Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katmir kdyz ono jakykoliv bacil muze trochu pozmenit tu teplotku. Mela jsem to tak pri strevajzne ani me nenapadlo ze obyc strevajzna pozmeni bt. Mela jsem luxusni trifazovku a nic 🙂 ale tim ti nechci brat nadeji, muze byt jeste brzy 🙂 . Jen ze mi to tam psali i jiny holky ze se jim to na bt projevilo pritom na normalni ne. 🙂
Tak holky, mam uz jen tri dny do MS a uz ted me zacin pobolivat podbrisek, coz u me byva jednou za za nekolik mesicu. Tudiz soudim, ze tahle MS bude u me opet opravdu bolestiva... :(
U me nic noveho. Ms prisla o 4 dny drive, zrejme za to muze drmek. Spineni pred ms opet probihalo. V listopadu jdu na gyndu, reknu mu, ze se nebudu branit zakroku.
@karolly krasny, tak drzim palecky at je vse v poradku. 🙂 Ja jdu 30.rijna a taky se teprva dozvim zda tluce srdicko v 10.tydnu achjo. Hrozny to cekani, uplne te chapu. Tyden do cekani a prijde mi to jako rok.
@janapuma hlavne sleduj teplotu jestli jsi nachlazena 🙂 ja mela v 5.tydnu bolest v krku a mirny horecky takze hned paralen. Jak je nad 38 musi se srazit. 🙂
@janapuma Moc děkuju 🙂 Na kašel za mě super jitrocelový sirup. Může se i v těhotenství. Jinak já byla šíleně nachlazená u prvního a doktorka říkala, že se může v podstatě cokoliv, jen to nemají nějak atestované nebo co pro těhotné, protože to stojí moc peněz. Ale škodlivé to není nijak.
@baraskaska Ty brďo, až v 10 týdnu? A to bude teprve první kontrola, nebo už máš aspoň potvrzenou dutinku tam, kde má být?
Také moc držím palečky. 🙂
Myslela jsem si, jak to druhé poletí s aktivním děckem doma a ani ň zatím 🙂
@karolly Dekuju 🙂 druha ale pri prvni jen vacek tam kde ma byt. Ma tam novou sestricku a ta me objednala hrozne brzo dr. Ji vynadala ale uz to jinak neslo no. Jojo uplne presne to mam. Doma dvou a pul leta certice a stejne mi to vubec neutika. Spis jsem z toho takova cela divna jak to neni stoprocentne potvrzene.☹
@baraskaska Tak to u nás si doktorka bere na první prohlídku hnedka, jak se ozveš, že jsi podle testu těhotná. A pak další kontrola za 14 dní. Se synem bylo všechno v pořádku a stejně jsem první trimestr chodila na kontroly co 14 dní. Byla jsem ráda.
Naprosto Tě chápu!
Ale já teda jsem hotová z malého víc, než kdy dřív. Dává mi strašně zabrat...
@karolly no ona mi rikala ze teoreticky bych mohla dorazit v 8.tydnu ale nevim co bych si pred nasima vymyslela zijem vicemene dohromady vsichni a vsechno o me vedi 😀 ale tohle jim chci rict az po ultrazvuku a hlavne ukazat uz fotecku. Ale pri male jsem teda byla v 8.tydnu takze taky docela dlouho. Kolipak je malymu? No mne teda nejvic dava zabrat ze po me skace, to je docela tezky furt hlidat. Navic chce se casto tahat a takpod.
@baraskaska jen kašlu, jinak nic ...
@karolly aha tak to tedy je, no uvidím snad mi tento sirup zabere.
@janapuma to je dobře 🙂

A tehu test bily. 😠