icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
19. led 2018

@600den994 to je jedno co z toho. A ten inofolic se da taky sehnat volne? Me jde o to vyzkouset proste neco, co neni moc drahy a podpori to ovulaci

600den994
19. led 2018

@kaitinka ten inofolic je drahy,da se koupit volne v lekarne.Myslim,ze mel 20 sacku za cca 500 a uzivas sacek az dva denne.Gynex jsem sehnala pres eshop benu lekarny a dorucili mi ho na benu prodejnu behem pul dne a stal cca 300 a uzivam 3x5 kapek od jakehokoliv dne cyklu 21 dni a tyden pauza.

kaitinka
19. led 2018

A ten gynex teda sezenu volne v lekarne taky? No uvidim, stejne se driv jak v nedeli nikam nedostanu

600den994
19. led 2018

@kaitinka ja se ptala v te benu,kdyz jsem ho sla vyzvedavat,zda ho maji volne a rikal,ze ne.Nemas nikde pobliz benu lekarnu?

kaitinka
19. led 2018

@600den994 jednu tu mam myslim, ale nejsem si plne jista

lucifervlkova
19. led 2018

@kaitinka Je mi to.opravdu moc líto.Já třeba beru tablety Drmku a upravil mi cyklus a sliznici

600den994
19. led 2018

@kaitinka zkus to a nebo objednej z netu domu pres nejaky eshop

katy48
19. led 2018

@natysnovec co jiného než pogratulovat a přát ať to dál pokračuje a je vše v pořádku 😊😊😊

kaitinka
19. led 2018

@lucifervlkova ja spis budu potrebovat neco na podporu ovulace jak tak nad tim premyslim..

kaitinka
19. led 2018

@600den994 kouknu na to a uvidim 🙂 dekuji za radu 🙂

sarivojvodova
19. led 2018

@natysnovec Jeeee to vypadá už nadějné ❤️

natysnovec
19. led 2018

@sarivojvodova tenhle me nikdy nezklamal...tak snad...

pavlina30
19. led 2018

@kaitinka Ale Drmek podporuje ovulaci já ho teď zobu taky

natysnovec
19. led 2018

@sarivojvodova podle krevniho profilu a vsech vysetreni jsem zdrava a nema sklony k nicemu ani potraceni nix...tak uvidime.

kaitinka
19. led 2018

@pavlina30 no ja o tom popremyslim.. Nekdo doporucuje drmek, nekdo gynex... Ja sice chci neco na podporu ovulace, ale nechci, aby to vylo zbytecne drahy..

katy48
19. led 2018

@kaitinka tak zkus tinkturu z drmku stoji asi 80kc a davas si 10 kapek 3krat denne

kaitinka
19. led 2018

@katy48 no uvidim, neco vymyslim..

natysnovec
19. led 2018

@katy48 dekuju..ale neni jeste vyhrano.

kaitinka
19. led 2018

Holky, loucim se s vami a preji hodne stesti ve snazeni, at se vam brzy ukazi //. Budu mazat svuj ucet zde, protoze mi doslo, ze na to moc myslim kdyz jsem tu. Mozna si zde pak zalozim novy ucet pokud se mi tez podari otehotnet nekdy, abych mohla ziskavat cenne rady a zkusenosti od tehulek i maminek.. Preji vsem hodne stesti 🍀

bajunka
19. led 2018

@kaitinka držím pěsti, naprosto chápu, že to tady člověka může semlít, držím pěsti ať se brzo zadaří 🙂

monikaa91
19. led 2018

Holky, mám dotaz. Dnes jsem asi 8-9 DPO (23DC). Včera jsem začala špinit, pak to byl jakoby lehce narůžovělý výtok. Dnes zase špinění a jednou se objevila čerstvá krev, ale jen trochu. Mám to brát jako ms? Normálně chodím na vyvolávačky, ale teď asi měsíc užívám kapky na srovnání cyklu. Jinak mě pobolívá a občas píchá v podbříšku.

maice
19. led 2018

@natysnovec Je to taaaaam.Gratuluju

kaitinka
19. led 2018

@bajunka dekuji moc 🙂 vymyslim neco na podporu te ovulace a uvidim jak to bude dal, jestli to k necemu bude nebo ne.

bajunka
19. led 2018

@monikaa91 počkej pár dnů může to být začátek MS,ale i třeba uhnizďování vajíčka 🙂

natysnovec
19. led 2018

@maice Myslis?I kdyz bylo to hcg hoodne nizke?Uvidi se v pondeli...jdu na krev..a v pondeli jedem na tu kliniku na ultrazvuk...

baraskaska
19. led 2018

@kaitinka tak ono ne vzdy musi bejt bolest stejna u ms. Akorat bych se zamerila driv jak 7 dpo neresit zadnou bolest pokud je silna tak pak uz jen s doktorem. 🙂 ale ver ze ms se rozhodi raz dva. Na tu podporu to je super protoze to je asi to nejdulezitejsi a jestli nemuzes merit muzes sledovat cipek ten taky hodne napovi kdy zacina ovulace. 🙂

pavlina30
19. led 2018

@kaitinka Tak já zas myslím že za 300 to není moc kor když to máš na dva nebo 3 měsíce

maice
19. led 2018

@natysnovec Myslim,ze jo. Musi byt nizke,vzdyt jsi par dni po ovulaci...

hlasimse
19. led 2018

@kaitinka Doporučovala bych měřit tu BT, aspoň pár cyklů, ať zjistíš, zda a jak probíhá ovulace. 🙂

natysnovec
19. led 2018

@maice to ano...kez by to tak bylo...🙂rikala sem ze tomu digi tastu verim vic jak komukoliv...nikdy me nezklamal...

Strana