 2017

@tynka07 prosím tě, není všem dnům konec a určitě se zadaří 😉 počkej ještě a jestli to nedostaneš tak za týden udělej další test.
Já bych chtěla aspoň jedno mimi... včera mě to špinění ani nezaskočilo, ale dneska mám zase splín... oba s manželem přesto každý měsíc doufáme a nic ☹ tak teď už budou muset na řadu lékaři a doufám že to půjde, mam strach že i tak to nepujde ☹ nějak tomu přestávám věřit...

janapuma
9. říj 2017

@tynka07 hlavu vzhůru a neházej flintu do žita. Třeba se // ukážou později a když ne tak se podaří jindy. Všechno má svůj důvod. 🙂

fanunka
9. říj 2017

@ka_rohli_na toto je sen nas vsech. Jsi stastna zena!!!!

janapuma
9. říj 2017

@kristyn.g můj manžel je z toho vždy špatný že se nepodařilo, ještě víc jako já ☹ já počkám do ledna a pak zajdu k dr.

No dnes teplota 35,9, to mám skoro jako tělesnou. Mám tělesnou hrozně nízko, manžel mi vždy říká že jsem podchlazená. 😀 No a jakmile se mi teplota zvýší k 37 umírám. 😀

janapuma
9. říj 2017

@ka_rohli_na Krása střídá nádheru. 🙂
Všem bych ten pocit nepopsatelného štěstí když najdete // moc přála. ❤

fanunka
9. říj 2017

@janapuma a co ty a tvoje ovulace? Uz se ti neco ukazalo na testu? Tej sem fragik BT

dendasubaristka
9. říj 2017

Dobre rano holky,zdravim po vikendu. Takze u nas? Vite jak jsem rikala ze se sere cely tento rok. Tak co myslite ze se nak stalo. V sobotu jsme nabourali a mame predek auta na vymenu. Nastesti jen plechy,ale i tak. Takze uz se nicemu fakt nedivim. Manzel ten mel o vikendu i dobrou náladu a bouracka nas ani neprekvapila,tento rok je opravdu uz v tomhle normalni. Jinak teplota mi klesla dneska,takze bude ovulace a to je mi stejne k prdu protoze byly hratky vcera :D a dneska teda zkusim manzela znásilnit,ale moc to nevidim. U nas nema fakt smysl resit a planovat. A
@tynka07 jeste mas nadeji 🙂

kristyn.g
9. říj 2017

@janapuma ☹ jak dlouho se snažíte?

beluska335
9. říj 2017

Ahoj, chci se zeptat jestli mi někdo neporadí v grafu bazální teploty, co mohl znamenat ten jeden den poklesu teploty. Mohla být ovulace až toho 7. nebo myslíte že proběhla v 4.-5. dnu?

Děkuji

bajunka
9. říj 2017

taky se hlásím k sněhobílým testům, já doufám, že se zadaří do vánoc,abych mohla dát originální dáreček pod stromeček :D

fanunka
9. říj 2017

@beluska335 ame ten 5. Den tam neni videt. Zdus sem dat vely graf od menstruace az po dnesek..

