icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

apple_tree
6. lis 2017

@katmir Cyklus mam normalne 29 dnu, ovulaci mivam az kolem 17-18 DC, tento mesic si prave myslim, ze jsem mela az 19DC, ale jen odhaduju podle hlenu a bolesti, je to proste plus minus den.

katmir
6. lis 2017

@apple_tree ja dostavam pravidelne ms cca 16.dpo,tu druhou cast cyklu mam delsi.

baroma
6. lis 2017

Ahoj holky, taky se snažím otěhotnět a zatím nic. Už mě bolí břicho a prsa, takže zítra to určitě dostanu. Tento měsíc jsem poprvé hledala ovu na testech, testovala každý den 7 dní v kuse a čárku jsem našla jen 16.den a to ještě byla o trochu slabší než testovací a večer jen nepatrná. Koukám, že vy jste testovací profíci a testujete víckrát denně... asi budu muset taky. Každopádně 2. den menstruace mám jít na gyndu na krev na hormonální profil, tak snad budu chytřejší 🙂 Všem hodně štěstí při snažení...

ennyvux
6. lis 2017

Ahoj holky 🙂 tak jsem objednaná na 23.11 na prohlídku, snad už něco bude vidět na UTZ. Poslední mens. jsem měla 6.10 a v Sobotu jsem měla na Clearblue + 2-3 týdny 🙂 Držte mi palečky! Ostatním přeju ať Vám to všem vyjde!❤😍

brokovich
6. lis 2017

@katmir Tak budem čekat spolu. Já dnes ranní teplotu prošvihla o 2 hodiny (dítě mě nevzbudilo v 5, jak má ve zvyku 😀), tak jsem naměřila 36,8, tj. o 2-3 desetinky víc jak v posledním týdnu . Ale právě, jak to bylo později, tak nevim, co si o tom myslet. Doufám, že zítra už bude hezky nahoře hned brzo ráno.

katmir
6. lis 2017

@brokovich ja si davam budika na 6.hod a to jen kvuli patku,kdy mam ordinaci uz od rana. Ale zmerim a vetsinou spim dal.🙂

fanunka
6. lis 2017

@brokovich ja cetla ze co hodina pozdeji tim 0.1 výš teplota tak u tebe vy odlovida 36,6. Ale ja vcera zkousela merit jeste jednou po 2h hned po probuzeni a mela jsem stejnou teplotu 7h jako v 5h

brokovich
6. lis 2017

@katmir No mě budí dítě pravidelně v pět. A v kritickej den klidně spí do 7 😀
@fanunka Taky jsem to četla, proto to celé beru s rezervou, páč nevim, co bylo v 5. To s tvojí teplotou je zajímavý a povzbuzující. Nerada bych se dočkala anovulačního cyklu, že. 😀

katkas75
6. lis 2017

@apple_tree to je zvláštní... No hlavně klid a vydržet čekat!😀 U nás to vypadá dost bledě.... Není ani chuť se pokoušet - z chlapove strany. Ovu jsme nejspíš prosvihli,a ani se mnou už nechce spát... Nevím,co dělat😢

apple_tree
6. lis 2017

@katkas75 To me mrzi :( Asi tomu nechat volny prubeh a vubec neresit, kdy ovulace je a neni a spat spolu pro radost, ne kvuli vyrobe deti, uvidis, ze jednou se trefite, ani nebudete vedet jak 🙂 Do toho bych zobala nejake vitaminy, ty prece nicemu neuskodi a ani to nemusis chlapovi podavat tak, ze je to pro lepsi spermie, ale ze jsou to proste vitaminy na posileni imunity a celkove, aby se clovek citil fit.

fanunka
6. lis 2017

@katkas75 tak hod snazeni chvilku k ledu a venuj se vam a utuzovani vaseho vztahu

lucy0511
6. lis 2017

@kristyn.g ahoj tak sem zvědavá co z toho bude ale co beruz od pátku ten clostribegyt tak i BT je úplně jiná 🙂 🙂 🙂

katkas75
6. lis 2017

@apple_tree
@fanunka on se mnou nechce spát vůbec. Neměli jsme to do teď nějak na povel... Možná někoho má. Nebo mit chce...

