Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree ja neprijemna nejsem, nastesti, ale jal mi to rikaji, uplne se to ve mne sevre a citim jak se mi hrnout slzy do oci... Nastesti si vzdy mysli, ze je to kvuli te stastne zprave, ale ve mne to uplne krici... Pobrecis si pak nekde sama? Ja mam za posledni 3 dny chit brecit uz podruhe... Vzdy to ale v sobe dusim, ani doma manzelovi nereknu, necjci ho tim obtezovat... Navic je nerozhodny, tak kdybych chtela radu, rekne ze nevi a jestli nechci k dr. Coz hned zavrhne, ze je asi jeste brzo...
Holky s tim tehu,bojim se ze to bude jako u male.Zacinam byt pekelne podrazdena,zla a protivna😫s manzelem se zaciname hadat.Fakt pekny.
@natysnovec jak to myslite jako u male? Ja nejsem nastesti podrazdena, ani nastvana nebo protivna... Zatim jsem ve fazi, kdy je mi z toho smutno...
@lobella z ceho smutno?Kdyz sem cekala malicko nasi(2 roky)bylo zle,hadaly jsme se,brecela jsem,byla nastvana.
@lobella Hele, do faze breceni jsem se jeste nedostala. Me to proste zatim jen se*e. Hlavne takove to, jak to ty holky zacnou resit, ze si s manzelem rekli, ze to proste zkusi a hned prvni mesic jim to vyslo a nebo resi, ze jim to trvalo cele tri mesice a ze to bylo nekonecne cekani. Ja mam spis pocit vzteku nez litosti.
@gabcarka ano beru drmek 🙂 tuleni bylo i včera večer ale zvládneme i dnes 🙂 na víkend jedeme do Vídně takže třeba změna prostředí taky zafunguje 🙂 s tou delohou jsi nejsem právě jistá, musim se dr přeptat.. Já vždycky jsem jednou s polštářem a jednou na břiše jakože po akci 😀 a maliník porad nemam, ale používáme conceive gel tak uvidíme.. Dáme do toho tento měsíc proste všechno a kdyztak se v únoru objednám k dr..
@m.piskle Malinik (čaj z listů maliniku) se užívá jak před porodem, tak při snaze otěhotnět. Zpruchodnuje totiž děložní hlen. Husty hlen bývá jednou z velkých zábran a příčin, proč spermie nedoputuji k vajíčku. Užívá se jen do ovulace. Vedle něj je dobrý i kontryhel (také čaj).Ten pomáhá zvětšit děložní sliznici, aby se mohlo vajíčko kde uhnizdit. Také se pije jen do ovulace. I když některé rady tvrdí, že naopak až po ní. Tyhle dva čaje vedle drmku osobne považuji za úžasné prirodni zázraky. Já jsem z Vás všech tady totiž byla největší ztroskotanec 😀. Snažila jsem se 4-5 let a zadarilo se mi díky těmto třem bylinam pocit až v mých 40 letech 😀 a to s o 13 let starším manželem. Jak říkám s oblibou, 10 minut po dvanácté 😀. Teď se jen modlím, abych mou holčičku v pořádku donosila. Protože, jinak bych si to už asi hodila, neboť žádné dítě dosud nemam. Jo a kontryhel jsem osobně pila do ovulky. Btw. ty přírodní zázraky mi po těch X letech zabraly během rekordních tři týdnu. Myslím, že jsem měla hormonální nerovnováhu.
@natysnovec smutno, kdyz kazdy mesic ms zase dorazi, z toho jak mi kazdou chvilku nekdo cpe pred oci fotku z ultrazvuku, po kterem tak touzim a nic... Koukam, ze uz jednu princeznu mate, krasna... Mi se snazime o prvni...
@m.piskle Btw. Osobně (ze zkušenosti své i svych známých) jsem přesvědčena, že za většinou problému s otěhotněním, může antikoncepce. Mě začaly problémy před x lety po jedněch praskach, co mi dal doktor na vyzkoušení od nějakého dealera. Nikdy se mi už pak menstruace nevrátila do starých kolejí a měla jsem s ní celoživotní trable. I když už jsem pak prášky nebrala.
@kladpol Jo tak to moc dobře znám, taky jsem to pořád poslouchala, kdy už i my budeme mít děti, že ta je těhotná a ta je těhotná a často se mi stávalo, že jsem slyšela že některá otěhotněla a ani nechtěla nebo uvažovaly o tom jestli si to nechá. Jako chápu že o tom některé přemýšlí a rozhodují se do jejich situace nevidím, ale vždycky jsem to obrečela, že ostatním se daří a nám ne ☹, ale vše se v dobré obrátilo a všechno je v pořádku a malá je moje láska největší 😍
@lobella I u malicke jsme meli problem.Mam Pco vubec nemam ovulace.Sam pan dr rekl ze se divi ze jsme malicko pocaly.A ted uz jsme se snazily pres pul roku a zase nic.Udelaly mi krevni profil,grneticke testy...vse ok...Tak me ted nastimulovally clostikem pak sem dostala inkekci ovitrelle a duphaston a povedlo se.Neves hlavu!!!!!
Kolem mě jsou taky skoro všichni těhotní a většinou ještě na první pokus! Já jsem včera byla na předoperačním a za týden mě čeká laparoskopie, aby se podívali, jestli je vše ok, protože jinak jsme oba naprosto v pořádku a už rok a půl se nedaří. Snad operace pomůže..
Tak dnes má přijít MS, zkoušela jsem ovulacni test, jak se tu občas radi a nic ☹ břicho už mě bolí od středy.....
Holky já opět snehobilo :( a MS nikde a příznaky mám porad :(
Holcicky tak mrcha prisla presne na den, v pondeli nas objednavam na inseminaci, vsem drzim palecky, nekdy mam chut se na to vyprdnout, ale je novy rok a spousta prilezitosti pred nami, to detatko bude fakt vymodlene

@lobella Nezvladam. Tehotni jsou ted snad vsichni kolem. V praci dve kolegyne, svagrova, blizka kamaradka. Nejradeji bych se vsem vyhybala a vubec s nema nebyla v kontaktu, ale to jde jaksi tezko. Pak jsem jen otravena a neprijemna na ne, i kdyz vim, ze za to holky nemuzou.