icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
24. lis 2017

@kaitinka tak držím palce ať to konečně vyjde

baraskaska
24. lis 2017

@kaitinka tak uvidis treba to vyslo 😉 zkusila bych pockat ikdyz chapu je to tezky ale je to opravdu zbytecne tak brzy 🙂

kaitinka
24. lis 2017

@baraskaska vsak ja vim a ani si zbytecne nadeje nedelam abych pravdu rekla. Nechxe se mi verit tomu, ze by se pocedlo ted po dlouhe dobe..

bajunka
25. lis 2017

Tak jo dnes jsem nevydrzela 11DPO a na na TT snehobilo a na Ovu test sotva znatelny duch,takze to na poprve s clostikem nevyslo, snad aspon MS sama dorazi bez pomoci...

kacenka0705
25. lis 2017

@bajunka a kdy mas mit ms?

bajunka
25. lis 2017

@kacenka0705 v úterý

kristyn.g
25. lis 2017

@bajunka prosím tě mělas ovulační bolesti s clostilem? měla jsem mít ovu ve čtvrtek ale stále mě to bolí ☹

bajunka
25. lis 2017

mně ten podbřišek tlakově pobolíval víc jak týdne :/ a ještě teď to občas zabolí...

kristyn.g
25. lis 2017

@bajunka ahá, ja myslela právě že po ovulaci má přestat bolet a ono nic :-/ byla jsi po ovulaci ještě na kontrole? Já pokud to nepřestane tak ve středu si tam dojdu ať se na mě podívá jestli to proběhlo.

bajunka
25. lis 2017

nebyla, byla tam mudra na záskoku, napsala mi další várku clostilbegytu a že ho mám zas začít užívat od 3 DC, no a pokud by nedošla MS a TT negativní tak na vyvolávačku jinak až kolem 10 DC na folikulometrii, plus já ještě beru od 17 DC gynprodyl na 10 dnů.

kaitinka
25. lis 2017

Tak ja jsem se rozhodla pockat s testovanim do utery, kdy by mela prijit MS. Sice me laka zkusit test driv, ale asi to nema cenu, jsem dnes teprv 10 DPO.. Je to proste bud a nebo..

kristyn.g
25. lis 2017

@bajunka aha, tak tedy držím palce ať se urodí pěkné folikuly 🙂

kristyn.g
25. lis 2017

holky tak mě gynekoložka uklidnila 🙂 prý takhle může být cítit i žluté tělsíko, takže nemusím poznat že k ovu došlo 🙂 uf... tak už to hodím za hlavu a do konce cyklu se snažit to neřešit a nepozorovat

luuucatko
25. lis 2017

Holky, myslíte, ze je spatne v den pichnuti ovitrelle out alkohol? Normalne skoro vubec nepiju.. Ale máme ten den vánoční večírek a jednou rok bych rada, tak by me to zajimalo. 🙂 dekuju

fanunka
25. lis 2017

@luuucatko ja bych rekla ze pri stimulaci s mirou alkohol jeste muzes. Ja si dom taky 2 dvojky dala asi posledni pac mi ani moc nechutnaly

katmir
25. lis 2017

Ahoj holky,tak u me taky nic. Teplota zacala klesat.
Uz jsme zacaly a holkama pect cukrovi,tak nebudu mit cas nic resit. Tak uvidime,zda vyjde chytra rada,,nemysli na to,,🙂

bajunka
25. lis 2017

@katmir taky mě docela zamrzelo že nic,ale příprava Vánoc mi snad zvedne náladu, u mně se teplota pořád drží nahoře,ale TT bílý jak padlý sníh :/, no aspoň si můžu dát s manžílkem vínko 🙂

darkwitch
25. lis 2017

@luuucatko myslim ze můžeš, doktoři to občas i doporučuji 😀
Jsem si myslela ze to treba vyslo, tri dny jsem spinila a vcera ni, no a dnes se ms rozjela takze začínáme další měsíc

luuucatko
25. lis 2017

@darkwitch a vy jste po IUI?

kristyn.g
25. lis 2017

@luuucatko zrovna jsem četla v knize o otěhotnění že se alkohol nedoporučuje ani v době otěhotnění, ale já bych si asi trochu dala

@bajunka a ty už jsi dostala ms?

tercula
25. lis 2017

Ahoj holky 🙂 chci se zeptat - je možné, že u mě proběhla ovulace už toho 21., čili poslední den plodného bílkového hlenu nebo až opravdu 23. než teplota narostla? Já jen, že jsem hned 22. měla ukázkový krémový neplodný hlen, i bolesti jsem měla spíše 20. - 21. Jinak měřím BT první měsíc 😇

baraskaska
25. lis 2017

@tercula řekla bych že až toho 23. Ale já myslím, že to tak být může, po dva cykly jsem zaznamenala že mám plodný hlen už dva dny před ovulací a pak už nebyl 🙂

tercula
25. lis 2017

@baraskaska děkuji 🙂 já byla právě nadšená, jak mám plodný hlen a pak mě vyděsilo, že už je krémový a teplota nenarostla, takže jsem pěkně vyváděla, že určitě neovuluji 😀

baraskaska
25. lis 2017

🙂 někdy to je těžký se vyznat v tom co je ovulace, ale v pohodě já z toho žádnýho hlenu jsem těhula takže věřím že příroda ví co dělá 🙂 Každopádně teplota je teplota ta je dle mýho nejjistější ukazatel 🙂

bajunka
26. lis 2017

@kristyn.g nene stale nedostala i teplota se jeste drzi nahore :/,doufam prave ze projde sama bez pomoci 🙂

darkwitch
26. lis 2017

@luuucatko já byla na iui před mnoha lety kdyz jsme se snažili o první

kaitinka
26. lis 2017

Tak mi to dneska nedalo a testla jsem. Bila na prouzku by snad uz ani belejsi byt nemohla..😔 Bud je to jeste brzy, mam jeste dva dny do MS, ale spis verim tomu ze se nepovedlo. I podbrisek me prestal bolet. Takze ted budu jen cekat jestli MS prijde nebo a dalsi test zkusim jej v pripade minimalne tridenniho zpozdeni. Takhle by me to asi jen zbytecne stresovalo..

kristyn.g
26. lis 2017

@bajunka a kolik máš zpoždění?

@kaitinka tak se s tím zkus srovnat aspoň a pokud by to vyšlo nakonec tak bys byla mile překvapená 🙂

kaitinka
26. lis 2017

@kristyn.g tak i kdyz jsem tak nejak pocitala a tim, ze se nic neukaze, prece jsem jen malinko zklamana. Clovek i tak trochu doufa. Ale je pravda, ze je lepsi byt mile prekvapena nez zklamana. Doufam jen, ze MS prijde vcas a ne opozdene jako vzdy.. Uz takhle se mi delka cyklu protahla o dva tri dny nez bylo u me bezne..🙄

bajunka
26. lis 2017

@kristyn.g ja to mam teprve dostat v pondeli nebo utery...,podbrisek poboliva tak snad dorazi 🙂

Strana