icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
12. únor 2018

@aklin no tak už se můžete dnes začít rozcvicovat😁

maice
12. únor 2018

@budenas5 Tak mi to nedalo a tkusila jsem ovutestik...na nem jen dusicek :( achjo

budenas5
12. únor 2018

@lucifervlkova tak bych zacala 9-10 DC

budenas5
12. únor 2018

@maice Tak neste pockej jeste je relativne brzy 😘😘😘

lucifervlkova
12. únor 2018

@budenas5 Děkuji

aklin
12. únor 2018

@katkas75 To vis, my uz s tim zacali vcera, unava z plesu byla, ale chtic byl mocnejsi. Uvidime.tento tyden, manzel ma nocni, dcera pres den nespi a vecer jsme vycucnuti.

maice
12. únor 2018

@budenas5 8 dpo Co myslite???

maice
12. únor 2018

A jeste se mozna dovybarvuje....

mirii30
12. únor 2018

@renmi brala jsem jeden měsíc a posunul mi cyklus z 28 na 36 dní ....v pulce jsem zacala špinit, takže za mě nepomohl. Přestala jsem raději brát. Jestli můžu doporučit tak drmek ,po měsíci užívání jsem otěhotněla a momentálně jsem v 10tt. ☺

ojo
12. únor 2018

holky, kde jste koupili ten Drmek? já špiním, takže očekávám MS ☹

ojo
12. únor 2018

@maice to vypadá nadějně 🙂 zkus za 3 dny, jestli bude silnější...

apple_tree
12. únor 2018

Holky, ja nechapu, ze se na to delani ovu testu pred ms nevykaslete. Jeste dokazu pochopit, ze nekdo blazni s tehotenskyma testema od 8dpo, ale zbytecne vyhazovat penize za ovu testy a jeste se u toho nervovat, jestli carka sili nebo ne. Vzdyt jsou to jen zbytecne nervy a nicemu tim nepomuzete, tehotenstvi tak stejne driv nezjistite, vzdycky to budou jen dohady, nez to potvrdi tehotensky test.

maice
12. únor 2018

@ojo Benu lékárna...tam jsem ho objednala a druhý den byl

maice
12. únor 2018

@apple_tree To je přeci každého věc...Já si nechávám testíky třeba posílat z Ameriky, takže vyjdou v řádu korun za ks (ale to je taky úplně fuk). Já třeba vrcholově sportuji, připravujeme se mistrovství republiky a chci co nejdřív vědět, zda ubrat plyn...ale i kdyby žádný konkrétní důvod nebyl, je to na každé z nás, jak toto prožívá. Někoho testování uklidňuje, baví, někoho stresuje. Já to beru s nadhledem, testování mě baví a samozřejmě vím, že to není průkazné. A jestli to Tobě tak vadí, tak jsi patrně ve špatné skupince a příspěvky nečti...od toho tu přeci takováto fóra jsou - možnost svěřit se, podělit se se starostmi i radostmi, se zklamáním i nadějí.

apple_tree
12. únor 2018

@maice Ja prece nerikam, ze mi to vadi, jen to proste nechapu. Jsem v tehle diskuzi uplne od sameho zacatku a jeste jsem nevidela, ze by to nekoho uklidnovalo. Spis naopak tu vsichni kvuli tomu stresuji. Kdyz uz chce mit nekdo prukazny dukaz, at si zajde na krev, to je asi tak jedina jistota. Proste mi to prijde jako zbytecny stres.

budenas5
12. únor 2018

@maice Vypada to ze to snad vyslo 😍

maice
12. únor 2018

@apple_tree To, že něco nechápeme, ale ještě není důvodem ke kritice 🙂 A jak jsi na tom ty? V jaké fázi čekání?

