Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Neco neneapadnyho tam vudim hlavne na tom negativu to je poznat. Kolik jsi dpo? Treba je furt brzy. Ja 9dpo nemela vubec nic az 12 dpo se ukazala slaba carka.
@baraskaska Dneska 11DPO.... Fakt se bojím, že je to spíš jen ryska po namočení a pak zaschnutí....
Tak uvidis zitra 🙂 nevidela bych to tak ani tak muze to byt ryska ale taky fakt muze byt brzo. Nekomu se ukaze carka az treba 4 den po vynechani ms. A teplotu meris? Ta taky lecco napovi. 😉
@baraskaska
@janapuma
Holky MS bych měla dostat ve čtvrtek. A BT je taková nijaká.... Po ovulaci se drží nahoře, ale ne přes 37, jak by měla být v těhu, co jsem četla.
No ja se chtela zeptat kdy testujete holky...me se prave vsechno zda hodne brzo..clovek je zklamany..na testu nic neni extra videt a pak treba dojde ms a je tu dalsi zklamani...mozna jeste vetsi pokud tam dotycna videla nejakeho ducha
@karolly teplota urcite nemusi byt pres 37, predovulacni teploty mas pomerne nizke takze ten vzrust aspon dle myho ani nemuze byt tak vysoky. Ale samozrejme uvidis az v dalsich dnech 🙂 budu drzet pesti at se ty // objevej 😉
Holky proč já to dělám? Min. měsíc jsem si nedělala žádný tt, ptz mrska přišla dřív..tento měsíc byla ukázková ovu, ale doteď žádné příznaky těhotenství, mam to dostat za týden, tak jsem byla smířena, že prostě nic. Dneska ráno jsem se probudila, četla jsem si fórum a řekla si, že si jdu zkusit udělat test, jsem 13dpo a samozřejmě snehobilo ☹ i když jsem to věděla tak mě to sebralo snad nejvíc za celou dobu... Znáte ten pocit zoufalství a bezmoce? No tak jsem si porvala a čeká nás další kolo.. Musím k doktorce pro další hormony atd říkala jsem si, že se na všechno měření vykašlu, ale nejde to ☹ omlouvám se, potřebovala jsem si někde postěžovat... Takže hotovo a jdu začít myslet pozitivně 😉
@mandarinka90 to chce si nedělat test před datem menstruace... je to na houby, pak člověk stále doufá že třeba se to změní... já teď žádné tt doma nemám, díky za to, jinak bych byla furt zklamaná
jinak to znám dobře, pak čumím na ten test a doufám že něco vyčumím ☹
To je zase poovulacni obdobi, aspon myslim ze poovulacni, je to nějak brzo...nebyt v půlce cyklu tak lovim tehu test, jsem nenazrana, podrazdena a unavená 😀 takle ponesu ms obzvlášť těžce...
Ja tento mesic vnimam vazne kazdou blbost...jedine co nemam je napnuty a bolavy prsa...ale porad kojim..tak ani nevim jestli vubec otehotnim nebo co bude
Uz zase si stěžuju, snad se, tahle divná nálada brzy prezene až vás tu nespamuju špatnou náladou 🙂
@mandarinka90 me doktorka rekla ze se si mam udelat test az 9 dni po vynechani MS dnes mam za sebou 6 dni.

@karolly ja na té druhé vidím ducha, je ještě brzy testuj dál 😊 moc moc ti držím pěstičky 🍀❤✊