icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

pavlina30
4. pro 2017

Ahojky holky tady nám těch těhulek pěkně přibývá mám radost 🙂 To já se asi jen tak nedočkám. Už 12 den mám MS a začínám být lehce nervózní. Takhle dlouho jsem to ještě neměla. Vůbec nevím co se děje. Asi budu muset na gyndu pokud mi to samo neskončí.

kacasa
4. pro 2017

Muj tt ze dneska odpo, 16dpo

kacasa
4. pro 2017

@ifetka84 myslim ze na srpnovky je zatim brzy.. cervencovky mozna uz jsou. Do terminovek se dostanes kdyz si zadas do profilu termin porodu a hodi te to tam automaticky😉

ifetka84
4. pro 2017

@kacasa to jsou dálnice. Gratuluji. Já jdu na gyndu zítra. Nechtěla jsem, chtěla jsem až těsně před Vánoci a jelikož špiním a první těhotenství rizikové a porod o 7 týdnů dříve, mám naklusat hned zítra 😶

kacasa
4. pro 2017

@ifetka84 a kolik tedy budes? Dej mi prosim zitra vedet co bylo uz videt.. ja chci jit ve stredu.. ja jsem zase po zt, po revizi

kristyn.g
4. pro 2017

@kacasa jééé to je krása! 🙂

niki1107
4. pro 2017

Holky...jsem mezi vami vicemene nova, ale ctu vase prispevky. S radosti ctu vase prispevky, kdy jste zjistily tehotenstvi a zaroven nabiram silu, kdy zjistuju, ze je vic takovych jako ja. Od cervna se s mojim snazime. Do ted nic. Vim, ze je to relativne kratka doba, ale nici me to. Kdyz uz konecne mam chlapa, se kterym chci rodinu, nejde to. Dnes jsem to ZASE dostala. Pri sexu. Je mi do breku. Muj uz spi a ja si pripadam menecenna a uplne k nicemu, byl mi diagnostikovan castecny PCOS v zari (v lednu mam dojit k dr na preventivku a pry se pobavíme dal, kdybych do te doby nebyla tehotna). Vim, ze denne ctete milion techto zprav, ale prosim o podporu, rady. Každopádně ovulacni testy nedelam, ani nemerim BT, beru pouze vitaminy a vcera jsem si objednala drmek.
Mejte krasny vecer a vsem tehulkam VELKA GRATULACE ❤

ifetka84
4. pro 2017

@kacasa zítra teprve 14 DPO, ale mám lf jen 10 dní, takže to bude čtvrtý den zpoždění. Jojo, vědět ti dám.

pavlina30
4. pro 2017

Doporučuji pít kontryheloví čaj já mám také slabé PCOS a díky tomu čaji už druhým měsícem menstruuji po tom co jsem předtím měla 3 měsíce bez MS a následně mi na gyndě bylo oznámeno PCOS

maice
4. pro 2017

@niki1107 Byla jsem na tom uplne stejne pred prvnim synkem,zoufals,ubrecena,plne zuby stupidnich rad o klidu a pohode. Zkus sledovat cyklus...ja ho mam treba hodne dliuhy (35 dni),ale ovulaci az 27,28 den,takze nemelo vajicko kdy se zavrtat, nasadila jsem neco na prodlouzeni treti faze a z druheho pokusu mame chlapecka. Alespon budes vedet,na cem jsi a kde je problem...treba se jen snazite brzy,pozde atd. ;)

ladyhacek
4. pro 2017

@niki1107 někde jsem četla o nějakých vitamínech zkus na začátku diskuze.
A piješ kontryhel čaj? já u první pila a byl hned . S druhým jsme zatím nespěchli po novém roce se chystám také zase pít čaj pokud se nezadaří-snažíme se 4 měsíce)

niki1107
4. pro 2017

@pavlina30 Ja v cervnu vysadila Nuvaring a od te doby mam ms kazdy mesic, ale minuly mesic, kdy jsem prave pila kontryhel, se mi cyklus prodloužil z 30 dnu na 44, takze s nim nemam uplne dobrou zkusenost, i kdyz to mohlo byt kdo vi cim. Kazdopadne děkuji🙂

kacasa
4. pro 2017

@ifetka84 myslis ze uz neco uvidi na utz?

niki1107
4. pro 2017

@maice Dekuju moc za reakci. My se s mym vylozene nesnažíme, bezne mame sex prumerne 3-4 v tydnu. Vim, jak to myslis, jen ja nechci, aby mi to uplne lezlo na mozek a ja se furt sledovala. Jak jsi ho ale sledovala?

