Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Také se k vám přidávám 🙂 snažíme se 2. měsíc, zkouším kontryhel, tak uvidíme kdy se zadaří. Začala jsem měřit i BT, i když jsem vždycky ovulaci tak nějak cítila, stejně jsem si nebyla na 100% jistá, který den přesně ji mám. No a abychom nenechali nic náhodě, tak "pracujeme" každý den 😅
@luuucatko tak to jooo to je dobrý, ale u nás prostě nekompromisně horší spermio mazejte na IVF a že by třeba doporučili nějaké prášky vitamíny pro zlepšení nic prostě!!! Tak jsem si na netu našla přípravky pro zlepšení spermia, přestal kouřit a ejhle je nadprůměrný a bys viděla jak mi to nechtěli věřit jak valili oči když měl najednou dobrej spermio, ale že by ti někdo poradil to néé...
Poradte mi, merim si teplotu. Teplomer necham chvili v pochve a pak merim. Jenze me uz druhy den nameril 37,0, ale digi teplomerum moc neverim, zkusim podruhe a vyskoci cislo 36,8. Kterou teplotu mam povazovat za spravnou?
@brokovich drzim palce, at sili 😉
Poradte mi, merim si teplotu. Teplomer necham chvili v pochve a pak merim. Jenze me uz druhy den nameril 37,0, ale digi teplomerum moc neverim, zkusim podruhe a vyskoci cislo 36,8. Kterou teplotu mam povazovat za spravnou?
Ahoj holky, jsem zkusila a ze by???
Ale boli me bricho, jak na ms....uz si to nepamatuju😂😂😂
@volfici Dekuji, budu mu (nebo jí 🙂 ) denne domlouvat. 🙂
@monikafrystakova Dekuji moc. 🙂 Tobe taky moc gratuluju. 😍Kolik jsi tt?
@aklin koupila bych obycejny teplomer.
@cert..ova No nene, tak to je husty. 😮☺
@brokovich jeste nevim 😀 v sobotu bych mela dostat ms, tak uvidime.... k dr si budu volat , az tak za 14 dni 😉 jinak tohle byl vcerejsi a dnesni test, tak uvidime, jestli bude silit....
@monikafrystakova Tak to jsme na tom stejne, taky bych to mela dostat v sobotu. 😊 Takze se sejdeme v cervencovkach 2018? 😊 Na gyndu jsem objednana na pulku prosince. Testy mi taky zesilují. ☺
@brokovich pokud bude vse ok, tak se tam urcite sejdeme 😉
@aklin mám klasický digitální. Když jsem sháněla v lékárně tehdy bazální,tam mi řekli,že nic takového nemají,ani nic takového neexistuje 😁
Jsem dnes 9Dpo,po ovu mívám teploty tak 36,8, pak se to zvedá,teď mám teda 37. MS bych měla dostat cca za 3-4 dny. Za 2 dny už bych měla začít špinit...

Holky tak po dlouhe dobe se opet ukazuju 🙂 jsem zvedava, jak to dopadne u nas. Zacala jsem pit kontryhel, brat listovku. I manzel zacal pit jeden podporujici caj. Jsem priblizne v polovine cyklu, jen me dneska cca pred ctvrt hodinkou zacala chytat mensi krec do podbrisku a ja netusim proc... :(