Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kaitinka ten inofolic je drahy,da se koupit volne v lekarne.Myslim,ze mel 20 sacku za cca 500 a uzivas sacek az dva denne.Gynex jsem sehnala pres eshop benu lekarny a dorucili mi ho na benu prodejnu behem pul dne a stal cca 300 a uzivam 3x5 kapek od jakehokoliv dne cyklu 21 dni a tyden pauza.
A ten gynex teda sezenu volne v lekarne taky? No uvidim, stejne se driv jak v nedeli nikam nedostanu
@kaitinka Je mi to.opravdu moc líto.Já třeba beru tablety Drmku a upravil mi cyklus a sliznici
@natysnovec co jiného než pogratulovat a přát ať to dál pokračuje a je vše v pořádku 😊😊😊
@lucifervlkova ja spis budu potrebovat neco na podporu ovulace jak tak nad tim premyslim..
@natysnovec Jeeee to vypadá už nadějné ❤️
@sarivojvodova tenhle me nikdy nezklamal...tak snad...
@sarivojvodova podle krevniho profilu a vsech vysetreni jsem zdrava a nema sklony k nicemu ani potraceni nix...tak uvidime.
@katy48 dekuju..ale neni jeste vyhrano.
Holky, loucim se s vami a preji hodne stesti ve snazeni, at se vam brzy ukazi //. Budu mazat svuj ucet zde, protoze mi doslo, ze na to moc myslim kdyz jsem tu. Mozna si zde pak zalozim novy ucet pokud se mi tez podari otehotnet nekdy, abych mohla ziskavat cenne rady a zkusenosti od tehulek i maminek.. Preji vsem hodne stesti 🍀
Holky, mám dotaz. Dnes jsem asi 8-9 DPO (23DC). Včera jsem začala špinit, pak to byl jakoby lehce narůžovělý výtok. Dnes zase špinění a jednou se objevila čerstvá krev, ale jen trochu. Mám to brát jako ms? Normálně chodím na vyvolávačky, ale teď asi měsíc užívám kapky na srovnání cyklu. Jinak mě pobolívá a občas píchá v podbříšku.
@natysnovec Je to taaaaam.Gratuluju
@maice Myslis?I kdyz bylo to hcg hoodne nizke?Uvidi se v pondeli...jdu na krev..a v pondeli jedem na tu kliniku na ultrazvuk...
@kaitinka tak ono ne vzdy musi bejt bolest stejna u ms. Akorat bych se zamerila driv jak 7 dpo neresit zadnou bolest pokud je silna tak pak uz jen s doktorem. 🙂 ale ver ze ms se rozhodi raz dva. Na tu podporu to je super protoze to je asi to nejdulezitejsi a jestli nemuzes merit muzes sledovat cipek ten taky hodne napovi kdy zacina ovulace. 🙂
@natysnovec Myslim,ze jo. Musi byt nizke,vzdyt jsi par dni po ovulaci...
@maice to ano...kez by to tak bylo...🙂rikala sem ze tomu digi tastu verim vic jak komukoliv...nikdy me nezklamal...

@600den994 to je jedno co z toho. A ten inofolic se da taky sehnat volne? Me jde o to vyzkouset proste neco, co neni moc drahy a podpori to ovulaci