Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Jsem z toho po těch letech v šoku... ted uz jen aby vše probíhalo v pořádku, ale nějak věřím že tentokrát to dopadne dobře
A děkuji 🙂
@natysnovec
@darkwitch holkyyy gratulujuuu, to jsou krásné zprávy po ránu

@snazimese ja objednávala z otěhotnět. cz měli tam nějakou akci 2+1 balení zdarma, přišlo hned za dva dny 🙂 beru dvě tobolky denně ráno a večer do ovu a pak jednu, týden před ms dělám pauzu
@mandarinka90 To užíváš ten Drmek forte? To těch tobolek bereš hodně..
@snazimese vyjde ruzne, podle toho, jak budes hledat na netu. Ja kupovala z Benu lekarny (cca 350,-v akci) bez postovneho. Je to primo ten fialovy drmek forte. Je v nem 90tobolek (vyjde cca na 4mesice). Ja muj zbytek predala dale.
Jinak se bere po MS (pokud vis jak mas cykly, tak cca tyden pted OVU) az cca 10DPO . (Pri MS to nema smysl a ten tyden pred ovu to staci a po ovu do cca 10DPO (a dal podle testu, ja brala do 100% //na TT 😂 ). Ppkud ten 10DPO nevyjde TT+. Tak uz sem to nechala do MS bez.
Dulezite je, kdyz to beres v kuse, tak po 3.tydnech MUSI byt alespon tydenni pauza.
Jako vsechny bylinky, je to navykove.
Pokud se ti to nechxe hlidat, tak od MS do cca 10DPO a pak tyden pauza 🙂
Drzim pesti, at ti prinese stesti 🙂
@natysnovec sup, zahlt nas fotkama 😂😂
Holky,ja uz bych chtela taky :(
Kazda se jednou dockame ☺
@jitulka23 jj to fialové balení.. Min cyklus jsem brala jen jednu a teď do ovu dávám dvě.. Na balení je psané 1-2.. Pak mám i pauzu
@mandarinka90 OK,už jsem ho objednala a pro chlapa Fertilan.Chválila ho i mudr z Cenapu.Poslední šance a pak už na to kašleme.
@tynka07 nemam je to malicky...
I my se snazime.Zda se,ze se mi opet vratila ovulace a tak jsme nic nenachali nahode a zasnazili se a uvidime,zda k tomu prispely i gynex kapky nebo jsem se taky nechala zlakat...ovulace probehla v utery a od patku me picha v podbrisku,patek cely den,pak v sobotu vecer a dnes od rana.Takove jemne pichani.Nikdy jsem to nemela a o vsugerovani nejde.Jine priznaky na sobe nepozoruji,mozna citlivejsi bradavky a vcera jsem vice chodila na wc a v sobotu me chvilkove palila zaha.
@kockakacka děkuji a ty jsi ty cviky cvičila a pomohlo ti to? To by mě ani nenapadlo, že třeba jen nějaké cviky by mohli pomoci 🙂
@kockakacka No teda to by mě fakt nenapadlo že jen cvičení by mohlo mít takový vliv 🙂, na to se určitě podívám a pohledám i ty kurzy jestli je mám někde v okolí. Jinak žádný vitamín nebo i doplněk stravy jsi nebrala? Je mi jasné že každému zabere něco jiného, ale i tak. Zase to nechci vyzkoušet všechno, to by nebylo moc dobré 🙂
@stuplakova Tak to je super, moc gratuluji, Michalka je pěkné jméno 🙂. Snažíme se asi už rok a půl. Možná to bude i psychické, že jsem na to moc upnutá, ale nebyla jsem až poslední dobou jsem. Na umělé oplodnění bychom teď stejně asi neměli finance a nechci těhotenství začít půjčkou. Taky bychom to chtěli zkusit sami 🙂. A to jsi brala jen ty nebo i přítel?
@darkwitch
@natysnovec
Holky moc gratuluji. 😀
@kladpol Nn, ja nic nebrala. Jen hormony Dostinex, z hormonálního profilu mi vyšel vysoky prolaktin, který ty hormony za 6tydnu srazily skoro na nulu a pak se povedlo. Mohlo to ale souviset i s tou jogou
@monikasommerova Určitě to půjde vrátit v centru ne?U nás to tak aspoň je

@darkwitch
@darkwitch gratuluji