tynka07
9. říj 2017

@baraskaska LF jsem naposledy měla 11 dní (po gynexu) a šedej sex byl ten z donucení, kdy se prostě ani neudělal, takže byl, ale k ničemu.
@zuzu158 njn, tak už opět jen čekat, kdy dorazí :( Taky ti je z toho tak na nic? Jinak to je hezké :D kde u nás?? V Bentíku?? A v jaké části LB?
@fanunka díky, díky díky ... asi něco takového jsem potřebovala, pořádně přes papuli ať se vschopím, DÍKY :D
Ale na druhou stranu, když vidím jak je v tom pokojíčku a hraje si sama, prostě cítím, že to není, jak to má být. Děti si mají vyhrát spolu, být pro sebe, aby pak nezůstali sami. Prostě to tak hold cítím
@kristyn.g neboj, určitě doktoři pomůžou ;) zjistí co a jak a i kdyby to šlo přes IVF tak hlavně že to půjde ;)
@janapuma tak tohle mám taky tak. Má normální tělestá teplota je 35,6. Až mi nejde do hlavy, že BT mám tak vyskokou. KDyž jsem byla malá, tak jsem měla problémy, že neumím držet teploměr atd atd. No a holka to má teď po mne. Jdeme k dr, že je nemocná a má teploty. Zeptá se kolik a já řeknu 37,2 . Tak se na mne podívá jak na blba, že to je normální, ale když má jak já, tak to je, jako by měla 38,6.
No ještě že ted už ví, ale i tak, když je to naléhavé a jedeme do nemocnice, tak to jak blbá řeším pořád :( . A kolik máš ty?? A co dneska BT??
@dendasubaristka njn, když se daří, tak se daří. Hlavně že jen plechy a vy jste celý a v pořádku.
K BT, když ti klesla dneska (což by mohla dneska být Ovu), tak včerejší sex je skvělej!!!! Tak snad alespoň tady štěstí no 🙂

tynka07
9. říj 2017

@beluska335 takhle z lehka bych dala Ovu na ten 20DC , takže dnes 2DPO. Ale jistější by bylo, kdyby byl graf celý a třeba i na porovnání z min.cyklu

zuzu158
9. říj 2017

@tynka07 jojo v bentiku. Jinak v krasne studance bydlime. No jsem takova zklamana jeste si udelam testik ve stredu nez pujdu k doktorce radsi. Jinak by to byla nahoda dned na poprve ale snazily jsme se hodne. 😍

bajunka
9. říj 2017

@tynka07 tohle cítění mám taky, to je právě nejsilnější důvod proč chceme ještě jedno,aby měla Niki parťáka, sice má dvě starší ségry,ale tam je ten věkový rozdíl 6 a 8 a to už je moc, jako pomazlí se chvíli ji pohlídají,ale hrát si chtějí spolu bez ní, přece jen jím všechno boří, ničí, roztahuje 🙂
a druhý důvod je, že neznám krásnější pocit, než první pohled a objetí na své dítě, kvůli těm prvním minutám po porodu bych rodila pořád :D

dendasubaristka
9. říj 2017

@tynka07 no minuli cyklus jsem mela snizenou teplotu 2 dny za sebou a treti byla vysoka,takze pocitam ze ovulka bude asi zitra pokud to budu mit stejně to zjistim zitra podle bazalky,hlavne nemam ani plodici hlen a ovu bolesti no. Takze pocitam ze to bude stejne jak minuli cyklus a manzel ma zitra 24 hodin v praci a streda ranni a noční,takze bud se mi povede ho dnes znasilnit nebo az ve ctvrtek :(

ka_rohli_na
9. říj 2017

@janapuma @fanunka holky po dvou nezdarech snad do třetice všeho dobrého. A i já se teď cítím jinak než předtím. A přeji i vám všem krásný carky🙂

kockakacka
9. říj 2017

@tynka07 ach jo a js se těšila na krasne zprávy :(

baraskaska
9. říj 2017

@tynka07 aha tak to js nevedela, ale tak dokud neprisla mrska furt tam nejaka nadeje, aspon by to bylo krasny prekvapeni kdyby se // ukazali az treba ve stredu. A kdyz ne, dopadne to priste 😉

janapuma
9. říj 2017

@fanunka ještě jsem netestovala, cvičila jsem tak až po snídani 😀
@dendasubaristka jak jsou to jen plechy je to dobré, ty se opraví ... a ovu vyšla po sexu dobře, třeba to vyjde 🙂
@kristyn.g zkoušíme to tak od ledna ale to jsem to nějak neřešila a nechávala tomu volný průběh ale od května už natvrdo 😀

lucy0511
9. říj 2017

@tynka07 to snad ne já už doufala že aspoň jedna z nás to konečně prolomí a bide mít //😒

Strana