Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@brokovich taky se mohla ovulace zpozdit.. no uvidime, jsem objednana na pristi tyden k doktorovi 🙂
@brokovich nene nemerim
@kachnicka25k a chystáš se? Já začala minulý měsíc a je zajímavý to sledovat. U mě přišla třeba ms, ačkoliv nebyl žádný razantní pokles teploty. jsem zvědavá tenhle cyklus, co se bude dít. 🙂
Ahoj holky , tak u nás opět neprosperujici tehotenstvi . Nejspíš se to bez revize neobejde, počkám par dnů a uvidím . Doufám , ze vy jste v pořádku .
@brokovich no to nevim ja by jsem asi zapomunala tak to necham tak jak to je bez mereni teplot
@brokovich kdy si muzu udelat testik kdyz to pondeli nedostalanu za jak dlouho by jsem to poznala
@kachnicka25k me ukazal 6dmi pred ms 5dni pred ms uz digi
@hani1234 To mě moc mrzí . ☹ Já si to prožila letos na jaře a po 3 týdnech musela na revizi, mimi se nechtělo rozloučit samo.
@kachnicka25k Mně se ukázala slabá čárka 12. den po ovulaci a luteální fázi mám cca 13 dní. Počkala bych do úterý, to by tam určitě už dobře viditelná čárka byla, kdyby to klaplo.
@fanunka Viď? 😀 Já jsem takovej analytickej typ, úplně mě to baví zkoumat ten graf pořád. 😀 Dnes mě tělo trochu vyděsilo, protože jsem 8DC a eggwhite jak vyšitej, přitom ovulaci čekám tak 11DC. Ale prý se eggwhite objevuje před ovulací, ale tohle mi teda přišlo nějak brzo, to abych muže večer zmermocnila... 😀
@hani1234 to me moc mrzi, tak preju co nejrychlejsi uzdraveni po revizi at muze ten andelicek poslat za sebe nahradu 🙂
@kristyn.g Ach jo, to je mi kamarádky líto 😒 A má už aspoň jedno dítě jako my ?
Ano, já bych si chtěla nechat vyšetřit štítnou žlázu , případně jestli nemám nějakou infekční chorobu , dr ještě říkala něco o trombofilni mutaci , kt můžu nést .. Nevím no, nejde mi to do hlavy , s malou bylo tehotenstvi jedna báseň
@baraskaska Jee, koukám, ze Tobě se zadarilo ! Tak ať je všechno v pořádku a užívej si to !!
Holky, zkousela jste nektera na podporu otehoteni materi kasicku? Ted jsem na to nahodou narazila v jine diskuzi, trochu jsem pogooglila a pry by to mohlo taky pomoci.
@hani1234 dekuj ale taky mam mensi komplikace, pry hematom ☹ takze musim prej se setrit, to jde docela tezko s 2 a puletou cacorou. Neboj taky to dopadne 🙂 to vis kdyz je neco jednou tak to neresej, to musi bejt aspon dvakrat aby zacli premyslet proc se to deje.
@apple_tree jee to jsem ted zrovna v pondeli videla v telce na gynde..
@hani1234 to je mi líto, taky mě to potkalo letos 2x.
@fanunka já jsem se bála, že budu zapomínat a je to v pohodě. Takže měření mě nějak neomezuje a večer si s manželem tipujeme, kolik ráno budu mít.
Já jsem dnes 8.dc a už se mi začíná zabarvovat ovu test, tak snad švagrová v sobotu na ultrazvuku něco uvidí.
Já jsem děsně nervozní kvůli těm odběrům, strašně moc se bojím, že tam, bude nějaký imunologický problém, i když kvůli tomu mám pro jistotu nasazený kortikoidy, alespoň se mi líp dýchá.
Ale mně už začínají vadit v práci ty novouškové, jsem asi divná, zralá na psychiatra. 😢
Tak dnesnim dnem jsem zacala pit kontryhel a brat listovku a vitaminky, tak uvidime zda to k necemu bude. Jen BT merit nejaky den nebudu, vcera jsme se prestehovali a ja nevim kde ted ten teplomer je 😅😝
@apple_tree hmm já jí jedla docela dlouho a nic :(
mě pomohl ten drmek k ovulaci, jestli tenhle cyklus nevyšel tak si ho koupím zase, jen doufám že se to s tím clostilem může kombinovat

@brokovich díky, budu doufat...