icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
20. led 2018

@jitulka23 mela, ale brala jsem u nej i Gynex, takze tezko rict, cemu to priradit... Zkracuje cyklus, takze se asi priprav na to a od porodu jsem citliva pri ovu a s drmkem o dost citlivejsi 😂
Ale to vse beru jako dobre ... po drmku se uz tady zavedlo min 10 holkam behem pul roku 🙂 ... Drzim palecky!!!

tynka07
20. led 2018

@natysnovec tady si myslim ze zalezi na tom,na co je telo zvykle. Ja se normalne koupu ve vode nad 40 a i v obou tehu. Vetsi problem by asi byl kdyby telo zvykle nebylo ... Ale jen muj pdhad 😂

natysnovec
20. led 2018

@tynka07 to jaa nevim....🙁

bajunka
20. led 2018

@tynka07 jako MS mi jeste nedorazila,ale tak nejak vnitrne vim,ze to ani tentokrat neklaplo 🙂.Ale neberu to tragicky,ted jsem se prihlasila na kurz hormonalni jogy,ma pomahat i na PCO,ted mi jde spis o zhubnuti toho co se na mne za posledni dobu nabalilo 🙂, a snazeni necham asi jen vsechno plynout,at je to holt na prirode 🙂.

tynka07
20. led 2018

@natysnovec a gratuluju 🙂 krasne to sili 🙂
Jinak vyhrano, tezko rict ... Sestrenka potratila v 38tt a to mela temer vyhrano ... Prpste dokud dite neni zive a zdrave v naruci, tak vyhrano neni 🙂
Ale tehotna rozhodne jsi 🙂 uz jsi objednana na gyndu?

tynka07
20. led 2018

@bajunka taky dobra cesta ... Konicek mimo 🙂
Ja sem pri snazeni taky nabrala 😂 prestala jsem cvicit, prptoze jsem se bala, kdyby nahodou, tak at se prckovi nic nestane a to jidlo ksem pak prestala resit
Ale co jsem tehotna, tak mam pres 8kg dole 😂

monikaa91
20. led 2018

Holky, dnes jsem asi 10DPO, předevčírem a včera jsem trochu špinila a měla lehce narůžovělý výtok, dnes už nic. Kéž by to bylo uhnizďování 🙏😃 Zkusím testnout za týden. Bohužel se nemůžu řídit podle ms, protože chodím na vyvolávačky.

snazimese
20. led 2018

@tynka07 ahoj. Moc dekuji za radu :? Ja jsem spis prave cetla o tom drmku skoro same spatne recenze, i kdyz si ho plno zenskych chvalilo. Proto jsem z toho docela zmatena a rada bych znala vas nazor tady na to 🤔 a co se tyce hlenu a cipku.. Hlen nevim jestli poznam, nikdy jsem ho nesledovala a na cipek si nedosahnu.. :(

navrael
20. led 2018

@monikaa91 moc ti drzim palecky jsem taky 10 dpo 🙂 a testovat mam s vysazenim utrogestanu takze utery/streda , me zase strasne boli prsa, ale hlava je mocna carodejka, moc drzim palecky, jsou to nervy

snazimese
20. led 2018

@tynka07 a to ze jsem mela anovulak si myslim proto, ze jak jsem zkousela OT, nevysel mi ani jeden test plne pozitivni. Bohuzel je uz nemam, ze bych sem dala fotku.. :(

bajunka
20. led 2018

@tynka07 beru femibion(kys listova),chlorellu,a necely cyklus drmek,ale porad premyslim jak ho brat,pri MS ne,a pak asi dve tablety denne do Ovulace a pak jednu,at to dyl vydrzi 🙂.

sarivojvodova
20. led 2018

@natysnovec nee kluci jsou od sebe 13 měsíců a 9 dni

hlasimse
20. led 2018

@tynka07 Hele zatím jsem nebyla u dr, takže opravdu se musíještě počkat na potvrzení atd, měla bych jít ve středu. Teď jsem tak 5tt +3 podle ovu... Čárka byla slabší, ale nebyla to ranní moč, a pak další den ráno clearblue 2-3 a den nato celkem dost silná čárka z odpolední moče. Takže od té doby jsem si nic nedělala a celkem se bojím znovu testovat 🙂

monikaa91
20. led 2018

@navrael Děkuju 🙂 Taky držím palce 😊 Já teda kromě pobolívání a občasného píchnutí v podbříšku, jinak nic nepociťuju. Nervy to teda jsou, zvlášť po takové době snažení😕

navrael
20. led 2018

@monikaa91 chapu my uz se snazime rok a pul, z toho od zari jezdime do CARu, kdy, ale vzhledem k nasemu veku na to chteji jit pomalu-s tim souhlasime 🙂 ale je to hrozne na psychiku, zklamani kazdy mesic, taky me sem tam pichne, a mam tlak v podbrisku jako kdybych mela ms, ale nechci tomu nic prikladat, rikam si ze je to normalni, abych to pak nemesla jeste hur 🙂

