Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@bajunka mě taky ráno teplota klesla a v poledne přišla MS 🙂 teplota mi MS zahlásila ještě dřív než přišly bolesti 🙂
@alice777888 nebudu testovat. Minuly mesic jsem to mela teploty podobne a nic z toho nebylo :( nejsem velký kalic dan 2 dvojky a budu věděla azaz
Právě, je jasné, že vysoké teploty po ovulaci nic neznamenají. Minulý měsíc mi taky teplota klesla až v den MS....
@alice777888 ano ano taky to tak mam porad kolem 37 a najednou 36.6 a ja to jasny :(
No ja doufam,ze uz to brzo dostanu nechce se mi jit na injekci :/
@kacenka0705 Upřímně nic. A jestli tam je nějaké ryska, tak já jí měla na tomhle testu taky a nic z toho nebylo.
@kacenka0705 Já bohužel taky nic nevidím:(( ale třeba jsem jen slepá:D ale vím, že mamatesty dělají falešňáky🙂
Me prave mamatest neidelal ani rysku ani naznak... a ukazalo se to jeste v limitu... je to na svetle videt lepe ale blbe to slo vyfotit🙂
@kacenka0705 nic ☹
@anetka9 Anet, kdy budete mit výsledky ze spermia? Manzel jde zitra rano..jenze vcera jsme meli vyroci 6 let a tak milování bylo..ale naprosto spontánní a vášnivý, jako zatim cely mesic, takže tomu neslo úplne odolat..tak snad to nebude na spermiu problen
@kockakacka Nooo většinou nejsou moc rádi, když se nedodrží ty tři dny...a asi budou naštvaný, že to není ani den:D ale snad k tomu nějakým způsobem při zpracování výsledků přihlídnou🙂
@kockakacka tak to by mohl být problém, minimálně mají být snad 3 dni "půst"...
@anetka9 ty jsi je slyšela, ze nejsou moc radi? 😱😂🤔
@kockakacka Teda ne den, ale že nebyly ty tři...ale tak snad to nějak vezmou:D jeslti je to na objednání, tak budou muset:D
@kockakacka No manžel říkal, že se ho na to pak ptali no:D a že mu to říkali i do telefonu předtím..že to je hodně asi jediný to, co je zajímá:D
@anetka9 je prave no...sakra, ja si to vubec neuvedomila, jsk to bylo nečekaně 😂 A neplánovaně
@kockakacka Tak uvidíte no:D tady v praze to jde bez objendání, takže tam bych ještě dva dny počkala,ale jeslti to máte na čekačku na objednání, tak pak asi jim to říct no, ať ty výsledky hodnotí s tím🙂 a není nervozní? muj byl desne..:D se snim nedalo bavit:D
@kockakacka spíš jde o to, že to může zkreslit výsledky. Oni vědí, proč abstinenci nařizují.
@kockakacka jinak závidím takovou vášeň že zapomenete i na takové důležité vyšetření 😀 i když, důležité je pro každého jinak no 🙂

Presne me teplota klesla vetsinou hodini dve pred tim nez nastoupila MS