maice
12. únor 2018

@budenas5 No podobně jsem na tom byla i minulý cyklus...takže budu koukat, jak se bude vypadat dát a třeba se z toho tentokráte něco vyklube 🙂

apple_tree
12. únor 2018

@maice Ja jsem to nemyslela jako kritiku, spis jako takovy povzdech 🙂 Ja uz mam stresovaci obdobi za sebou, teda takhle jsem to neresila nikdy, ale snazime se uz rok, ovu testy jsem delala prvni asi tri mesice, abych si overila, ze ovulace chodi, vyzkouseli jsme snad vsechny mozne vitaminy a ted jsem ve fazi cekani na konzultaci vysledku testu z krve a spermiogramu, ceka nas to za tyden 🙂 Jasne, ze kazdy mesic pred ms jsem nervozni, jestli treba nahodou se zrovna nezadarilo, ale s kazdym neuspesnym mesicem to resim min a min. Asi jsem na to tak nejak rezignovala. Spis se ted upinam k tomu, co nam reknou v car. Je mi uz 33, tehotna jsem jeste nebyla, no a mladsi uz taky nebudu 🙂

maice
12. únor 2018

@apple_tree Bohužel nemládnem....já už tyhle konzultace a řešení v Car mám za sebou, bohužel poslední těhotenství nedopadlo a přišla jsem o vejcovod :( Dvě krásné děti doma mám, ale třetí bych moc chtěla - beru to z nadhledem a poslední dva cykly mě to začalo i hrozně bavit, prostě bud to bude nebo ne, stejně s tím nic nenaděláme. Ale možná právě z toho sportu jsem zvyklá, že když něco moc chci, musím proto něco dělat. Bez testovaní ovulace a dopomoci hormony, bych dvě princátka doma asi neměla. Naštěstí vím, kde je problém a dokážu ho řesit. Koníka a holky tady mám moc ráda, naše drahé polovičky na tyhle holčičí věci moc nejsou a já to s manželem vůbec neřeším...milujeme se když je chut a možnost a když vím, že by z toho mohlo něco být, využiju ženské zbraně a svedu ho...o tom, že je ten pravý čas nemá ani potuchy...a je to tak dobře 🙂

maice
12. únor 2018

@budenas5 A ty už jsi to dostala alespon?

navrael
12. únor 2018

@maice naprosty souhlas, ja prestala jezdit do caru, protoze planovany styk byl katastrofa, s pomoci leku je vse v poradku takze se tulime bez zbytecnych injekci q planovaneho a sexu a je to lepsi, ani ja o tom nemam prehled a chlap je najednou taky v naprostem klidu 🙂 takze si myslim, ze u drahych polovicek je lepsi, aby nic netusili “jen v jistem slova smyslu”, testy v CARu mame za sebou, ale ukoncili jsme lecbu, protoze mi to psychicky nedelalo dobre a vzhledem k nasemu mlademu veku to nemusime tolik resit a kdykoli se tam vratit, ted jsem se ba to vyprdla vim kdy jsou plodne dny cca, a tuleni bylo vzdy kdyz jsme oba chteli a ne na presne datum a cas 🙂 drzim vam holcicky vsem palecky, je to boj

kockakacka
12. únor 2018

@maice ja mela taky ovu testy z eBay 🙂 100ks asi za 200..takze mi jich take lito nebylo 👍🏻😊

maice
12. únor 2018

@kockakacka Přesně...

maice
12. únor 2018

@pavlina30 Tak co ty dnes Pavlí?

pavlina30
12. únor 2018

@maice No ovu test jsem dělala a slabá čárka.Teď jsem nevydržela a dělám těhu test a nic bílo

maice
12. únor 2018
tynka07
12. únor 2018

@ojo promin, ze se tak ptam, ty jsi po sekci? Ze zbytkove hCG.
Jinak ano, drmek je na udrzeni a na posileni ovu. Pri ovu vyrovna hormony do spravne vysky a hlavne zvysuje sliznici,ktera potom lepe udrzi zahnizdene vajicko 🙂

tynka07
12. únor 2018

@maice toooo vypada hodne dobre 🙂

tynka07
12. únor 2018

@apple_tree tehotenstvi jsem OT driv zjistila a pri me dost fyzicke praci jsem to mohla hned nahlasit. Pro klid duse, abych zbytecne o male neprisla.

Strana