maice
4. pro 2017

@niki1107 Zkusila jsem 3 cykly ovulacni testy a zjistila, kdy ovulaci mam a hlavne,ze do tydne dostanu menses. Naopak, me se ulevilo...zjistila jsem proc to nejde ;)

gabcarka
4. pro 2017

@kacasa
@ifetka84 Já byla na gyndě 3. den po zpoždění a vidět nic nebylo - jen prasklý folikul (tzn. potvrzená ovulace) a zvětšená děložní sliznice. MUDr. pravila, že buď to dostanu (to jsem si ještě nedělala testy), nebo jsem v tom. Že v tak ranné fázi mimi ještě není vůbec vidět. Byla to moje první návštěva nového gynekologa, kterého jsem si našla z důvodu, že jsem nemohla 4-5 let otěhotnět. To jsem už ale brala 3 týdny drmek a do ovu navíc kontryhel a maliník a k doktorovi jsem už přišla těhu ani jsem to nevěděla 🙂.

@niki1107 Pilas kontryhel jen do ovulace? Po ní se už pít nemá.

niki1107
5. pro 2017

@gabcarka Ano, pila.

90bobisek90
5. pro 2017

@niki1107 jestli to tady uz zaznelo,tak se omlouvam,necetla jsem to cele. Ale na upraveni cyklu mi pomohl utrogestan a druhy cyklus jsem brala gynex a zadarilo se 🙂 ovulacni testy jsem mela vsechny negativni.

kacasa
5. pro 2017

@gabcarka ja uz bych ted mela byt 5.tt tak by snad uz neco videt byt mohlo. Uvidime no

baroma
5. pro 2017

Holky co myslite? Je to mamatest... ten je pry casto falesne pozitivni.

ifetka84
5. pro 2017

@kacasa
@gabcarka
Též myslím, že nic neuvidí, ale s tím počítám.

mandarinka90
5. pro 2017

Tak jsme včera s manželem objednali ten drmek v tabletách, podle toho co tam píšou by to melo snad vyřešit můj problém, srovnat hladiny hormonu aby se stihlo vše uchytit a vytvořit žluté tělísko..Jak ste davkovaly? Hlavně by teď šťastné tehulky 🙂 děkuju 🙂

snowbee
5. pro 2017

Krasny den ,chtela bych poprosit i nazor.O mimco se snažíme a ja začala měřit bt a zaznamenavat do grafu..mohly byste prosim mrknout a rict mi svuj nazor?dc mam 26 dnu..ovulku 12/13 den..ale ted mi vysel ovu test pozitivni 2.12 a dle teplot se mi to nezda...

Dekuji predem za nazory

kacasa
5. pro 2017

@snowbee v grafech se nevyznam..ale OVU test detekuje i prip. tehotenstvi..zkuste tt
Snad nekdo poradi s grafem ;)

snowbee
5. pro 2017

@kacasa děkuji,ale těhotná nejsem...21.11 jsem měla prohlidku u gynekologa a 22.11 přišla ms.Mě by jen zajímalo jestli mám vůbec ovulaci,tento měsíc.🙂

niki1107
5. pro 2017

@mandarinka90 Taky jsem si objednala, tak uvidime😉. Jinak davkovani me tez zajímá, protoze nekdo to bere od začátku ms do ovu a nekdo nonstop.

maice
5. pro 2017

@mandarinka90 Muzu poprosit odkaz,kde jste objednali??? Taky bych zkusila ;)

maice
5. pro 2017

@baroma To vypada slibne...tohle uz mi neprijde ani jako duch,ale proste slaba carka...jestli si chces byt stopro jista,zkus digital.Ja mam z takovyho ducha dva kluky 🙂

kockakacka
5. pro 2017

Ahoj holky 😊 Mame vysledky krve: aaaaa spravilo se to 😊 Prolaktin i vsechny hormon jsou v normě. Dle doktora jsem pred ovulaci, tak se mame hodne snažit

kockakacka
5. pro 2017

Ovulace lze z grafu vyčíst az zpetne. Plati pravidlo, ze pred ni musi byt 6 nižších teplot a po ni 3 vyssi teploty s tim, ze ovulace proběhla posles i den nízkých teplot. Ty jsi ji mohla mit vcera, podle te tmave zelené čáry, ale potvrdí se ti az za tri dny 😊@snowbee

Strana