Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak dneska 5dpo a vunec me nelaka testovat
@maky_s tak moc moc moc pptichounku gratuluji!!!
Me to taky nedalo a opet snehobilo :( ta prsa mne tolik snad jeste nebolela :/ tak uvidim. Jsem 9DPO (k tomu jen nejspis :D ) . Ale cekala jsem negativum, takze to zatim neberu tak moc, jen proste z toho tela mam fakt dost, jak si pohrava.
Jo a pekna jmena. Elenku jsme chteli poprve, jen jsme male rikali Eli, tak je to prpste nase Eli 🙂 no a vlastne pak jsme na to presli skrze tu jedinecnost atd atd :D.
Drzim palecky, at caeky jen sili
Tak i u nás konec nadějí😒... dnes mrcha dorazila, takže začínáme opět nanovo🍀. Teď to bude už šestý měsíc snažení. Minulý měsíc po gynegu sedm dní zpoždění, tenhle už zas jako hodinky po 28 tak alespoň to je na tom pozitivní.
@petronelle V únoru jsem měla revizi a už mi to snažení přijde nekonečný. Vím, že půl roku nic není, ale člověk by uz tolik chtěl 😔🙂
@maky_s kazda se nakonec docka tak to neni o rozesmutneni, naopak sinuzij tu radost! Moc gratuluji!!! Je to skvela zprava🙂
@mirii30 Mozna prave proto. Me se to podarilo v dobe kdy jsem uz prisla o vsechny nadeje a pripravovala se na laparo... No a toho uz jsem se nedockala. Sama jsem tomu nemohla uverit ale na tech recech s psychikou vazne neco je. Uzivej si zivot, proteka rychle mezi prsty 😉 Bez miminka urcite nebudes, jednou to prijit musi a kdyz samo ne, tak je v dnesni dobe spousta moznosti jak tomu pomoct...
@apple_tree tak snad se zadaří na toho klučinu :D Ať máte lehčí rozhodování :D
Já teď ani nevím. Tak nějak by jsme oba brali druhou holčinu :D Sice si myslím, že chlap spíš kluka :D ale říká, že už mu je to jedno. Dcerku zkousával hodně dlouho a dlouho mu leželo v hlavě, že nemá kluka a neví co s holkou jako bude dělat a teď taková dvojka :D
@maky_s já se ti nedivím, taky radši nikde nic neříkám, protože mi tyto věci přijdou jako sen a nerada bych je pohřbila tím, že o tom někde mluvím :D proto jsem ráda i za tuto skupinku (po pravdě ani zde to není 100% :D a ten strach tam je) no ale už po druhé pozitiv, to vypadá velmi nadějně ;)
@petronelle ty máš celkově zajímavý příběh a snad jen s tím nejlepším konce <3
Holky, já se z těch prsou fakt zblázním, to je bolest :/ Sem se večer pořád probouzela kvůli tomu.
Ale nejhorší je, že to není jako kdysi těhu s Ell, to byla prsa celá bolavá už na pohmat. Teď mě bolí spíše od hrudi a ze stran :/ se budu muset objednat na tu gyndu, začínám mít blbý tušení, jestli se mnou něco není. To samé s tím spodkem. Už druhý měsíc po ovu vážně trpím bolestmi tipu PMS až do MS a je to vážně nepříjemné. Břicho totálně nafouklý ... no fuj :D
A to mi do MS zbývá ještě 5 ní včetně dneška ... už aby bylo po :D
Ahoj holky, můžu se k vám přifařit? 😉 Je tady u vás moc hezká atmosféra... 🌷
(musím se někde svěřit a nechci nikomu blízkému nic říkat, zažila jsem totiž dubnu biochemické T - odešlo na přelomu 5./6. týdne a pár nejbližším, co to tušili, to bylo strašně moc líto)
Jsem dnes s největší pravděpodobností 17 DPO (měřím BT, výrazný pokles 8. 7. a 14. 7. - myslela jsem, že ovulace a možná nidace), ale včera TT negat., takže nic (i když teplota stále nahoře). Ale mám právě taky strašně bolestivá prsa jako tynka07, podbřišek též (tentokrát teda i další těhu příznaky). Ani nevíš, tynko07, jak ti rozumím. Začala jsem měřit před pár měsíci BT právě proto, že mě taky tak zlobil PMS a cyklus vůbec (i špinění atd.).
