icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

aklin
Autor odpověď smazal
maice
19. únor 2018

@natysnovec Dekuju,jsi moc hodna...ja jsem jak na trni...to vecne cekani me ubiji :( uz bych se tak rada radovala :(

natysnovec
19. únor 2018

@maice Necekej...nech to osudu...ver mi.Ono si te to mimi najde..:-*

lucifervlkova
19. únor 2018

Holky chci se zeptat.Dělali nám kontrolní spermiogram a výsledky sou v normě,ale kultivace není nejlepší prý je tam streptokok.Co to znamená?Dostane atb.na preleceni?Může to mít vliv na neplodnost?Moc děkuji za odpověď

maice
19. únor 2018

@natysnovec To se dobre rekne...hur dela!

natysnovec
19. únor 2018

@maice ja to vim...Ale ubiji te to...znam to...prijdeto....nejsem verici. Ale verim v andely.Me pomohly...A ver mi ze to tak je...Sama sem se divila....A nemysli si nejsem nejakej makovec.Nikdy sem na to neverila az ted...🙂🙂👍👍

natysnovec
19. únor 2018

@maice Ted to po sobe ctu...a zni to smesne😀😀ale asi na tom neco bude😀😀😀drzim ti palecky a neco ti posilam...🙂🙂

natysnovec
19. únor 2018

@maice Me nejde ti poslat stesticko...

maice
19. únor 2018

@natysnovec Vubec to nezni smesne...vsechno ma v zivote svuj cas a svuj smysl...dekuju za stesticko🍀🍀🍀

natysnovec
19. únor 2018

@maice Ja sem dospela do te faze ze diky andelum jsem si koupila nausnice a manzel mi koupil retizek s andilkem.Mam ho i doma v podobe svicky a do auta me i manzelovi...Takze asi tak...

natysnovec
19. únor 2018

@maice 🍀🍀🍀🍀🍀Nebooj...prijde to...🍀🍀🍀🍀

apple_tree
20. únor 2018

Tak holky, dnes odpoledne jdem na konzultaci a dozvime se vysledky krevnich testu a spermia. Uzivam si posledni chvile sladke nevedomosti, dost se bojim, ze nam treba reknou, ze vlastni deti mit nikdy nebudeme, ze potrebujem darce.

katkas75
20. únor 2018

Tak jsem 2.dpo a začíná ta fáze čekání na .... MS? Test s dvěma čárkami? Tuto část má každá z nás nejraději 😎 přeji hezký den i ty následující.a zkusme je prožít i jinak než jen čekáním 😀 já to zkusím 😉

apple_tree
20. únor 2018

@katkas75 Tak ja presne tuhle cast nesnasim nejvic :D Ale jsem ted taky nejake 4 dpo, tak budu cekat s tebou 🙂 Jeste uvidim, co se dozvime dnes u doktora.

katkas75
20. únor 2018

@apple_tree hned dej vědět! Nějak bude, všechno se dá zvládnout 😉 my den po našem špatné spermiu jsme strávili v tichu, hovoru, objetí,já si poplakala,on řekl,že si mám najít někoho jiného,já se zasmala. Nebylo to tak hrozné,kdyz jste na to dva😉

smaug
20. únor 2018

@beluska335 záleží, jestli se ti teplota drží nad předovulační teplotou, jeden údaj o ničem nevypovídá. Jestli měříš teplotu delší dobu, měla bys vědět na čem jsi, jestli jsi měřila jednorázově, z teploty nic nezjistíš. Já třeba mám teplotu 36,4 pár prvních dní cyklu, pak klesá, poovulační mám vyšší a klesá až první den menstruace. Někomu teplota klesne dřív, někomu později, někomu klesne i na začátku těhotenství.

smaug
20. únor 2018

@gabcarka může se zeptat, co ti ještě testovali kromě chlamydií? Vím, že by se měla testovat ještě ureaplasma, ale až budou výsledky spermia, ráda bych se domluvila na dalším postupu. Bohužel tady je to taky, že o co si člověk neřekne, to nikdo sám od sebe neudělá, tak ať vím, o co se mám hlásit...

mandarinka90
20. únor 2018

@apple_tree držím palce ať máte výsledky v pořádku 🙂 já si říkám přesně to stejné.. Když nevíme co je přesně špatně aspoň máme ještě nějakou naději, ale až nám řeknou, že to prostě nepůjde tak to bude v p.....

beluska335
20. únor 2018

@smaug tento měsíc jsem teplotu nesledovala ale předešlé měsíce byla vždy po ovulaci 36,6-3,8 a před ms klesla na 36,4-36,3 jak jsem měla právě včera. Ale dnes MS nepřišla a teplota stoupla zpět na 36,7.

