icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
28. říj 2017

@darkwitch na mě zas dnes dolehla depka... Sice už nevěřím,že bych kdy měla děti,ale s každou MS si uvědomím,že jsem zase trochu doufala 😖 víc než živit nadějí bych potřebovala přijat,že maminka nebudu. Ale nejde to. Nevím,co je lepší,hrozně mě to ubíjí... Jsem ve skupině od začátku,tolik holek už otěhotnělo... Nepíšu sem už pár měsíců,není co... Ale čtu si tady a sleduju úspěch druhých.

kaitinka
28. říj 2017

Tak dnes dalsi den zpozdeni.. Podbrisek stale lehce poboliva, ale jinak nic. Vcera jsem zacala merit BT, mam ji docela vysoko, tak uvidim. Vcerejsi zkusebni TT negativni, tak nevim co si myslet..😒

kristyn.g
28. říj 2017

@kaitinka zkusila bych zítra ráno další test.. kolegini ukázal pozitivní až snad po dvou týdnech

kristyn.g
28. říj 2017

@katkas75 já jsem byla ve skupině červen 2016.. všechny už mají "velké" děti... já se nikdy nesmířím s tím že děti mít nebudu, stále připravenému pokoji v bytě říkám dětský pokoj i když využíváme jako kancelář a skladiště... prostě ty děti mít budem a konec! 🙂

kaitinka
28. říj 2017

@kristyn.g Ja budu muset test koupit, ale nevim jestli se dneska dostanu do lekarny.. Ale moc tomu neverim ze by se povedlo,i kdyz se asi posledni 3-4 dny citim "divne"..

kaitinka
28. říj 2017

Tak.. A me ted doslo, ze k veceru po praci nikde nekoupim zadne testy, ze je vlastne statni svatek a vsude je zavreno.. 😅

apple_tree
28. říj 2017

@katkas75 Porad jsem tu s tebou :( Taky uz moc neprispivam, neni moc cim, ale sleduju to tu pravidelne. My tomu davame cas do konce roku, pak naklusem k doktorovi. Myslim, zes tu nekde psala, ze IVF resit nechcete, jestli se nepletu... To ja bych si asi neodpustila, ze bychom to nezkusili aspon takto, ale chapu, ze kazdy to vnima jinak.

elwe
29. říj 2017

Tak já dnes zkusila testovat, a něco vidím 🙂 Včera teplota trochu klesla, takže jsem test nezkoušela, ale dnes zase stoupla, a na testu je duch 🙂 Přikládám foto

baraskaska
29. říj 2017

@elwe pekny, to je hezky videt 🙂

fanunka
29. říj 2017

@elwe nooo pekne nedelni rano mas 🙂 kdy bys to mela/nemela dostat?

fanunka
29. říj 2017

@katkas75 kolik ti je let? A nesmutni jsem na tom podobne mozna i hure, protoze tu urcite neni nikdo starsi nez ja a my se snazime uz 3 roky :( mame 2 ivf nepovedeny a za 14 dni jdeme do 3. POSLEDNIHO pak prijde na radu asi psycholog 🙂 abychom se smirili s tim ze deti mit nebudem

elwe
29. říj 2017

@fanunka asi ve středu, dnes jsem 12.dpo, 34.dc, tak jsem zvědavá

fanunka
29. říj 2017

Sice mame v plánu IVF,ale makazdoovulacni najivita a vira ze tentokrat to musi vyjit je sila 🙂 v patek pri prohlidce gynekolozka rikala ze to vypada ze ovuluji. Ovu testy jsem tim padem nesthala delat jen jeden po prohlidce.pac ovu prisla o 3dny drive. Dle teplot vypada ze ovu byla vcera, ale podbrisek bolel jako cert v patek aovu test v patek byl negativni a dnes me boli prsa. :( ja se v tom ztracim

fanunka
29. říj 2017

@elwe krasneeee

karolly
29. říj 2017

@elwe To je pěkný duch!! Držím palce, aby čárka krásně sílila a vše bylo v pořádku 🙂

