Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Jo to já vím ono se tohle o zimě říká 😀
začíná mě bolet břicho, asi to neberu tak v klidu jak jsem si myslela... ☹ já nechci další menstruaci už... ☹ ach joo
Napřed jsem tuto diskuzi hodně sledovala,pak konečně se zadarilo a já se přesunula do diskuze TP červenec 2018, bohužel jsem v úterý v 9.tt potratila ☹ Tak jsem zase zpátky mezi Vámi snazilkami, tedy teď mám jako by sestinedeli...
Ahoj holky, nevím si rady. Včera měla přijít MS, už od čtvrtka klasické PMS. Prsa bolí, bedra bolí. Včera odpoledne test Pepíno, slabá druhá čárka, ale nemusela jsem ji lovit a hledat. Pak jsem začala špinit, ale málo, v noci žádná MS. Dnes opět špiním, ráno BT 37 a test dělaný odpoledne mamatest a zase slabá druhá čárka. Druhý test mám na ráno, ale pořád si říkám, že každou chvíli MS dorazí. Hlavně bolest beder, jako při MS mě zaráží. Tak budu čekat. Nepamatuji si, že by mne u prvního těhotenství bolela záda, ani jsem nešpinila. Nějak si myslím, že se MS rozjede.
@ifetka84 bolesti typu PMS jsou na začátku těhu v době MS velmi časté, tak se jimi nenech znepokojovat 🙂 určitě udělej test ráno, uvidíš hned lepší čárku a k tomu hCG se zvedá ob den, takže zítra by měla být tuplem krásná.
Doporučuji používat stejné testy.
Držím palečky a potichounku gratuluji <3
@ifetka84 pokud máš test pozitivní, čekáš s jistotou miminko 🙂. Jak píše @tynka07 bolesti podobné menstruaci jsou na počátku těhu běžné. Já je měla taky. A špinění je také standardní. Navíc každé těhu a příznaky jsou jiné. Buď na sebe opatrná a udělej si znovu test, ale jak je výše psáno - od stejného výrobce. Moc a moc držím pěsti!! Já se snažila 4-5 let. Před cca rokem jsem taky potratila v 5tt. Tohle období je nejrizikovější. Bud v klidu, žádný sport, žádné nárazy. Buď zkrátka opatrná a bude to ok.
Holky, mám obrovský strach. Třetí TT mi také ukázal pozitivní výsledek. Do toho 3 dny zpoždění. Měla bych tedy být v 5tt. Od pátku jsem ale nemocná. Bolí mě v krku, horečka 38st a osypaly se mi ruce teď večer. Takže jsem jistojistě chytla od dcery sedmou nemoc. Je víkend, v pondělí na gyndu zavolám, kromě paralenu a pro těhotné povolených homeopatik na kašel a bolest v krku neberu nic. Přesto mám strach, aby bylo miminko v pořádku. Nemáte některá zkušenost?
@gabcarka děkuji. Já už jedno dítě mám. Nakonec po IUI. Je to už šest let. Nějak vnitřně čekám MS. Ráno udělám test a rozhodne se. Tenkrát jsem neměla menstruaci, povedlo se na druhý pokus. Teď je ovulace přítomna, ale ty bolesti, špinění. Někdy špiním před MS taky. Dám sem fotku odpoledního mamatestu. Není vadný? Úplně nezbělal. No, vyšiluji pěkně 😉
Děkuji, nějak tomu nemohu uvěřit. Asi zázrak drmku! Ten jsem jedla tři měsíce.

@veronika_86 no tak to bych teda chtěla otěhotnět když to jsou tak plodné měsíce ale zatím se nedaří. Já otěhotněla vždy v letních měsících jen u třetí dcery na jaře