icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

monikafrystakova
15. lis 2017

@kristyn.g dekuji 🙂

volfici
15. lis 2017

@fanunka já taky do Gennetu, ale v Liberci

katkas75
15. lis 2017

Dnes jsem si uvědomila,jak opět hrozně moc doufám... I když šance je minimální..slíbila jsem si,že doufat nebudu! A smířit se s tím,že to nepůjde... Jsem nepoučitelna😢

pavlina30
15. lis 2017

@brokovich A jak se ta teplota měří normálním teploměrem?Jsem v tomhle fakt analfabet 😀 Jinak doktor mi řekl že počkat na ms když by nepřišla tak by nasadil antikoncepci na tři měsíce aby pak ms přišla.Ms jsem ale měla sice jsem spíše špinila ale přišla sama

bajunka
15. lis 2017

@pavlina30 asi to každý doktor léčí jinak, mně dala doktorka vyvolávací injekci agolutinu a MS dorazila cca za 8 dnů a pak jsem začla baštit clostilbegyt na stimulaci vaječníků.

brokovich
15. lis 2017

@pavlina30 Stačí normální teploměr, ale dělají se i nějaké speciální s podrobnější stupnicí. Měří se v pochvě, konečníku nebo ústech okamžitě po probuzení (ani nevstávat z postele, mít teploměr na nočním stolku) a ve stejnou hodinu. Myslím, že 90 % žen měří v pochvě. 🙂 Horm. antikoncepci jsem nikdy nebrala, takže vůbec nevim, jak to tam s ní funguje v takovym případě.

pavlina30
15. lis 2017

@brokovich A když má přijít ovulka tak teplota stoupá nebo jak to je?

90bobisek90
15. lis 2017

@kristyn.g me je 27,ale bratr je silny epileptik,takze mam strach,ze cim pozdeji otehotnim,tim bude vetsi riziko epilepsie. Doufam,ze ten utros zabere a vam clostik 🙂 to prece neni mozne,abychom do noveho roku nemely pozitivni testy 🙂

brokovich
15. lis 2017

@pavlina30 Naopak. Po MS začne teplota klesat, jakmile vystoupí nahoru (tzv. pravidlo 3 po 6, tzn. 3 dny po sobě je teplota vyšší než v 6 předcházejících dnech), tak už je PO ovulaci. Takže dle teploty to vlastně zjistíš až ex post. Když budeš současně testovat ovulačními testy, tak dohromady už se dá dost dobře ovu odhalit. Ovulační test je pozitivní (když jsou obě čárky minimálně stejně silné) těsně před ovulací (ovulace přijde do 12-36 hod). Takže nízká teplota a pozitivní test znamenají, že se má začít se "snažením". 🙂

fanunka
15. lis 2017

@pxtulka jsi šťastná to žena!!!!!

pxtulka
15. lis 2017

@fanunka já tomu ze začátku vůbec nevěřila že by to mohlo vyjít. Asi to jedno embryo které nám na KET zůstalo bylo to správné 🙂 A máš pravdu že šťastná jsem a všem ženám tady přeji aby se co nejdřív zadařilo🙂

kristyn.g
15. lis 2017

@katkas75 uplně chápu

holky dneska mi přišel FertilCare berete někdo? mám k tomu navíc brát ještě listovku nebo jen to? Teď beru jen listovku, C a E tak jsem uvažovala přejít jen na ten fertilcare

brokovich
15. lis 2017

@kristyn.g Mrkni na složení. Jestli tam je listovka, tak bych ji už nebrala.

kristyn.g
15. lis 2017

@brokovich ono to právě není česky, nevidím jí tam

brokovich
15. lis 2017

@kristyn.g Folic Acid

kristyn.g
15. lis 2017

@brokovich aha super, akorát je tam 400 beru teď 800 tak snad to nebude vadit moc

akorát mi je líto že jsem zapomněla přikoupit ten gel lubrikační na otěhotnění.. no snad to pujde i bez toho

brokovich
15. lis 2017

@kristyn.g Mně lékárnice, když jsem kupovala listovku, říkala, že 400 brát před a 800 po otěhotnění. takže myslim, že v pohodě. 🙂

to víš, že to půjde 😉

pavlina30
15. lis 2017

@brokovich Aha to jsem nevěděla.A ty ovulační testy koupím v lékárně?A kolik tak stojí?

brokovich
15. lis 2017

@pavlina30 Jj, v lekarne. Moc ne. Desitky korun. Ja kupovala baleni po 5 ks asi za 80 Kč.

mimiveru
15. lis 2017

Ahoj, jaké pocity jste měly, když jste si myslely, že jste těhotné? 🙂

journals
15. lis 2017

@mimiveru Když jsem otěhotněla, tak jsem netušila že těhotná jsem dokud jsem si po týdnu neudělala test. Kromě divné rýmy jsem na sobe nepozorovala žádné změny, byla jsem úplně v klidu. Jo a lítala jsem i v noci na záchod, což já nikdy nechodím. A to už takhle na začátku. To mi tenkrát přišlo divné, to je fakt.
Ale pocitů, kdy si myslím, že těhotná jsem a nejsem mám bohužel hodně 😀 nicméně každý měsíc jsou moje pocity že "teď už konečně" mimo. Takže radši se snažím se na nic nesoustředit.

karolly
15. lis 2017

@mimiveru Právě, že vůbec žádný 🙂

mimiveru
15. lis 2017

@journals
@karolly

Já už jsem to asi zapomněla 😀 Ale cca 15 dní po sexu mě bolí podbřišek a jsem nafouklá, buď je to předzvěst MS a nebo se potvůrky uhnizďují 🙂

journals
15. lis 2017

@mimiveru Tak to mám každý měsíc těžce vsugerované 😉 ☹ Lepší na to vůbec nemyslet a moc se hlavně nezkoumat

kristyn.g
15. lis 2017

@mimiveru nemělo by být uhnizdovaní dost dřív? já mám tedy "příznaky" každý měsíc ☹

mimiveru
15. lis 2017

@kristyn.g On byl i teď v sobotu, ale těžko říct.. ovu mám každý měsíc, každý měsíc jsme se 2x snažili a doteď nic, teď aspoň něco cítím 😕 takže pokud by se to povedlo v sobotu, tak je to 4 den...ovu ale už skončila, takže si za 10dni udělám test...

kristyn.g
15. lis 2017

@mimiveru tak uvidíš 🙂 ono to nemusíš asi cítit vůbec že otěhotníš 🙂 držím palce

brokovich
15. lis 2017

@mimiveru Vůbec žádné. Nejdřív jsem to zjistila z těhutestu. Cca v 6 tt na mě začala padat šílená únava a začalo mi být strašně zle.

pavlina30
15. lis 2017

@brokovich Děkuji asi si je koupím a skusím to 🙂

luuucatko
15. lis 2017

@fanunka fakt? Nam doktor řekl, ze by zkusil prvni IUI bez jakýchkoliv prášků nez do me začnou neco cpát..kdyby to nevyšlo tak pri druhém to podpoří hormony a pokud ani to, tak pak rikal, ze je to na nas jestli budeme chuť treti nebo uz ivf..ale ze to necháme zatim otevrene.. Tento pristup se mi líbil 🙂

Strana