icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
15. říj 2017

@karolly ja na té druhé vidím ducha, je ještě brzy testuj dál 😊 moc moc ti držím pěstičky 🍀❤✊

baraskaska
15. říj 2017

Neco neneapadnyho tam vudim hlavne na tom negativu to je poznat. Kolik jsi dpo? Treba je furt brzy. Ja 9dpo nemela vubec nic az 12 dpo se ukazala slaba carka.

karolly
15. říj 2017

@janapuma Děkuju moc <3 Moc bych si to přála ☹ Ale no....

karolly
15. říj 2017

@baraskaska Dneska 11DPO.... Fakt se bojím, že je to spíš jen ryska po namočení a pak zaschnutí....

janapuma
15. říj 2017

@karolly opravdu může být brzy, ještě vydrž 🙂 kdy máš termín MS? Některým se // ukážou až později

baraskaska
15. říj 2017

Tak uvidis zitra 🙂 nevidela bych to tak ani tak muze to byt ryska ale taky fakt muze byt brzo. Nekomu se ukaze carka az treba 4 den po vynechani ms. A teplotu meris? Ta taky lecco napovi. 😉

karolly
15. říj 2017

@baraskaska
@janapuma
Holky MS bych měla dostat ve čtvrtek. A BT je taková nijaká.... Po ovulaci se drží nahoře, ale ne přes 37, jak by měla být v těhu, co jsem četla.

fanunka
15. říj 2017

@karolly neni to pravidlo ze musi byt teplota pres nebo okolo 37.... nekterym zenam v tehotenstvi nedosahne ani na 37..... takze nehazej flintu do zita

karolly
15. říj 2017

@fanunka Uvidím, jak to půjde dál no ☹ Dneska jsem vyexpedovala manžela se synkem k mojí mamce, tak si užívám nicnedělání.

Holky, které můžu poděkovat za srdíčko? Jste skvělé <3

janapuma
15. říj 2017

@karolly 😘 užívej si nic nedělání. A teplota opravdu nemusí byt přes 37. 😉

opicaa
15. říj 2017

No ja se chtela zeptat kdy testujete holky...me se prave vsechno zda hodne brzo..clovek je zklamany..na testu nic neni extra videt a pak treba dojde ms a je tu dalsi zklamani...mozna jeste vetsi pokud tam dotycna videla nejakeho ducha

hlasimse
15. říj 2017

@karolly Tak mně to přijde jako ryska, protože je taková tenká - co jsem tak viděla na fotkách duchy, tak byly vždycky sice bledé, ale širší. Každopádně dopadnout to může, přeju ti to 🙂 Já momentálně stále čekám na ovu, už DC 24. Asi bude zase 29 nebo anovulační...

karolly
15. říj 2017

@hlasimse Uvidím. Jako moc naděje si nedělám (i když bych si samozřejmě pozitivní test měla nesmírně ráda), ale už bych tenhle cyklus měla ráda za sebou. Ovulace byla až 22DC, takže ses celý cyklus dost táhne.

baraskaska
15. říj 2017

@karolly teplota urcite nemusi byt pres 37, predovulacni teploty mas pomerne nizke takze ten vzrust aspon dle myho ani nemuze byt tak vysoky. Ale samozrejme uvidis az v dalsich dnech 🙂 budu drzet pesti at se ty // objevej 😉

mandarinka90
15. říj 2017

Holky proč já to dělám? Min. měsíc jsem si nedělala žádný tt, ptz mrska přišla dřív..tento měsíc byla ukázková ovu, ale doteď žádné příznaky těhotenství, mam to dostat za týden, tak jsem byla smířena, že prostě nic. Dneska ráno jsem se probudila, četla jsem si fórum a řekla si, že si jdu zkusit udělat test, jsem 13dpo a samozřejmě snehobilo ☹ i když jsem to věděla tak mě to sebralo snad nejvíc za celou dobu... Znáte ten pocit zoufalství a bezmoce? No tak jsem si porvala a čeká nás další kolo.. Musím k doktorce pro další hormony atd říkala jsem si, že se na všechno měření vykašlu, ale nejde to ☹ omlouvám se, potřebovala jsem si někde postěžovat... Takže hotovo a jdu začít myslet pozitivně 😉

kristyn.g
15. říj 2017

@mandarinka90 to chce si nedělat test před datem menstruace... je to na houby, pak člověk stále doufá že třeba se to změní... já teď žádné tt doma nemám, díky za to, jinak bych byla furt zklamaná
jinak to znám dobře, pak čumím na ten test a doufám že něco vyčumím ☹

katmir
15. říj 2017

@karolly moc ti to preju. Uvidis,co to udela dal. Ja je tam vidim.

karolly
15. říj 2017

@katmir Děkuju moc 🙂 Mě spíš trošku utvrzuje o tom, že jsou to jen rysky hlavně to, že ta čárka nesílí. A to je test ob den...

kristyn.g
15. říj 2017

@karolly to je divný a co zkusit ten digitální test?

karolly
15. říj 2017

@kristyn.g Doma ho nemám a ani u nás v lékárně jsem ho zatím neviděla. Kdyby to pokračovalo takhle dál, tak bych počkala na den MS a pokud bych ho furt nedostala, sehnala bych ten digitální.

darkwitch
15. říj 2017

To je zase poovulacni obdobi, aspon myslim ze poovulacni, je to nějak brzo...nebyt v půlce cyklu tak lovim tehu test, jsem nenazrana, podrazdena a unavená 😀 takle ponesu ms obzvlášť těžce...

janapuma
15. říj 2017

@darkwitch ani mi nemluv, jsem podrážděná, nafouklá,unavená a nenažraná taky ale to jsem furt 😀

opicaa
15. říj 2017

Ja tento mesic vnimam vazne kazdou blbost...jedine co nemam je napnuty a bolavy prsa...ale porad kojim..tak ani nevim jestli vubec otehotnim nebo co bude

darkwitch
15. říj 2017

@opicaa i pri kojení se da otehotnet 🙂 me to šlo vlastně pri kojení skvěle jen to skončilo revizi ale otěhotnela jsem hned druhý cyklus a, od te doby dve biochemicke a ted uz dva roky nic...

darkwitch
15. říj 2017

Uz zase si stěžuju, snad se, tahle divná nálada brzy prezene až vás tu nespamuju špatnou náladou 🙂

fanunka
15. říj 2017

@darkwitch
@janapuma to mi povidejte pms sili dnes k snidani

janapuma
15. říj 2017

@fanunka mňam 😋 já pravidelně pred MS upíjím vodu z okurek 😁 a ujíždím na zavináčích 😊😃

zuzu158
15. říj 2017

@mandarinka90 me doktorka rekla ze se si mam udelat test az 9 dni po vynechani MS dnes mam za sebou 6 dni.

janapuma
15. říj 2017

@zuzu158 to bych nevydržela 😊

zuzu158
15. říj 2017

@janapuma taky ze jsme to nevydrzela ale test snejove bily.

Strana