Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@darkwitch Jeee nádhera velká gratulace
No já to mám dostat až zítra, jen jsem chtěla vědět proč jsem poslední dobou tak unavená😀. Pokud to dobře dopadne, tak druhátko je na cestě 🍀
@stuplakova No právě, kolem mě jsou taky všechny těhotné a mě se pořád ptají, kdy do toho praštíme a všem vysvětlovat, že se snažíme už dlouho, ale nejde to je únavné ☹. Právě že to není sranda, ty hormony, ale taky peněz to stojí dost a není zaručeno že to vyjde že. To je pravda, že jsem to jméno už dlouho neslyšela 🙂. My půjdeme ještě na testy a uvidíme co a jak.
@kockakacka Já na testy teprve půjdu tak jsem zvědavá co se dozvíme, tak třeba taky nebude nic třeba 🙂. Na tu jogu se podívám. Otěhotnět pomocí cvičení zní fakt dobře 🙂, ale je mi jasné že jen ze cvičení to nebude 😀
@tasmyska Ano je tam
Ahoj holky, jedu z vyšetření od dr a dle utz vse v poradku, presto mi předepsal Clostilbegyt na stimulaci vajecniku. Chci se zeptat muzu pri nem i nadale uzivat Drmek a Pregnafolin 800 nebo by mohlo dojit ke kontraindikaci? Dekuji a preji hezky den 🙂
@petomonika1 Já bohužel nic nevidím a počkala by sem s testem pokud se nedostaví menzes.
@lucifervlkova jo,este pocekam a uvidi se ale takto jak mi je zle este mi nebilo :(
@petomonika1 Určitě počkej držím pěsti✊
@tynka07 Tak Týnko kontrola dnes dopadla dobře, viděla všechno kde má být a s velikostí 5mm přesně odpovídá 6+2, dokonce se i mihotala srdeční akce 🙂 Vzali krev a další ko až někdy 1.3., přijde mi to nějak za dlouho! Asi se se mnou nechce crcat v nejrizikovějším období a říká si, že to má cenu až pak 🙂 Jak jsi měla kontroly ty? Asi častější, co?
Holky tak ja tento mesic asi nic, jsem 9 dpo, teplota nizka, tt negativni a uz druhy den predmenstruacni bolesti... Ms ocekavana v nedeli... Ovu probehla, sex jsme tez a zase nic... Komu to jeste nevyslo, podporme se tu... Jeste jsem to ani nedostala a iz se mi chce brecet
@lobella jak dlouho se snažíte?, a bereš nějaké vitamíny nebo něco na podporu? Nebooj já takové pocity zoufalství mám každý měsíc před ms, ale vždycky to potom vystřídá pocit odhodlání ze teď už to prostě vyjde 🙂
Ja taky čekám jak to dopadne 🙂 MS ma přijít v pátek, břicho mě už poboliva ☹ tak nevím jestli bude pravda, že je po potratu pohnojeno
@hlasimse ja osobne mam kontroly co 2 týdny. Ale to je u nas u gyn normalni 🙂
@mandarinka90 snazime se chvilku, od srpna, od te doby beru listovku, posledni 2 cykly kontryhel, merim BT posledni 2 cykly, ovu pravidelne, ja vim, je to chvilka, ale stejne, navic ma nej kamoska otehotnela 2 mesice zpet, nechtene, nahodou, jednou se nechranila, a mamka uz me posila na gyndu, ze mam problem... Proc to nejde... Prijde mi, ze se vse smrskava jen do cekani a pocitani, vzdy s ms jsem smutna, ale hned se tesim na dalsi pokus, ted posledbi dva cykly uz jsem mela tuseni ze to vyjde...ale jak se blizi datum ms, tuseni je pryc...
Moc děkuji, ještě to nechci zakřiknout, ale mám radost. Před třemi roky to bylo úplně stejné. Těhotenství se mi potvrdilo 25.ledna a termín jsem měla 4.10. No a malej se narodil 10.10. 2015 teď mi termín vychází taky 4.10. 🙂 ale tentokrat bych chtěla holčičku. O jedno baby jsme už přišli na konci prvního trimestru, zamlklym tehu, tak se ještě moc nechci radovat. Přála bych si aby to vyšlo 🍀
@tasmyska mohu se zeptat v jakym jste tydnu?
@natysnovec včera jsem si udělala test, takže úplně na začátku ve čtvrtým 😀
@tasmyska tyndnu?
@tasmyska tydnu?

Dneska jsem udelala jeste 25 test a vypadá stejne dobre jako ten desítkovy, ruzovy je desitkovy z pondelka,modry 25kovy z dneska