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova aha 🙂

natysnovec
20. led 2018

@tynka07 ne jeste nejsem😁 v po chci jit na krev.

bajunka
20. led 2018

@hlasimse lepší je se nestresovat a nelítat hned k doktorovi, který v začátku opravdu nic vidět nemůže krom zvýšené sliznice a z toho si pak dělat další stresy, u tebe už by aspoň žloutkový váček měl být vidět, já chodila až v 7-8 tt, aby už bylo srdíčko... a pak jsem většinou šla ještě kolem 10-11 tt protože to ty miminka vypadají na UTZ opravdu jak miminka :D

hlasimse
20. led 2018

@bajunka Ve středu budu 6tt +0, tak doufám, že tam něco bude, ale neodvažuju se hádat 🙂

sarivojvodova
20. led 2018

@bajunka Já šla vždycky až ve 13 tt 😂 a test jsem vždycky zjistila až když tam byli mega dálnice já ale testovala 14 po vynechání až teď to strašně řeším 🙈

sarivojvodova
20. led 2018

@natysnovec 12 teda 😂

maice
20. led 2018

@natysnovec Drzim palec,dej vedet,jak jsi dopadla ;)

natysnovec
20. led 2018

@maice jojo snad to bude dobry...melo by byt...

natysnovec
20. led 2018

@sarivojvodova 😁😁

natysnovec
20. led 2018

@maice mysliss ze to bude dobry. 3 testy a vse pozi...

bajunka
20. led 2018

@natysnovec to ti prece nemuze nikdo tict,pokud neni jasnovidec,kdyz uz mas pozitivni tehu test i 25,tak se jedna o tehotenstvi a ne zbytky hcg z ovitrelle,ale MS mas teprve ne/dostat,tak ti nikdo nemuze zarucit jestli to neodejde s MS,ale pokud te poboliva podbrisek,tak se vajicko zavrtava a nejspis to klapne,nezalezi jestli pocuras 20 testu nebo jeden, ci kazdy dva dny budes litat na odbery krve,tim nic nevyresis.Zkus se uklidnit a nestresovat se ted je to jen na prirode.U dr jeste nic neuvidi,max te budou posilat na krev a zbytecne zas mas ten stres jestli se hodnot uz zvysuje, pak jestli bude uz neco na utz videt, jestli uz bude tlouct srdicko...atd.Promin,ale opravdu mi prijde,ze to dost hrotis,zkus byt trochu vic trpeliva.Tehotna, jsi ver v dobry konec...

natysnovec
20. led 2018

@bajunka ms jsem nedostala.Uzmam po terminj

maice
20. led 2018

@natysnovec Bude to dobry,ver tomu...jen bud vic v pohode at je i mimi v pohode ;)

natysnovec
20. led 2018

@maice nejsem rikate mi to vsichni...ale koukam na ty testy a vzdy je mi lip

tynka07
20. led 2018

@snazimese fak negativnijo? 😲 tak to sem treba necetla nikde tehdy 😂 a tady tez ne ... Ale ja sem vazne spokojena 🙂 a verim, ze ro stesti co nosim v brisku, je diky tomu ❤ ne jenom, ale s pomoci 🙂
Jinak skrze ty OT nemusis plne pozitivni zachytit. To je jen par hodin za ten den a staci, aby to bylo treba vecer a zachytnes jen slabsi carky pred a po ;) doporucuje se testovat 2*denne.
@bajunka Takhle jsem taky brala, jen tedy 1 denne. Par dni po MS az cca 10DPODPO ... Jde o to, jak dlouhou LF mas(ja v tu dobu jen 11dni :D )
@hlasimse hele na to se vykasli. Co se ma stat stane se, takze testuj. Kdyby nesilila ale slabla, tak s tim stejne nic nenadelas a kdyby ne, tak budes mit radost a zbytecne se nebudes stresovat 🙂
Takze zitra tu chci videt // jasny :D ale urcite to bude dobry!!!

Strana