icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

darkwitch
24. led 2018

Dneska jsem udelala jeste 25 test a vypadá stejne dobre jako ten desítkovy, ruzovy je desitkovy z pondelka,modry 25kovy z dneska

fanunka
24. led 2018

@eillie ahoj řekni si svojí gynekoložce a ona ti napíše žádanku a s ní bys neměla nic platit, tada minule můj manžel platil a nechápu jak to když měl žádanku a platil cca 450kč a kterékoliv repro centrum v tvém okolí...

lucifervlkova
24. led 2018

@darkwitch Jeee nádhera velká gratulace

tasmyska
24. led 2018

Holky vidíte tam ducha, nebo už mám vidiny?

hlasimse
24. led 2018

@tasmyska Určitě vidím, ani mi to úplně nepřijde vyloženě jako jenom duch...

tasmyska
24. led 2018

No já to mám dostat až zítra, jen jsem chtěla vědět proč jsem poslední dobou tak unavená😀. Pokud to dobře dopadne, tak druhátko je na cestě 🍀

kladpol
24. led 2018

@stuplakova No právě, kolem mě jsou taky všechny těhotné a mě se pořád ptají, kdy do toho praštíme a všem vysvětlovat, že se snažíme už dlouho, ale nejde to je únavné ☹. Právě že to není sranda, ty hormony, ale taky peněz to stojí dost a není zaručeno že to vyjde že. To je pravda, že jsem to jméno už dlouho neslyšela 🙂. My půjdeme ještě na testy a uvidíme co a jak.

kladpol
24. led 2018

@kockakacka Já na testy teprve půjdu tak jsem zvědavá co se dozvíme, tak třeba taky nebude nic třeba 🙂. Na tu jogu se podívám. Otěhotnět pomocí cvičení zní fakt dobře 🙂, ale je mi jasné že jen ze cvičení to nebude 😀

lucifervlkova
24. led 2018

@tasmyska Ano je tam

niki1107
24. led 2018

Ahoj holky, jedu z vyšetření od dr a dle utz vse v poradku, presto mi předepsal Clostilbegyt na stimulaci vajecniku. Chci se zeptat muzu pri nem i nadale uzivat Drmek a Pregnafolin 800 nebo by mohlo dojit ke kontraindikaci? Dekuji a preji hezky den 🙂

petomonika1
24. led 2018

Test delani pred 4 dnami .. cekam ms o 2 dni .. dnes mi je na zvraceni a bolesti pod bruskom.. co myslite ked je najlepsie test zopakovat??za kazdu odpoved Vam dekuji

lucifervlkova
24. led 2018

@petomonika1 Já bohužel nic nevidím a počkala by sem s testem pokud se nedostaví menzes.

eillie
24. led 2018

@fanunka děkuju moc! 🙂 U nás je problém u mě, ale i tak Dr. chce pro jistotu aby jsme šli na spermiogram a na netu jsem se nedocetla té žádanky

petomonika1
24. led 2018

@lucifervlkova jo,este pocekam a uvidi se ale takto jak mi je zle este mi nebilo :(

lucifervlkova
24. led 2018

@petomonika1 Určitě počkej držím pěsti✊

tynka07
24. led 2018

@darkwitch krasa, nadhera ❤❤❤ kdy jdes na gyndu?? Jibak klidne znovu obrovska gratulka 😘😘😘

tynka07
24. led 2018

@tasmyska jeeee, taky gratuluji, krasne zpravy 🙂

janapuma
24. led 2018

@darkwitch moc gratuluji ❤

hlasimse
24. led 2018

@tynka07 Tak Týnko kontrola dnes dopadla dobře, viděla všechno kde má být a s velikostí 5mm přesně odpovídá 6+2, dokonce se i mihotala srdeční akce 🙂 Vzali krev a další ko až někdy 1.3., přijde mi to nějak za dlouho! Asi se se mnou nechce crcat v nejrizikovějším období a říká si, že to má cenu až pak 🙂 Jak jsi měla kontroly ty? Asi častější, co?

lobella
24. led 2018

Holky tak ja tento mesic asi nic, jsem 9 dpo, teplota nizka, tt negativni a uz druhy den predmenstruacni bolesti... Ms ocekavana v nedeli... Ovu probehla, sex jsme tez a zase nic... Komu to jeste nevyslo, podporme se tu... Jeste jsem to ani nedostala a iz se mi chce brecet

mandarinka90
24. led 2018

@lobella jak dlouho se snažíte?, a bereš nějaké vitamíny nebo něco na podporu? Nebooj já takové pocity zoufalství mám každý měsíc před ms, ale vždycky to potom vystřídá pocit odhodlání ze teď už to prostě vyjde 🙂

arevb
24. led 2018

Ja taky čekám jak to dopadne 🙂 MS ma přijít v pátek, břicho mě už poboliva ☹ tak nevím jestli bude pravda, že je po potratu pohnojeno

kockakacka
24. led 2018

@hlasimse ja osobne mam kontroly co 2 týdny. Ale to je u nas u gyn normalni 🙂

lobella
24. led 2018

@mandarinka90 snazime se chvilku, od srpna, od te doby beru listovku, posledni 2 cykly kontryhel, merim BT posledni 2 cykly, ovu pravidelne, ja vim, je to chvilka, ale stejne, navic ma nej kamoska otehotnela 2 mesice zpet, nechtene, nahodou, jednou se nechranila, a mamka uz me posila na gyndu, ze mam problem... Proc to nejde... Prijde mi, ze se vse smrskava jen do cekani a pocitani, vzdy s ms jsem smutna, ale hned se tesim na dalsi pokus, ted posledbi dva cykly uz jsem mela tuseni ze to vyjde...ale jak se blizi datum ms, tuseni je pryc...

tasmyska
24. led 2018

Moc děkuji, ještě to nechci zakřiknout, ale mám radost. Před třemi roky to bylo úplně stejné. Těhotenství se mi potvrdilo 25.ledna a termín jsem měla 4.10. No a malej se narodil 10.10. 2015 teď mi termín vychází taky 4.10. 🙂 ale tentokrat bych chtěla holčičku. O jedno baby jsme už přišli na konci prvního trimestru, zamlklym tehu, tak se ještě moc nechci radovat. Přála bych si aby to vyšlo 🍀

natysnovec
24. led 2018

@tasmyska mohu se zeptat v jakym jste tydnu?

tasmyska
25. led 2018

@natysnovec včera jsem si udělala test, takže úplně na začátku ve čtvrtým 😀

tasmyska
25. led 2018

@arevb no u mě to po revizi dělohy bylo za tři měsíce na první dobrou. Takže držím palečky

natysnovec
25. led 2018

@tasmyska tyndnu?

natysnovec
25. led 2018

@tasmyska tydnu?

Strana