icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
15. lis 2017

Holky tak po dlouhe dobe se opet ukazuju 🙂 jsem zvedava, jak to dopadne u nas. Zacala jsem pit kontryhel, brat listovku. I manzel zacal pit jeden podporujici caj. Jsem priblizne v polovine cyklu, jen me dneska cca pred ctvrt hodinkou zacala chytat mensi krec do podbrisku a ja netusim proc... :(

kristyn.g
15. lis 2017

@luuucatko tak ono iui bez ovulace nemá smysl, jestli máš ovulaci tak to jde i bez hormonů asi 🙂

tercula
15. lis 2017

Také se k vám přidávám 🙂 snažíme se 2. měsíc, zkouším kontryhel, tak uvidíme kdy se zadaří. Začala jsem měřit i BT, i když jsem vždycky ovulaci tak nějak cítila, stejně jsem si nebyla na 100% jistá, který den přesně ji mám. No a abychom nenechali nic náhodě, tak "pracujeme" každý den 😅

brokovich
15. lis 2017

@tercula Vitej a drzim palecky, at se brzy zadari. 😉

fanunka
16. lis 2017

@luuucatko tak to jooo to je dobrý, ale u nás prostě nekompromisně horší spermio mazejte na IVF a že by třeba doporučili nějaké prášky vitamíny pro zlepšení nic prostě!!! Tak jsem si na netu našla přípravky pro zlepšení spermia, přestal kouřit a ejhle je nadprůměrný a bys viděla jak mi to nechtěli věřit jak valili oči když měl najednou dobrej spermio, ale že by ti někdo poradil to néé...

aklin
16. lis 2017

Poradte mi, merim si teplotu. Teplomer necham chvili v pochve a pak merim. Jenze me uz druhy den nameril 37,0, ale digi teplomerum moc neverim, zkusim podruhe a vyskoci cislo 36,8. Kterou teplotu mam povazovat za spravnou?

brokovich
16. lis 2017

Tak zeny, objevila jsem doma jeden zapomenutej Mamatest, tak jsem to prubla a myslím, ze takhle uz duch nevypada 🙂. Tak uz nic nekupuju (tak jasne, ze to nevydrzim 😁 ) a objednam se za par týdnů na gyndu. Bojim bojim.

volfici
16. lis 2017

@brokovich krásná čárka, tak ať se prďola pořádně drží 😍

monikafrystakova
16. lis 2017

@brokovich drzim palce, at sili 😉

aklin
16. lis 2017

Poradte mi, merim si teplotu. Teplomer necham chvili v pochve a pak merim. Jenze me uz druhy den nameril 37,0, ale digi teplomerum moc neverim, zkusim podruhe a vyskoci cislo 36,8. Kterou teplotu mam povazovat za spravnou?

cert..ova
16. lis 2017
cert..ova
16. lis 2017

Ahoj holky, jsem zkusila a ze by???

brokovich
16. lis 2017

@cert..ova No je tam!❤

fanunka
16. lis 2017

@brokovich bomba

cert..ova
16. lis 2017

Ale boli me bricho, jak na ms....uz si to nepamatuju😂😂😂

brokovich
16. lis 2017

@cert..ova Ja mam zas takovy tlaky v brise. Taky uz netusim, jak to bylo. 😀

cert..ova
16. lis 2017

@brokovich se zrovna ptam holky, na vanoce budu babicka😂😂😂

katkas75
16. lis 2017

@aklin já bych brala tu první. Mám teď už 3. den teplotu 37

brokovich
16. lis 2017

@volfici Dekuji, budu mu (nebo jí 🙂 ) denne domlouvat. 🙂
@monikafrystakova Dekuji moc. 🙂 Tobe taky moc gratuluju. 😍Kolik jsi tt?
@aklin koupila bych obycejny teplomer.
@cert..ova No nene, tak to je husty. 😮☺

monikafrystakova
16. lis 2017

@brokovich jeste nevim 😀 v sobotu bych mela dostat ms, tak uvidime.... k dr si budu volat , az tak za 14 dni 😉 jinak tohle byl vcerejsi a dnesni test, tak uvidime, jestli bude silit....

brokovich
16. lis 2017

@monikafrystakova Tak to jsme na tom stejne, taky bych to mela dostat v sobotu. 😊 Takze se sejdeme v cervencovkach 2018? 😊 Na gyndu jsem objednana na pulku prosince. Testy mi taky zesilují. ☺

aklin
16. lis 2017

@brokovich obyc teplomer je spatne sehnatelny. Meli jsme ho, ten meril dobre, ale dcera ho rozbila.

monikafrystakova
16. lis 2017

@brokovich pokud bude vse ok, tak se tam urcite sejdeme 😉

aklin
16. lis 2017

@katkas75 kokik mas do ms? Mam dva terminy: zitra nebo nedele.

aklin
16. lis 2017

@katkas75 meris bazalnim nebo klasickym digitalnim?

brokovich
16. lis 2017

@aklin nemyslim rtutovy, jen ten skleneny proste. Ten nejde sehnat?

aklin
16. lis 2017

@brokovich taky jsem myslela skleneny. Tady je problem sehnat. Kdyz jsme ho chteli znovu koupit, nabizeli nam digital.

katkas75
16. lis 2017

@aklin mám klasický digitální. Když jsem sháněla v lékárně tehdy bazální,tam mi řekli,že nic takového nemají,ani nic takového neexistuje 😁
Jsem dnes 9Dpo,po ovu mívám teploty tak 36,8, pak se to zvedá,teď mám teda 37. MS bych měla dostat cca za 3-4 dny. Za 2 dny už bych měla začít špinit...

katmir
16. lis 2017

@cert..ova drzim palecky. 🙂

katmir
16. lis 2017

@brokovich vypada skvele 👎🙂

Strana