Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Dnes jsem si uvědomila,jak opět hrozně moc doufám... I když šance je minimální..slíbila jsem si,že doufat nebudu! A smířit se s tím,že to nepůjde... Jsem nepoučitelna😢
@pavlina30 Stačí normální teploměr, ale dělají se i nějaké speciální s podrobnější stupnicí. Měří se v pochvě, konečníku nebo ústech okamžitě po probuzení (ani nevstávat z postele, mít teploměr na nočním stolku) a ve stejnou hodinu. Myslím, že 90 % žen měří v pochvě. 🙂 Horm. antikoncepci jsem nikdy nebrala, takže vůbec nevim, jak to tam s ní funguje v takovym případě.
@kristyn.g me je 27,ale bratr je silny epileptik,takze mam strach,ze cim pozdeji otehotnim,tim bude vetsi riziko epilepsie. Doufam,ze ten utros zabere a vam clostik 🙂 to prece neni mozne,abychom do noveho roku nemely pozitivni testy 🙂
@pavlina30 Naopak. Po MS začne teplota klesat, jakmile vystoupí nahoru (tzv. pravidlo 3 po 6, tzn. 3 dny po sobě je teplota vyšší než v 6 předcházejících dnech), tak už je PO ovulaci. Takže dle teploty to vlastně zjistíš až ex post. Když budeš současně testovat ovulačními testy, tak dohromady už se dá dost dobře ovu odhalit. Ovulační test je pozitivní (když jsou obě čárky minimálně stejně silné) těsně před ovulací (ovulace přijde do 12-36 hod). Takže nízká teplota a pozitivní test znamenají, že se má začít se "snažením". 🙂
Ahoj, jaké pocity jste měly, když jste si myslely, že jste těhotné? 🙂
@mimiveru Když jsem otěhotněla, tak jsem netušila že těhotná jsem dokud jsem si po týdnu neudělala test. Kromě divné rýmy jsem na sobe nepozorovala žádné změny, byla jsem úplně v klidu. Jo a lítala jsem i v noci na záchod, což já nikdy nechodím. A to už takhle na začátku. To mi tenkrát přišlo divné, to je fakt.
Ale pocitů, kdy si myslím, že těhotná jsem a nejsem mám bohužel hodně 😀 nicméně každý měsíc jsou moje pocity že "teď už konečně" mimo. Takže radši se snažím se na nic nesoustředit.
@fanunka fakt? Nam doktor řekl, ze by zkusil prvni IUI bez jakýchkoliv prášků nez do me začnou neco cpát..kdyby to nevyšlo tak pri druhém to podpoří hormony a pokud ani to, tak pak rikal, ze je to na nas jestli budeme chuť treti nebo uz ivf..ale ze to necháme zatim otevrene.. Tento pristup se mi líbil 🙂

@kristyn.g dekuji 🙂