Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kaitinka tak uvidis treba to vyslo 😉 zkusila bych pockat ikdyz chapu je to tezky ale je to opravdu zbytecne tak brzy 🙂
@baraskaska vsak ja vim a ani si zbytecne nadeje nedelam abych pravdu rekla. Nechxe se mi verit tomu, ze by se pocedlo ted po dlouhe dobe..
Tak jo dnes jsem nevydrzela 11DPO a na na TT snehobilo a na Ovu test sotva znatelny duch,takze to na poprve s clostikem nevyslo, snad aspon MS sama dorazi bez pomoci...
@bajunka a kdy mas mit ms?
@kacenka0705 v úterý
mně ten podbřišek tlakově pobolíval víc jak týdne :/ a ještě teď to občas zabolí...
nebyla, byla tam mudra na záskoku, napsala mi další várku clostilbegytu a že ho mám zas začít užívat od 3 DC, no a pokud by nedošla MS a TT negativní tak na vyvolávačku jinak až kolem 10 DC na folikulometrii, plus já ještě beru od 17 DC gynprodyl na 10 dnů.
Tak ja jsem se rozhodla pockat s testovanim do utery, kdy by mela prijit MS. Sice me laka zkusit test driv, ale asi to nema cenu, jsem dnes teprv 10 DPO.. Je to proste bud a nebo..
holky tak mě gynekoložka uklidnila 🙂 prý takhle může být cítit i žluté tělsíko, takže nemusím poznat že k ovu došlo 🙂 uf... tak už to hodím za hlavu a do konce cyklu se snažit to neřešit a nepozorovat
Holky, myslíte, ze je spatne v den pichnuti ovitrelle out alkohol? Normalne skoro vubec nepiju.. Ale máme ten den vánoční večírek a jednou rok bych rada, tak by me to zajimalo. 🙂 dekuju
@tercula řekla bych že až toho 23. Ale já myslím, že to tak být může, po dva cykly jsem zaznamenala že mám plodný hlen už dva dny před ovulací a pak už nebyl 🙂
@baraskaska děkuji 🙂 já byla právě nadšená, jak mám plodný hlen a pak mě vyděsilo, že už je krémový a teplota nenarostla, takže jsem pěkně vyváděla, že určitě neovuluji 😀
🙂 někdy to je těžký se vyznat v tom co je ovulace, ale v pohodě já z toho žádnýho hlenu jsem těhula takže věřím že příroda ví co dělá 🙂 Každopádně teplota je teplota ta je dle mýho nejjistější ukazatel 🙂
Tak mi to dneska nedalo a testla jsem. Bila na prouzku by snad uz ani belejsi byt nemohla..😔 Bud je to jeste brzy, mam jeste dva dny do MS, ale spis verim tomu ze se nepovedlo. I podbrisek me prestal bolet. Takze ted budu jen cekat jestli MS prijde nebo a dalsi test zkusim jej v pripade minimalne tridenniho zpozdeni. Takhle by me to asi jen zbytecne stresovalo..
@kristyn.g tak i kdyz jsem tak nejak pocitala a tim, ze se nic neukaze, prece jsem jen malinko zklamana. Clovek i tak trochu doufa. Ale je pravda, ze je lepsi byt mile prekvapena nez zklamana. Doufam jen, ze MS prijde vcas a ne opozdene jako vzdy.. Uz takhle se mi delka cyklu protahla o dva tri dny nez bylo u me bezne..🙄

@kaitinka tak držím palce ať to konečně vyjde