Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree ja dostavam pravidelne ms cca 16.dpo,tu druhou cast cyklu mam delsi.
Ahoj holky, taky se snažím otěhotnět a zatím nic. Už mě bolí břicho a prsa, takže zítra to určitě dostanu. Tento měsíc jsem poprvé hledala ovu na testech, testovala každý den 7 dní v kuse a čárku jsem našla jen 16.den a to ještě byla o trochu slabší než testovací a večer jen nepatrná. Koukám, že vy jste testovací profíci a testujete víckrát denně... asi budu muset taky. Každopádně 2. den menstruace mám jít na gyndu na krev na hormonální profil, tak snad budu chytřejší 🙂 Všem hodně štěstí při snažení...
Ahoj holky 🙂 tak jsem objednaná na 23.11 na prohlídku, snad už něco bude vidět na UTZ. Poslední mens. jsem měla 6.10 a v Sobotu jsem měla na Clearblue + 2-3 týdny 🙂 Držte mi palečky! Ostatním přeju ať Vám to všem vyjde!❤😍
@katmir Tak budem čekat spolu. Já dnes ranní teplotu prošvihla o 2 hodiny (dítě mě nevzbudilo v 5, jak má ve zvyku 😀), tak jsem naměřila 36,8, tj. o 2-3 desetinky víc jak v posledním týdnu . Ale právě, jak to bylo později, tak nevim, co si o tom myslet. Doufám, že zítra už bude hezky nahoře hned brzo ráno.
@apple_tree to je zvláštní... No hlavně klid a vydržet čekat!😀 U nás to vypadá dost bledě.... Není ani chuť se pokoušet - z chlapove strany. Ovu jsme nejspíš prosvihli,a ani se mnou už nechce spát... Nevím,co dělat😢
@katkas75 To me mrzi :( Asi tomu nechat volny prubeh a vubec neresit, kdy ovulace je a neni a spat spolu pro radost, ne kvuli vyrobe deti, uvidis, ze jednou se trefite, ani nebudete vedet jak 🙂 Do toho bych zobala nejake vitaminy, ty prece nicemu neuskodi a ani to nemusis chlapovi podavat tak, ze je to pro lepsi spermie, ale ze jsou to proste vitaminy na posileni imunity a celkove, aby se clovek citil fit.
@apple_tree
@fanunka on se mnou nechce spát vůbec. Neměli jsme to do teď nějak na povel... Možná někoho má. Nebo mit chce...
@katkas75 asi bych si s nim na rovinu promluvila,co mu vadi... ted bych asi snazeni dala stranou,ale to je jen muj nazor. Neco podobneho jsem mela s prvnim manzelem,ale ten mi to oznamil ze je konec kdyz jsem byla v 6.mesici. Tak fakt spolu mluvit,mluvit...drzim palecky,urcite to bude jen momentalni nechut.
Ahoj Holky dneska jsem Mela dostat menzes a nic myslite ze by Na testiku slo uz Na co videt
@kachnicka25k muze a nemusi,kazdy telo je jiny.. ja treba testovala az 5.den zpozdeni a carka stejne nebyla syta..
@kachnicka25k tak to uz asi jo. Ale minuly tyden jsme tu taky resily tvoje tehu testy.
@kachnicka25k Já měla vždy test pozitivní před vynechanou menses. Ale bude to individuální. Kolik jsi dpo?
@kachnicka25k tebe to trollení baví?, před pár dny jsi sem dávala TT se slabou čárkou na rozmazané fotce a že je to ve skutečnosti vidět víc... a pak už jsi to sem znovu nedala...takže není nic jednoduššího než počůrat další TT a pokud jsi tak už by mělo být něco vidět a lépe než na tom předchozím testu
@kristyn.g třeba melas ovu pozdě! 😉 Já mám ovu asi dnes,teplota zatím nestoupla,včera hlen jak blázen...
Pokusím se dnes může "svést". Občas mi vyčítal,že jsem málo iniciativní... Jenže já mám tak mizerné sebevědomí co se týče vzhledu a všeho😢 to je pak těžko... Mám jo ráda a chtela bych s ním být.

@katmir Cyklus mam normalne 29 dnu, ovulaci mivam az kolem 17-18 DC, tento mesic si prave myslim, ze jsem mela az 19DC, ale jen odhaduju podle hlenu a bolesti, je to proste plus minus den.