icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

bajunka
11. říj 2017

Presne me teplota klesla vetsinou hodini dve pred tim nez nastoupila MS

alice777888
11. říj 2017

@bajunka mě taky ráno teplota klesla a v poledne přišla MS 🙂 teplota mi MS zahlásila ještě dřív než přišly bolesti 🙂

fanunka
11. říj 2017

@alice777888 nebudu testovat. Minuly mesic jsem to mela teploty podobne a nic z toho nebylo :( nejsem velký kalic dan 2 dvojky a budu věděla azaz

karolly
11. říj 2017

Právě, je jasné, že vysoké teploty po ovulaci nic neznamenají. Minulý měsíc mi taky teplota klesla až v den MS....

fanunka
11. říj 2017

@lucy0511 hmmm presne tak bohužel....

fanunka
11. říj 2017

@alice777888 ano ano taky to tak mam porad kolem 37 a najednou 36.6 a ja to jasny :(

bajunka
11. říj 2017

No ja doufam,ze uz to brzo dostanu nechce se mi jit na injekci :/

karolly
11. říj 2017

@bajunka Kolikátý DC jsi?

bajunka
11. říj 2017

@karolly to nedokazu odhadnout,posledni MS jsem skrz tehu a kojeni mela naposledy pred dvema lety,ale minule utery jsrm byla na gybde a mudra rikala,ze vidi ze ovulace probehla pred par dny...takze +-11 DPO

karolly
11. říj 2017

@bajunka Jo ajo 🙂 Promiň, já jsem tady v tom už trošku zmatená. Ale už vím... 🙂
A jak to teda je, když kojíš 🙂 Když jsi ovulovala, tak by měla přijít první MS?

kacenka0705
11. říj 2017

Ahoj potrebuju radu. Vidite neco? 🙂

karolly
11. říj 2017

@kacenka0705 Upřímně nic. A jestli tam je nějaké ryska, tak já jí měla na tomhle testu taky a nic z toho nebylo.

anetka9
11. říj 2017

@kacenka0705 Já bohužel taky nic nevidím:(( ale třeba jsem jen slepá:D ale vím, že mamatesty dělají falešňáky🙂

kacenka0705
11. říj 2017

Me prave mamatest neidelal ani rysku ani naznak... a ukazalo se to jeste v limitu... je to na svetle videt lepe ale blbe to slo vyfotit🙂

hlasimse
11. říj 2017

@kacenka0705 nic ☹

kockakacka
11. říj 2017

@anetka9 Anet, kdy budete mit výsledky ze spermia? Manzel jde zitra rano..jenze vcera jsme meli vyroci 6 let a tak milování bylo..ale naprosto spontánní a vášnivý, jako zatim cely mesic, takže tomu neslo úplne odolat..tak snad to nebude na spermiu problen

anetka9
11. říj 2017

@kockakacka Nooo většinou nejsou moc rádi, když se nedodrží ty tři dny...a asi budou naštvaný, že to není ani den:D ale snad k tomu nějakým způsobem při zpracování výsledků přihlídnou🙂

kristyn.g
11. říj 2017

@kockakacka tak to by mohl být problém, minimálně mají být snad 3 dni "půst"...

kockakacka
11. říj 2017

@anetka9 ty jsi je slyšela, ze nejsou moc radi? 😱😂🤔

anetka9
11. říj 2017

@kockakacka Teda ne den, ale že nebyly ty tři...ale tak snad to nějak vezmou:D jeslti je to na objednání, tak budou muset:D

anetka9
11. říj 2017

@kockakacka No manžel říkal, že se ho na to pak ptali no:D a že mu to říkali i do telefonu předtím..že to je hodně asi jediný to, co je zajímá:D

kockakacka
11. říj 2017

@anetka9 je prave no...sakra, ja si to vubec neuvedomila, jsk to bylo nečekaně 😂 A neplánovaně

kristyn.g
11. říj 2017

@anetka9 takoprava, manžela se ptali na délku půstu ale jestli to tam započítavají? třeba jo ale pak je to prostě bude výsledek kolik jich tam bylo a jakých a hotovo. Já si myslím že jestli je chlap ok tak ten výsledek bude taky ok

anetka9
11. říj 2017

@kockakacka Tak uvidíte no:D tady v praze to jde bez objendání, takže tam bych ještě dva dny počkala,ale jeslti to máte na čekačku na objednání, tak pak asi jim to říct no, ať ty výsledky hodnotí s tím🙂 a není nervozní? muj byl desne..:D se snim nedalo bavit:D

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g Mýho se ptali hned než mu oznamovali výsledky a pak dumali nad tím, jeslti tím nemůžou bejt ovlivněný..

volfici
11. říj 2017

@kockakacka spíš jde o to, že to může zkreslit výsledky. Oni vědí, proč abstinenci nařizují.

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g No třeba množství čili počet tím prej právě ovlivněnej bejt může...pohyblivost asi ne, ale počet prý ano

kristyn.g
11. říj 2017

@anetka9 jojo opravila jsem to, ptala jsem se patali tak uvidí... vy jste nemuseli čekat jo? 😲 my taky byli v Praze a byla tam docela dlouhá objednací lhůta. Asi lepší centrum 🙂

kristyn.g
11. říj 2017

@kockakacka jinak závidím takovou vášeň že zapomenete i na takové důležité vyšetření 😀 i když, důležité je pro každého jinak no 🙂

anetka9
11. říj 2017

@kristyn.g Joo já si opravy všimla pozdě:D Neeeee iscare bere bez objednání, ještě tam volal, jestli je potřeba a oni že ne, že každej den od devíti může přijít🙂

Strana