janapuma
29. říj 2017

Holky moc na vás všechny myslím a moc bych si přála aby to všem tady vyšlo. ❤

@elwe to je moc krásné, věřím že bude silit. 😊

No já se chystám tak za týden k dr. Snad bude všechno v pořádku.
Opatrujte se děvčata.😊

elwe
29. říj 2017

@karolly děkuji moc 🙂

aklin
29. říj 2017

Dobre rano. Holky resim dilema. Dnes mame jit na narozeniny k jeho rodicum, zrejme tam bude i tehotna svagrova, ale me se tam vubec nechce, nechci ji videt. Porad si rikam, ze vzdycky muzu odtamtud odejit.

kockakacka
29. říj 2017

@aklin chapu te a muzes odejit kdykoliv. Nejdůležitější je, sby tys byla spokojena a citila se dobre. Proc by ses mela týrat ❤️👍🏻

katkas75
29. říj 2017

@apple_tree my se tak s IVF rozhodli už dávno. Skrz manželovu nemoc sami nevíme,jak bude,tak jsme si řekli - buď Pan Bůh dá,nebo ne,on ví,jak to má být. Ale je to těžké přijat. Navíc manžel pořád věří,že děti mít budeme. Až mě to někdy u zlobí,že mi nepomáhá přijat ten fakt,že ne...
Tobě přeji hodně štěstí! 🙂

katkas75
29. říj 2017

@fanunka mně je 32. A tobě? Od mimoděložního je to už rok a půl. A máte nějaké opodstatnění,že se nedaří ani IVF? U nás je to mizerný spermiogram a špatná průchodnost zbylého vaječníku... A o adopci byste neuvažovali?
Přeju vám,ať to po třetí vyjde! Do třetice všeho dobrého 😀

krisatko
29. říj 2017

Ahoj holky, po delší době se hlásím. A jdu na radu. Už si vážně nerozumím. Poslední ms byla úplně jiná, slabší, ačkoliv břicho těsně před jejím příchodem strašně bolelo no a navíc mi teplota klesala až druhý nebo třetí den. No a to co je v grafu teď taky nechápu. Téměř celý cyklus mám i čirý až bílý výtok. Před pár dny nahnědlý (spíš bych řekla že se jednalo ó sliznici) a hned den na to čirý s nitkou čerstvé krve (malilinko jasně červená) a teď zas nic. Vzhledem k poklesu teploty jsem předpokládala, že je to začínající ms, ale ta mi teď zase začla stoupat. Nechápu.

kristyn.g
29. říj 2017

@janapuma jéé hurá, snad se taky dočkám, krása! 🙂

@aklin myslím že by jsi se měla naučit k tomu přistupovat jinak abys nebyla moc zapšchlá, snažíme se rok a půl a kamarádky mezi tím otěhotněli o odrodili a brala jsem to tak že jsem ošahávala bříško abych se jako nakazila a pochovala mimčo a říkala si že se těším na to svoje... však neboj ono to přijde 🙂 kdyby ti nebylo dobře vždy můžeš říct že se omlouváš že se ti udělalo špatně a odejít.

janajens
29. říj 2017

@janapuma nadhera mam radost drzim palecky at je vse v poradku

lucy0511
29. říj 2017

@janapuma gratuluju to je bezvadný další úspěšná 😉 👏

kockakacka
29. říj 2017

@krisatko nemůže to byt ovulace? 🤔

janapuma
29. říj 2017

@janajens moc děkuji 🙂 musím věřit, že ano

fanunka
29. říj 2017

@janapuma nadheeny pohled 🙂 hodne štěstí

krisatko
29. říj 2017

@kockakacka co já vím? Ovulační testy doma nemám. :(

fanunka
29. říj 2017

@katkas75 nechci mit cizi dite tohle jsem zatim fakt neprekousla :( my jsme v cajku oba a nikdo nevi proc se nevede :( me je 37

Strana