icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
17. říj 2017

@karolly Nestrachuj se, všechno bude v pořádku. 🙂

kristyn.g
17. říj 2017

@janapuma také mě píchá v prsu před ms od ovulace, to bude dobrý 😉

janapuma
17. říj 2017

@kristyn.g já mívám každý druhý cyklus hrozně silnou a bolestivou ms, a teď to bude ten případ ...

karolly
17. říj 2017

Holky nebojte, třeba MS ani nedorazí 🙂

janapuma
17. říj 2017

@karolly to by bylo krásné 😊 měla bych pokoj ... Od ms samozřejmě.

kristyn.g
17. říj 2017

@janapuma hele tak uvidíš 🙂 třeba ne 😉 🙂

kaitinka
17. říj 2017

Holky,mam jeste jeden dotaz: jak merit BT pri nocni, kdyz mam nepravidelne 12 hodinove smeny od sesti do sesti? Chci po dalsi ms zacit merit prave i BT, jenze nekolikrat do mesice mam prace i takhle nocni..

fanunka
17. říj 2017

@kaitinka pry bys mela aspo 3h spat a pak merit ... dokavad nezkusis nezjistis jak se teploty budou lisit... rekla bych ze kdyz budes merit treba 3 mesice tak pak uvidis

darkwitch
17. říj 2017

@karolly tak to jsou super zprávy, tedy ty od doktora ne střevní chřipka

katmir
17. říj 2017

Ahoj holky,ja jsem dnes uplne nepouzitelna,uplne k.o.
Zitra na nas prosim myslete. Jdeme na spermos.

kassenkaaam
17. říj 2017

@karolly dávej na sebe pozor jinak moc gratuluji 🙂

baraskaska
17. říj 2017

@katmir tak hodne stesticka at je vse v poradku 🙂

kristyn.g
17. říj 2017

@katmir držím palečky!

kaja2016
18. říj 2017

Holky, padá na mě depka, už se snažíme přez rok. Začala jsem už číst i nějaký články a pusou o vyšetření nepruchodnosti vaječníků a tak. Byly jste někdo na nějakých dalších vyšetřeních, kromě spermiogramu a utz vaječníků? Dr nám už nabídla IVF, já to nechci. ☹ jinak mám rok a půl starou holčičku, takže co se změnilo? ☹ chci, mám depku....

luuucatko
18. říj 2017

Ahoj holky mám dotaz, jsem 12 dpo. Obvykle touhle dobou by me uz bolela prsa kvuli ms..A vzhledem k me délce lutealni fáze bych to jiz dnes nejpozději zitra měla dostat. Zkusila jsem ovu test (z rani moci) jelikoz nemám tt - četla jsem ze je mozne ti dle ot zjistit.. Myslite dle fotky, ze je mozne mít takto silnou carku pred ms?

snowbee
18. říj 2017

@luuucatko to je super, hodne holcinam se ukazalo tehu ovulacnim testem 😉

kaitinka
18. říj 2017

@fanunka no uvidim, zacnu merit hned po dalsi MS, ktera me ceka cca za tyden a uvidim. Jenze se mi zda jako nesmysl merit po nocni pak nekdy az v deset dopoledne kdyz se jinak budu merit v pul pate rano, kdy jinak bezne vstavam na denni do prace.

fanunka
18. říj 2017

@kaja2016 Já byla v Gennetu, hradíš si to sama a je to bez narkózy. Dělohu ti napustí kontrastní látkou a tu pak pozorujou jak se rozlévá a pokud doteče do vaječníků je vše O.K. přišlo mi to lepší než laparka, ale tedy bolí to ...

fanunka
18. říj 2017

@kaitinka každopádně měř i v 10h jen si tam dej poznámku a uvidíš třeba se ty teploty ani lišit nebudou .... ale určitě měř každý den. Mě doktorka říkala ať měřim i v době menstruace, dá se podle toho odhalit třeba hormonální výkyvy

fanunka
18. říj 2017

@luuucatko týýýjo to je paráda a nějaké příznaky těhotenství máš?

volfici
18. říj 2017

@kaja2016 než se necháte dotlačit do IVF, doporučuji spíš absolvovat vyšetření průchodnosti, nejšetrnější varianta je jak píše @fanunka, spermiogram, a immunologie. Hormonální profil máš hotový? Folikulometrii ti doktorka dělá?
Bohužel průchodnost vejcovodů není navždy, to že jedno dítě máš, neznamená, že se nic ve tvém těle od té doby nezměnilo.
Držím palce ať se vám brzy zadaří.

luuucatko
18. říj 2017

@snowbee fakt? To by bylo super. Dneska koupím tt, tak jsem zvědavá 🙂

@fanunka No akorat 10 a 11 dpo jsem mela male bolesti jako by mela prijit ms.. Vždycky když tyhle bolesti mam, tak to do hodiny mam a svijim se bolesti, ale to vcera odpoledne ustalo a ani naznak.
Bojím se, ze to nemohl zavinit duphaston, který jsem mela brat 4 dny po ovu.. Snažíme se dva roky.. Jsme oba v podstate zdravi a kdyz to ted nevyjde tak jdeme dalsi cyklus na iui.. Dneska koupím tt a zitra zkusím testnout..

baraskaska
18. říj 2017

@luuucatko to vypada moc dobre... 🙂

luuucatko
18. říj 2017

@baraskaska Ty jo dodali jste mi holky takovou nadeji, ze i kdyby to nevyšlo, tak to proste nevzdame, jste skvele 🙂

janapuma
18. říj 2017

@luuucatko ty jo to vypadá dobře, zkus ten tt a pak se hned pochlub 🙂

renulem
18. říj 2017

@luuucatko stejný pocit jsem měla minulý týden. Jako by měla přijít ms. Teď?!

katmir
18. říj 2017

Ahoj holky,mame to za sebou. Vysledky az za 14 dni 😨,ale hotovo uz to bude dnes,tak tomu nerozumim. Jednani silene a na chodbe se to porad couralo. Vysledek cca 1-1.5ml a to mi prijde malo i manzel rikal,ze je to malo. Tak do Motola asi uz nikdy. Popr.priste to udelat doma a dovezt. Tak uvidime na vysledek. Dekuji za podporu.

katmir
18. říj 2017

@luuucatko ano,je to mozne,mela jsem ji jeste silnejsi a ms stejne probehla. Ale uvidis,treba to vyslo.

katmir
18. říj 2017

Dnesni grafik. Ja tomu fakt nerozumim.🙂

katmir
18. říj 2017

Takhle je to normalni,ze to klesne? Jsem 21.dc

Strana