Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@fanunka ted sem si koupila tehu test a mel by mit citlivost 25 je to mozne?
@natysnovec je, ale lepší citlivost má 10 test..
@natysnovec promin ale v tomhle se vubec nevyznam. Ja testovala 14dni po ovitrelu a 10dni po ET a to už byla dalnice
@ufounek ja myslela ze 25 ma vetsi cislivost....
@natysnovec nene cim nizsi cislo, tim vyssi citlivost.
@bajunka Aha tak ja slysela nejakou kravinu....
@natysnovec když použiješ 10 test, tak bude pozitivní brzy po oplodnění, řekne že máš hCG kolem 10 jednotek.
Aha....tak to jo....🙂ja nemam o nicem takovem sajna...mojemamka me nejak nepripravila do zivota.
Odpoledne jsem byla na gynde u nove doktorky. Mam rozvrh na co se zamerime. Nejsrive hormonal. profil a nasledne bude sledovat ovulaci. Mam z toho radost. Taky mate chlapy, kteri se nezajimaji co je noveho? U prvniho tehotenstvi manzela ani nezajimalo jak probiha tehotenstvi, chvili jsem cekala zda se zepta, pak jsem mu rekla co a jak. Dost me to stve.
@natysnovec za me mati,tehu testy jeste nebyly 🙂
@aklin jj, mám to také tak, chlapi to prostě neřeší, zeptal se mě tak 3x. Poslední dobou už to vůbec neřeší, vždycky jsem od doktorů nabitá dojmy a nemám to komu říct.. S nikým jiným o těchto problémech mluvit nechci, nechci aby se mě pak všichni ptali a řešili pak že se nám nedaří.. Dítě chceme my 2, tak bysme to měli řešit spolu.. Přijde mi, že teď polevil i ve snažení se, ví, že mám problém s chybějící menstruací a akorát se mě zeptal, jestli už mi to funguje😀 tak mu to vysvětlím a on to zas do příště zapomene 😀
@aklin to je super,že už si v dobrých rukou! 😉 Můj muž se mě ptá vlastně já 3 věci - už to dostalas? Už máš plodné dny? Už si těhotná?😁 A stejně si nepamatuje,když mu to trochu vysvetluju. Mně se teď objevily nějaké problémy se srdcem,jsem objednaná na kardio. Ale mám dost podezření na štítnou žlázu. Tak uvidím,co z toho vyleze a co to bude v důsledku znamenat.
Muj chlap na to neni a bohuzel,hodne jich takovych je...tehotna =tlusta zenska,ale i presto,ze ho to nebere tak se stara a je super tata 🙂.Jinak tesrovat budu v patek,bo ma prijet navsteva tak,abych vedela jestli si muzu dat drink ci nikoliv 🙂
@bajunka Ahoj jj trosku slabsi....
U me uz vsechny nadeje klesly na minimum...
@natysnovec jakto?
@bajunka dneska rano test a nic...ale bolesti pretrvavaji...😭😭😭nechapu to😭😭
@natysnovec jeste muze byt brzy,treba to pred tim byl jeste ovitrelle ,casto byva ze se ukaze duch na testu az 12 DPO i pozdeji,tak neni nic ztraceno 🙂
@bajunka nejak prestavam verit...
Koukam, te tady poslednich par dni zacinaji ty diskuze kapku upadat.. 🤔
@aklin tak to je fajn, že jdeš na všechny testy atd. Aspoň budeš vědět na čem si 🙂 já se už i těším na únor aspoň se to někam pohne.. No můj muž je asi výjimka 😀 jednu dobu ho to chytlo a začal číst na netu a pak byl chytrý jak rádio, přišel za mnou s tim, že si musím jít měřit folikuly s ovu atd 😀 ale je to šašek mysli to ve srande, ale jsem ráda, že má aspoň nějaký zájem 🙂 u mě nic nového, stále mám ms takže nic..
@kaitinka Taky tu porad jsem a sleduju denne. Ale opravdu nemam co psat, hlasit kazdy den, kolikaty jsem den cyklu a ze porad nic, to povazuju za zbytecne. Jsem tu uplne od zacatku, tak uz je to trochu unavne, porad dokola. Ale pokud to nekoho zajima, tak nejspis v patek bude ovulace :D Ale nejak to uz vubec neresim, na konci ledna uz jsem objednana na konzultaci na gyndu a zaroven tim padem i do car (muj gyndar je soucasti car). No a doufam, ze pak to nabere nejaky spad a zacne se neco dit, resit...
@apple_tree tak to chapu, ze ne czdy je co psat. Ja ted pro zmenu premyslim zda a kdy nebo jestli vubec zkusit TT. Ocekavana MS by mela dorazit za 5 dni.. A ja osobne mimiska zacnu resit ores.doktora az tak v pulce roku pokud se do te doby nezadari
Holky co jste uzivaly clostil...zacalo me pichat vlevo tesne nad stydkou kosti (zadna oblast vajecniku atd), opravdu hodne nizko v podbrisku...stalo se nekomu??? A kdyz rikam pichat, nemyslim tim,ze se pozoruju,ale opravdu to intenzivne citim od vcera permanentne.

@natysnovec je brzy i zítra, ale v rámci výzkumu povoleno 🙂. Já nevím nic, jsem teprve 3 dny od Ovitrelle, tak nemá smysl testovat.