icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

rosalline
16. led 2018

@natysnovec je brzy i zítra, ale v rámci výzkumu povoleno 🙂. Já nevím nic, jsem teprve 3 dny od Ovitrelle, tak nemá smysl testovat.

natysnovec
16. led 2018

@fanunka ted sem si koupila tehu test a mel by mit citlivost 25 je to mozne?

ufounek
16. led 2018

@natysnovec je, ale lepší citlivost má 10 test..

fanunka
16. led 2018

@natysnovec promin ale v tomhle se vubec nevyznam. Ja testovala 14dni po ovitrelu a 10dni po ET a to už byla dalnice

natysnovec
16. led 2018

@ufounek ja myslela ze 25 ma vetsi cislivost....

bajunka
16. led 2018

@fanunka jenze po ET je to driv,protoze uz je to embryjko,takze hodnoty hcg vyssi...ja byla na ovitrelle taky 8.1,a na TT si jeste netroufnu 🙂

bajunka
16. led 2018

@natysnovec nene cim nizsi cislo, tim vyssi citlivost.

natysnovec
16. led 2018

@bajunka Aha tak ja slysela nejakou kravinu....

ufounek
16. led 2018

@natysnovec když použiješ 10 test, tak bude pozitivní brzy po oplodnění, řekne že máš hCG kolem 10 jednotek.

natysnovec
16. led 2018

Aha....tak to jo....🙂ja nemam o nicem takovem sajna...mojemamka me nejak nepripravila do zivota.

aklin
16. led 2018

Odpoledne jsem byla na gynde u nove doktorky. Mam rozvrh na co se zamerime. Nejsrive hormonal. profil a nasledne bude sledovat ovulaci. Mam z toho radost. Taky mate chlapy, kteri se nezajimaji co je noveho? U prvniho tehotenstvi manzela ani nezajimalo jak probiha tehotenstvi, chvili jsem cekala zda se zepta, pak jsem mu rekla co a jak. Dost me to stve.

bajunka
16. led 2018

@natysnovec za me mati,tehu testy jeste nebyly 🙂

ufounek
16. led 2018

@aklin jj, mám to také tak, chlapi to prostě neřeší, zeptal se mě tak 3x. Poslední dobou už to vůbec neřeší, vždycky jsem od doktorů nabitá dojmy a nemám to komu říct.. S nikým jiným o těchto problémech mluvit nechci, nechci aby se mě pak všichni ptali a řešili pak že se nám nedaří.. Dítě chceme my 2, tak bysme to měli řešit spolu.. Přijde mi, že teď polevil i ve snažení se, ví, že mám problém s chybějící menstruací a akorát se mě zeptal, jestli už mi to funguje😀 tak mu to vysvětlím a on to zas do příště zapomene 😀

katkas75
17. led 2018

@aklin to je super,že už si v dobrých rukou! 😉 Můj muž se mě ptá vlastně já 3 věci - už to dostalas? Už máš plodné dny? Už si těhotná?😁 A stejně si nepamatuje,když mu to trochu vysvetluju. Mně se teď objevily nějaké problémy se srdcem,jsem objednaná na kardio. Ale mám dost podezření na štítnou žlázu. Tak uvidím,co z toho vyleze a co to bude v důsledku znamenat.

bajunka
17. led 2018

Muj chlap na to neni a bohuzel,hodne jich takovych je...tehotna =tlusta zenska,ale i presto,ze ho to nebere tak se stara a je super tata 🙂.Jinak tesrovat budu v patek,bo ma prijet navsteva tak,abych vedela jestli si muzu dat drink ci nikoliv 🙂

bajunka
17. led 2018

Dnesni ovu test,no prijde mi ze urcite neni slabsi. Je to ten horni

natysnovec
17. led 2018

@bajunka Ahoj jj trosku slabsi....
U me uz vsechny nadeje klesly na minimum...

bajunka
17. led 2018

@natysnovec jakto?

natysnovec
17. led 2018

@bajunka dneska rano test a nic...ale bolesti pretrvavaji...😭😭😭nechapu to😭😭

bajunka
17. led 2018

@natysnovec jeste muze byt brzy,treba to pred tim byl jeste ovitrelle ,casto byva ze se ukaze duch na testu az 12 DPO i pozdeji,tak neni nic ztraceno 🙂

natysnovec
17. led 2018

@bajunka nejak prestavam verit...

kaitinka
17. led 2018

Koukam, te tady poslednich par dni zacinaji ty diskuze kapku upadat.. 🤔

bajunka
17. led 2018

@kaitinka tak ono je to tim,ze hodne holek uz otehotnelo a prechazi do skupin s podobnym terminem a resi veci spojene s tehu...

kaitinka
17. led 2018

@bajunka tak ja vim, to je jedno k druhemu. Navic plno holek napise treba jen jednorazove.

maice
17. led 2018

@bajunka
@kaitinka Ale tak par nas tu jeste je a nevzdavame to ;) Ja dnes 6 den cyklu...takze moc neni o cem psat. Nasadila jsem clostilbegyt a pevnou viru :D Co vy???

kaitinka
17. led 2018

@maice ja jsem dnes 9 DPO a premyslim, kdy zkusim test, jeden doma mam.. 🤔 nevim ale jestli se zadarilo nebo ne. Od 4 DPO jsem divna (fyzicky, psychicky a co se tyce chuti), i kdyz to neni nijak vyrazne

mandarinka90
17. led 2018

@aklin tak to je fajn, že jdeš na všechny testy atd. Aspoň budeš vědět na čem si 🙂 já se už i těším na únor aspoň se to někam pohne.. No můj muž je asi výjimka 😀 jednu dobu ho to chytlo a začal číst na netu a pak byl chytrý jak rádio, přišel za mnou s tim, že si musím jít měřit folikuly s ovu atd 😀 ale je to šašek mysli to ve srande, ale jsem ráda, že má aspoň nějaký zájem 🙂 u mě nic nového, stále mám ms takže nic..

apple_tree
17. led 2018

@kaitinka Taky tu porad jsem a sleduju denne. Ale opravdu nemam co psat, hlasit kazdy den, kolikaty jsem den cyklu a ze porad nic, to povazuju za zbytecne. Jsem tu uplne od zacatku, tak uz je to trochu unavne, porad dokola. Ale pokud to nekoho zajima, tak nejspis v patek bude ovulace :D Ale nejak to uz vubec neresim, na konci ledna uz jsem objednana na konzultaci na gyndu a zaroven tim padem i do car (muj gyndar je soucasti car). No a doufam, ze pak to nabere nejaky spad a zacne se neco dit, resit...

kaitinka
17. led 2018

@apple_tree tak to chapu, ze ne czdy je co psat. Ja ted pro zmenu premyslim zda a kdy nebo jestli vubec zkusit TT. Ocekavana MS by mela dorazit za 5 dni.. A ja osobne mimiska zacnu resit ores.doktora az tak v pulce roku pokud se do te doby nezadari

maice
17. led 2018

Holky co jste uzivaly clostil...zacalo me pichat vlevo tesne nad stydkou kosti (zadna oblast vajecniku atd), opravdu hodne nizko v podbrisku...stalo se nekomu??? A kdyz rikam pichat, nemyslim tim,ze se pozoruju,ale opravdu to intenzivne citim od vcera permanentne.

Strana