Pročetla jsem pár předchozích stránek, gratuluji úspěšným a držím palce všem čekatelkám 😉
@tuliii Vitej mezi nami 🙂 Vypada to, ze priznaky docela mas, to, ze je test negativni, jeste nic neznamena, nekdo ho ma pozitivni az pozdej, kdyz uz je nekolik tydnu tehotny, tak uvidis 🙂 Kdy ma prijit MS?
Když nejhorší je, že příznaky si člověk fakt snadno vsugeruje i když je přesvědčený, že ne ☹ Zažila jsem to při snažení se o první.
Jinak holky - špiníte některá po ovulaci? Mě se teď prvně stalo tohle: Ovulaci jsem měla ve čtvrtek. Podle testu. A v neděli jsem lehce špinila. Včera taky. Ale vyloženě je do růžova při utření. Jenže uhnízďování to být nemůže, to je brzy 3 dny po ovulaci si myslím. Tak jestli to nemůže být k ovulaci mě napadlo...
Doplnění - už i dnes.
@tynka07 IUI je inseminace. Manžel přišel o 2 hodinky dřív odevzdal svůj výtvor. Oni to zkoncentrovali a vybrali jen šampiony a po dvou hodinách to mně zavedli uměle trubičkou do dělohy. Když jsem četla že je to v pohodě a neboli to jen cítíš tlak při zavádění tak jsem si řekla ufff je to dobré... Omyl mně to teda bolelo... Teď čekáme v pátek jdu na krev tak snad se to povedlo konečně... ❤🙏
@apple_tree Děkuju moc! 😉
MS měla přijít před 2 dny (to by byl cyklus 28 dní - mám nejčastěji; ale měla jsem i 32, tak to beru s rezervou 🙂)
Já mám právě ještě zácpu, běhám čůrat jak zběsilá 😀 a bolí mě v kříži, a to přesně jsem měla jen v tom dubnu, kdy jsem měla prokázané těho i od dr. Jenže tehdy jsem měla pozit. test hned 1. den po vynechání MS (tenkrát to bylo 13 dpo - včera jsem byla už 16 dpo). Proto si taky myslím, že to mám vsugerované (ne že by mi už tolik tikaly hodinky, ale prostě milování před ovu i v den ovu bylo, tak se člověk sleduje 🙂)
Jinak, holky, v tom dubnu jsem otěhotněla ze styku 5-6 dní před ovu (četla jsem tady na to diskusi, jestli to je možné, takže to fakt možné je 🙂)
Karolly, já tedy ne, nešpiním ani přímo při ovu. Tři dny po ovu je fakt asi málo na nidaci, si myslím, ale viděla jsem pár grafů, kde byla nidace od 4. dne. Ovulační testy jsem nikdy nezkoušela, ale půl dne sem, půl dne tam (špinění ráno/večer?), mohlo by to možná teoreticky být. Nebo spíš po ovulaci ještě zůstává ta tekutina z folikulu, že by to teprve jaksi odteklo? Nevím... 🙂

Dneska 5dpo vcera jsem sla s malou ven z niceho nic sola bolest na leve strane a slo to az k podbrisku takovou bolest memam ani pred ms tak jsem sla domu doma se mi zamotala hlava a seklq jsem se sebou a najednou jsem bula uplne mokra ze by me mohli zdimat malem jsem volala rychlou nevim co to bylo al3le tuhlr bolest neznam ted uz jen odbcas podbrisek v nem pichnepl