katmir
6. lis 2017

@katkas75 asi bych si s nim na rovinu promluvila,co mu vadi... ted bych asi snazeni dala stranou,ale to je jen muj nazor. Neco podobneho jsem mela s prvnim manzelem,ale ten mi to oznamil ze je konec kdyz jsem byla v 6.mesici. Tak fakt spolu mluvit,mluvit...drzim palecky,urcite to bude jen momentalni nechut.

kristyn.g
6. lis 2017

@lucy0511 to je zajímavé, taky jsem zvědavá...

katkas75
6. lis 2017

@katmir mluvili jsme... Nechce se mi to rozvádět,ale prostě ho nepritahuju a nemá ani pomyšlení na sex se mnou.pry s nikým.ale to je podle mě otázka času..

kristyn.g
6. lis 2017

@katkas75 tak to je špatný ☹ a vadí mu něco konkrétního co můžeš změnit? a co láska?

kockakacka
6. lis 2017

11.DC na dostinexu..vypada to, ze za dva dny bude pozitivní 🤔 Bylo by fajn, kdyby mi ty hormony držely cyklus na 28 dnech

kachnicka25k
6. lis 2017

Ahoj Holky dneska jsem Mela dostat menzes a nic myslite ze by Na testiku slo uz Na co videt

iv_ka12
6. lis 2017

@kachnicka25k muze a nemusi,kazdy telo je jiny.. ja treba testovala az 5.den zpozdeni a carka stejne nebyla syta..

katmir
6. lis 2017

@katkas75 chapu,tady to psat nemusis a ani nepis,to je vase soukromi,ale hlavne vyrikejte.

katmir
6. lis 2017

@kachnicka25k tak to uz asi jo. Ale minuly tyden jsme tu taky resily tvoje tehu testy.

brokovich
6. lis 2017

@kachnicka25k Já měla vždy test pozitivní před vynechanou menses. Ale bude to individuální. Kolik jsi dpo?

bajunka
6. lis 2017

@kachnicka25k tebe to trollení baví?, před pár dny jsi sem dávala TT se slabou čárkou na rozmazané fotce a že je to ve skutečnosti vidět víc... a pak už jsi to sem znovu nedala...takže není nic jednoduššího než počůrat další TT a pokud jsi tak už by mělo být něco vidět a lépe než na tom předchozím testu

katkas75
6. lis 2017

@kristyn.g ptala jsem se,nic moc jsem se nedozvěděla.nema zájem nic řešit. A láska? Já si naivně myslela,že láska zlepší i tuto stránku.

kristyn.g
6. lis 2017

@katkas75 ☹ to je děs... moc mě to mrzí, snad má jen nějakou krizi ale chtělo by to řešit, aby třeba časem si našel milenku a ztráceli jste spolu čas a dopadlo to nějak dramaticky... chlapi jsou někdy na palici..

katkas75
6. lis 2017

@kristyn.g no právě... Nějak se mi to teď nakupilo,snažím se smířit s tím,že nebudou děti a teď ten chlap... Nemám si komu postesknout...

katmir
7. lis 2017

Ahoj holky. Posilam muj grafik. Dle svagrove jsem mela mit ovulku od sobotniho UZ za 1-2 dny,tak ted uz nezbyva nez cekat. 😉

kristyn.g
7. lis 2017

@katkas75 to mě mrzí, třeba děti budou, třeba né s ním... 😉

já čekám ms dneska, jelikož jsem blázen dělala jsem si ráno test a nic... musím přiznat jsem hrozně zklamaná, protože tento měsíc mi vyšel i podle jonáše, už nevěřím že se povede...

katkas75
7. lis 2017

@kristyn.g třeba melas ovu pozdě! 😉 Já mám ovu asi dnes,teplota zatím nestoupla,včera hlen jak blázen...
Pokusím se dnes může "svést". Občas mi vyčítal,že jsem málo iniciativní... Jenže já mám tak mizerné sebevědomí co se týče vzhledu a všeho😢 to je pak těžko... Mám jo ráda a chtela bych s ním být.

Strana