Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova tak bych zacala 9-10 DC
@budenas5 Děkuji
holky, kde jste koupili ten Drmek? já špiním, takže očekávám MS ☹
Holky, ja nechapu, ze se na to delani ovu testu pred ms nevykaslete. Jeste dokazu pochopit, ze nekdo blazni s tehotenskyma testema od 8dpo, ale zbytecne vyhazovat penize za ovu testy a jeste se u toho nervovat, jestli carka sili nebo ne. Vzdyt jsou to jen zbytecne nervy a nicemu tim nepomuzete, tehotenstvi tak stejne driv nezjistite, vzdycky to budou jen dohady, nez to potvrdi tehotensky test.
@apple_tree To je přeci každého věc...Já si nechávám testíky třeba posílat z Ameriky, takže vyjdou v řádu korun za ks (ale to je taky úplně fuk). Já třeba vrcholově sportuji, připravujeme se mistrovství republiky a chci co nejdřív vědět, zda ubrat plyn...ale i kdyby žádný konkrétní důvod nebyl, je to na každé z nás, jak toto prožívá. Někoho testování uklidňuje, baví, někoho stresuje. Já to beru s nadhledem, testování mě baví a samozřejmě vím, že to není průkazné. A jestli to Tobě tak vadí, tak jsi patrně ve špatné skupince a příspěvky nečti...od toho tu přeci takováto fóra jsou - možnost svěřit se, podělit se se starostmi i radostmi, se zklamáním i nadějí.
@maice Ja prece nerikam, ze mi to vadi, jen to proste nechapu. Jsem v tehle diskuzi uplne od sameho zacatku a jeste jsem nevidela, ze by to nekoho uklidnovalo. Spis naopak tu vsichni kvuli tomu stresuji. Kdyz uz chce mit nekdo prukazny dukaz, at si zajde na krev, to je asi tak jedina jistota. Proste mi to prijde jako zbytecny stres.
@apple_tree To, že něco nechápeme, ale ještě není důvodem ke kritice 🙂 A jak jsi na tom ty? V jaké fázi čekání?
@maice Ja jsem to nemyslela jako kritiku, spis jako takovy povzdech 🙂 Ja uz mam stresovaci obdobi za sebou, teda takhle jsem to neresila nikdy, ale snazime se uz rok, ovu testy jsem delala prvni asi tri mesice, abych si overila, ze ovulace chodi, vyzkouseli jsme snad vsechny mozne vitaminy a ted jsem ve fazi cekani na konzultaci vysledku testu z krve a spermiogramu, ceka nas to za tyden 🙂 Jasne, ze kazdy mesic pred ms jsem nervozni, jestli treba nahodou se zrovna nezadarilo, ale s kazdym neuspesnym mesicem to resim min a min. Asi jsem na to tak nejak rezignovala. Spis se ted upinam k tomu, co nam reknou v car. Je mi uz 33, tehotna jsem jeste nebyla, no a mladsi uz taky nebudu 🙂
@apple_tree Bohužel nemládnem....já už tyhle konzultace a řešení v Car mám za sebou, bohužel poslední těhotenství nedopadlo a přišla jsem o vejcovod :( Dvě krásné děti doma mám, ale třetí bych moc chtěla - beru to z nadhledem a poslední dva cykly mě to začalo i hrozně bavit, prostě bud to bude nebo ne, stejně s tím nic nenaděláme. Ale možná právě z toho sportu jsem zvyklá, že když něco moc chci, musím proto něco dělat. Bez testovaní ovulace a dopomoci hormony, bych dvě princátka doma asi neměla. Naštěstí vím, kde je problém a dokážu ho řesit. Koníka a holky tady mám moc ráda, naše drahé polovičky na tyhle holčičí věci moc nejsou a já to s manželem vůbec neřeším...milujeme se když je chut a možnost a když vím, že by z toho mohlo něco být, využiju ženské zbraně a svedu ho...o tom, že je ten pravý čas nemá ani potuchy...a je to tak dobře 🙂
@maice naprosty souhlas, ja prestala jezdit do caru, protoze planovany styk byl katastrofa, s pomoci leku je vse v poradku takze se tulime bez zbytecnych injekci q planovaneho a sexu a je to lepsi, ani ja o tom nemam prehled a chlap je najednou taky v naprostem klidu 🙂 takze si myslim, ze u drahych polovicek je lepsi, aby nic netusili “jen v jistem slova smyslu”, testy v CARu mame za sebou, ale ukoncili jsme lecbu, protoze mi to psychicky nedelalo dobre a vzhledem k nasemu mlademu veku to nemusime tolik resit a kdykoli se tam vratit, ted jsem se ba to vyprdla vim kdy jsou plodne dny cca, a tuleni bylo vzdy kdyz jsme oba chteli a ne na presne datum a cas 🙂 drzim vam holcicky vsem palecky, je to boj
@maice ja mela taky ovu testy z eBay 🙂 100ks asi za 200..takze mi jich take lito nebylo 👍🏻😊
@kockakacka Přesně...
@apple_tree tehotenstvi jsem OT driv zjistila a pri me dost fyzicke praci jsem to mohla hned nahlasit. Pro klid duse, abych zbytecne o male neprisla.

@aklin no tak už se můžete dnes začít rozcvicovat😁