Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky...jsem mezi vami vicemene nova, ale ctu vase prispevky. S radosti ctu vase prispevky, kdy jste zjistily tehotenstvi a zaroven nabiram silu, kdy zjistuju, ze je vic takovych jako ja. Od cervna se s mojim snazime. Do ted nic. Vim, ze je to relativne kratka doba, ale nici me to. Kdyz uz konecne mam chlapa, se kterym chci rodinu, nejde to. Dnes jsem to ZASE dostala. Pri sexu. Je mi do breku. Muj uz spi a ja si pripadam menecenna a uplne k nicemu, byl mi diagnostikovan castecny PCOS v zari (v lednu mam dojit k dr na preventivku a pry se pobavíme dal, kdybych do te doby nebyla tehotna). Vim, ze denne ctete milion techto zprav, ale prosim o podporu, rady. Každopádně ovulacni testy nedelam, ani nemerim BT, beru pouze vitaminy a vcera jsem si objednala drmek.
Mejte krasny vecer a vsem tehulkam VELKA GRATULACE ❤
Doporučuji pít kontryheloví čaj já mám také slabé PCOS a díky tomu čaji už druhým měsícem menstruuji po tom co jsem předtím měla 3 měsíce bez MS a následně mi na gyndě bylo oznámeno PCOS
@niki1107 Byla jsem na tom uplne stejne pred prvnim synkem,zoufals,ubrecena,plne zuby stupidnich rad o klidu a pohode. Zkus sledovat cyklus...ja ho mam treba hodne dliuhy (35 dni),ale ovulaci az 27,28 den,takze nemelo vajicko kdy se zavrtat, nasadila jsem neco na prodlouzeni treti faze a z druheho pokusu mame chlapecka. Alespon budes vedet,na cem jsi a kde je problem...treba se jen snazite brzy,pozde atd. ;)
@kacasa
@ifetka84 Já byla na gyndě 3. den po zpoždění a vidět nic nebylo - jen prasklý folikul (tzn. potvrzená ovulace) a zvětšená děložní sliznice. MUDr. pravila, že buď to dostanu (to jsem si ještě nedělala testy), nebo jsem v tom. Že v tak ranné fázi mimi ještě není vůbec vidět. Byla to moje první návštěva nového gynekologa, kterého jsem si našla z důvodu, že jsem nemohla 4-5 let otěhotnět. To jsem už ale brala 3 týdny drmek a do ovu navíc kontryhel a maliník a k doktorovi jsem už přišla těhu ani jsem to nevěděla 🙂.
@niki1107 Pilas kontryhel jen do ovulace? Po ní se už pít nemá.
@niki1107 jestli to tady uz zaznelo,tak se omlouvam,necetla jsem to cele. Ale na upraveni cyklu mi pomohl utrogestan a druhy cyklus jsem brala gynex a zadarilo se 🙂 ovulacni testy jsem mela vsechny negativni.
Tak jsme včera s manželem objednali ten drmek v tabletách, podle toho co tam píšou by to melo snad vyřešit můj problém, srovnat hladiny hormonu aby se stihlo vše uchytit a vytvořit žluté tělísko..Jak ste davkovaly? Hlavně by teď šťastné tehulky 🙂 děkuju 🙂
@mandarinka90 Taky jsem si objednala, tak uvidime😉. Jinak davkovani me tez zajímá, protoze nekdo to bere od začátku ms do ovu a nekdo nonstop.
@mandarinka90 Muzu poprosit odkaz,kde jste objednali??? Taky bych zkusila ;)
Ahoj holky 😊 Mame vysledky krve: aaaaa spravilo se to 😊 Prolaktin i vsechny hormon jsou v normě. Dle doktora jsem pred ovulaci, tak se mame hodne snažit
Ovulace lze z grafu vyčíst az zpetne. Plati pravidlo, ze pred ni musi byt 6 nižších teplot a po ni 3 vyssi teploty s tim, ze ovulace proběhla posles i den nízkých teplot. Ty jsi ji mohla mit vcera, podle te tmave zelené čáry, ale potvrdí se ti az za tri dny 😊@snowbee

Ahojky holky tady nám těch těhulek pěkně přibývá mám radost 🙂 To já se asi jen tak nedočkám. Už 12 den mám MS a začínám být lehce nervózní. Takhle dlouho jsem to ještě neměla. Vůbec nevím co se děje. Asi budu muset na gyndu pokud mi to samo neskončí.