Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dnes dalsi den zpozdeni.. Podbrisek stale lehce poboliva, ale jinak nic. Vcera jsem zacala merit BT, mam ji docela vysoko, tak uvidim. Vcerejsi zkusebni TT negativni, tak nevim co si myslet..😒
Tak.. A me ted doslo, ze k veceru po praci nikde nekoupim zadne testy, ze je vlastne statni svatek a vsude je zavreno.. 😅
@katkas75 Porad jsem tu s tebou :( Taky uz moc neprispivam, neni moc cim, ale sleduju to tu pravidelne. My tomu davame cas do konce roku, pak naklusem k doktorovi. Myslim, zes tu nekde psala, ze IVF resit nechcete, jestli se nepletu... To ja bych si asi neodpustila, ze bychom to nezkusili aspon takto, ale chapu, ze kazdy to vnima jinak.
@elwe pekny, to je hezky videt 🙂
@katkas75 kolik ti je let? A nesmutni jsem na tom podobne mozna i hure, protoze tu urcite neni nikdo starsi nez ja a my se snazime uz 3 roky :( mame 2 ivf nepovedeny a za 14 dni jdeme do 3. POSLEDNIHO pak prijde na radu asi psycholog 🙂 abychom se smirili s tim ze deti mit nebudem
Sice mame v plánu IVF,ale makazdoovulacni najivita a vira ze tentokrat to musi vyjit je sila 🙂 v patek pri prohlidce gynekolozka rikala ze to vypada ze ovuluji. Ovu testy jsem tim padem nesthala delat jen jeden po prohlidce.pac ovu prisla o 3dny drive. Dle teplot vypada ze ovu byla vcera, ale podbrisek bolel jako cert v patek aovu test v patek byl negativni a dnes me boli prsa. :( ja se v tom ztracim
Dobre rano. Holky resim dilema. Dnes mame jit na narozeniny k jeho rodicum, zrejme tam bude i tehotna svagrova, ale me se tam vubec nechce, nechci ji videt. Porad si rikam, ze vzdycky muzu odtamtud odejit.
@aklin chapu te a muzes odejit kdykoliv. Nejdůležitější je, sby tys byla spokojena a citila se dobre. Proc by ses mela týrat ❤️👍🏻
@apple_tree my se tak s IVF rozhodli už dávno. Skrz manželovu nemoc sami nevíme,jak bude,tak jsme si řekli - buď Pan Bůh dá,nebo ne,on ví,jak to má být. Ale je to těžké přijat. Navíc manžel pořád věří,že děti mít budeme. Až mě to někdy u zlobí,že mi nepomáhá přijat ten fakt,že ne...
Tobě přeji hodně štěstí! 🙂
Ahoj holky, po delší době se hlásím. A jdu na radu. Už si vážně nerozumím. Poslední ms byla úplně jiná, slabší, ačkoliv břicho těsně před jejím příchodem strašně bolelo no a navíc mi teplota klesala až druhý nebo třetí den. No a to co je v grafu teď taky nechápu. Téměř celý cyklus mám i čirý až bílý výtok. Před pár dny nahnědlý (spíš bych řekla že se jednalo ó sliznici) a hned den na to čirý s nitkou čerstvé krve (malilinko jasně červená) a teď zas nic. Vzhledem k poklesu teploty jsem předpokládala, že je to začínající ms, ale ta mi teď zase začla stoupat. Nechápu.
@janapuma jéé hurá, snad se taky dočkám, krása! 🙂
@aklin myslím že by jsi se měla naučit k tomu přistupovat jinak abys nebyla moc zapšchlá, snažíme se rok a půl a kamarádky mezi tím otěhotněli o odrodili a brala jsem to tak že jsem ošahávala bříško abych se jako nakazila a pochovala mimčo a říkala si že se těším na to svoje... však neboj ono to přijde 🙂 kdyby ti nebylo dobře vždy můžeš říct že se omlouváš že se ti udělalo špatně a odejít.
@krisatko nemůže to byt ovulace? 🤔
@kockakacka co já vím? Ovulační testy doma nemám. :(

@darkwitch na mě zas dnes dolehla depka... Sice už nevěřím,že bych kdy měla děti,ale s každou MS si uvědomím,že jsem zase trochu doufala 😖 víc než živit nadějí bych potřebovala přijat,že maminka nebudu. Ale nejde to. Nevím,co je lepší,hrozně mě to ubíjí... Jsem ve skupině od začátku,tolik holek už otěhotnělo... Nepíšu sem už pár měsíců,není co... Ale čtu si tady a sleduju úspěch druhých.