hlasimse
20. únor 2018

@beluska335 a kolik jsi dpo? Já měla mírný pokles 14dpo, tak už jsem čekala ms, ale 15dpo opět stoupla a to už jsem si šla pro test a ten byl pozitivní.

aklin
20. únor 2018

Doktorka mi naordinovala ovitrelle, dnes mi ho pichla. Streda a ctvrtek sex. A pak cekar co bude dal.

gabcarka
20. únor 2018

@smaug jen toto a to na základě toho, že jsem jim řekla, že jsem to měla před cca 15!! lety (vyléčeno)☹ a že mi předchozí gyndaři diagnostikovali nějaký vřed na čípku a povlak a že jsem po styku špinila (toto jsem již řešila s mými dvěma předchozími gyndaři a nikoho nenapadlo mě testovat-musela jsem to již mít, protože to prý bylo chronické).

bajunka
20. únor 2018

@aklin sexovala bych uz dnes,prece jen spermiim trva nez tam dopluji...

smaug
20. únor 2018

@beluska335 no s tím bohužel zkušenost nemám, já znám jen ty poklesy...Zkus test, za to nic nedáš. Držím palce!

smaug
20. únor 2018

@gabcarka to je teda mazec. Jsem zvědavá, co mi řekne dr, až to po ní budu chtít, taky se jí do ničeho nechce. Ale je to tak se vším, teď s malou řešíme zpomalování růstu a kdyby mě na to neupozornil kamarád pediatr, tak to dětská neřeší a na prohlídku nás pozve až za dva roky, i když teda říkala, že nějaký podezření měla. Kdybych si ale o vyšetření neřekla sama, prdí na to.

snazimese
20. únor 2018

Ahoj holky. Tak jsem sem po nejake dobe opet zavitala a zaroven mam dotaz: ve ctvrtek jsem zacala spinit na MS, v patek se normalne rozjela. V nedeli jsem uz jen zase slabounce spinila, sotva na papir. Krev tmava, bez kousku sliznice. Vcera nic a dnes opet zase slabounce spinim. Cykly i MS mam vzdy jinak pravidelne. Ma s tim nejaka zkusenost, cim by to mohlo byt? Dekuji za odpovedi

apple_tree
20. únor 2018

Tak mame za sebou konzultaci. No neco dopadlo lip nez jsem cekala, neco hur. Spermiogram ma pritel hranicni, ma lehce snizenou morfologii a hranicni hodnotu spermii s fragmentovanou DNA. Spis me vydesily me vysledky, jednak se ukazalo, ze mam spatny pomer FSH/LH hormonu, coz by znamenalo, ze nemam ovulaci a pak mam dost desivy vysledek tumor markeru. Hodnota by mela byt nizsi nez 35 a ja mam 106,5. V lepsim pripade to znamena cystu nebo endometriozu, horsi pripad si nehodlam pripoustet. Hned me objednali na patek na velky ultrazvuk a jeste se mam v pulce cyklu pak objednat na postkoitalni test. Podle vysledku toho testu pak mame zvazit IUI, pokud bude vysledek negativni, tak rovnou IVF.
No rikam si, ze jsme mohli dopadnout i hur. Jen me zarazi to, ze bych nemela ovulaci, protoze ji na sobe citim, mam hlen, zkousela jsem i ovulacni testy. Asi to mam ovulace nejak neumi dotahnout do konce 🙂

fanunka
20. únor 2018

@apple_tree panejoo ale tak hlavne ze se ti vi a ze s tim uz zacnou neco delat. Držím palce at se posunute dal

mandarinka90
20. únor 2018

@apple_tree tak snad se to teď pohne už jen k lepšímu, v patek budeš vědět zase víc, snad všechno dobře dopadne!

apple_tree
20. únor 2018

@fanunka
@mandarinka90 Dekuju holky 🙂 Jsem rada, ze aspon to spermio nedopadlo uplne spatne, toho jsem se dost bala a pritel porad rikal, ze to je jasne, ze ma nekvalitni spermie, tak ted ma aspon radost, ze ten vysledek neni tak hrozny 🙂 Anovulace se da taky resit, ale prekvapilo me to, to si pak rikam, ze jsme se rok snazili uplne zbytecne. No uvidim v patek na ultrazvuku, sazim na endometriozu, podle toho, jake mam bolesti pri ms. No a taky v ni trochu doufam, mensi zlo z toho, co by to mohlo byt.

Strana