icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
20. únor 2018

@apple_tree to je dost informací. Věř,že všecko zjištěné teď může být jedině ku prospěchu! Aspoň víte,ber to tak. Pořád máte možnosti! Držím palce 😉

tynka07
20. únor 2018

@apple_tree sice je to smutny, ale vite alespon na cem jste, pomuze se vam a dockate se vytouzeneho ditka 🍀🍀🍀

gabcarka
20. únor 2018

@smaug Ano, je to bohužel smutné. Měla jsem problémy a předchozí dva gyndaři se mnou vůůůůbec nic nedělali. Teď jsem v nové ordinaci (dá se říct, že nadstandardní, ale ne drahé) a tam je péče úúúplně jiná. Jo, řekni si o to. Prý různou formu těchhle breber má až 60% lidí (jsou tři druhy, jen jedna je tahle vaginální). Každopádně je to prý dost běžné a nikdo s tím nic nedělá. Je to dost podceńováno.

beluska335
21. únor 2018

@hlasimse Bohužel jsem tento měsíc ovulaci nesledovala ale podle minulých měsíců bych měla být dnes tak 17 dní po ovulaci. Ale test jsem dělala teď ráno a pořád negativní.

aklin
21. únor 2018

Potrebuji poradit. Vcera pichnuty ovitrelle, vecer sex a dalsi sex mit dnes nebo zitra?

bajunka
21. únor 2018

@aklin i dnes,at to stihnou,pred ovu co dva dny po ovu a v prubehu ovu kazdy den.

hlasimse
21. únor 2018

@beluska335 Aha, já myslela, že když víš že máš pokles, že ses měřila celý cyklus a víš kdy byla ovu. Bez toho to nelze zjistit, ovu mohla být později a pokles je normální. Co teplota dnes? Stoupá nebo dále klesá?

pavlina30
21. únor 2018

Ahojky holky dnes jsem byla na gyndě na prevenci.Mám opožděnou MS těhu nejsem.Sliznice je nízká na to že jsem brala Drmek. Prý mám hlen který bývá před ovulací i nějaké folikuli viděl.Ale skonstatoval že jsem měla anovulační ciklus.K tomu to PCO.Mám skusit ještě něco brát na podporu ciklu.Snažíme se už půl roku pokud se nezadaří po roce snažení to Dr začne řešit.Jsem hrozně zklamaná nechápu to svoje tělo.Nějak jsem stratila naději

natysnovec
21. únor 2018

@pavlina30 Ale...🍀🍀mas 3 ditka.

pavlina30
21. únor 2018

@natysnovec Jo to mám,ale s přítelem bychom chtěli společné miminko.

natysnovec
21. únor 2018

@pavlina30 Ja vim to uz jsi psalaminule...

natysnovec
21. únor 2018

@pavlina30 A to nejake centrum?Ja sem sla do centra hned jak mi zjistily pco...

pavlina30
21. únor 2018

@natysnovec Tak doktor mi zatím nic takového nedoporučil.

aklin
21. únor 2018

@bajunka pro me je snad nejhorsi nutit se. Nyni mame sex ciste oplodnovaci.

vapka
21. únor 2018

No, tak máme měsíc pauzu od snažení. minulý týden proběhla MS a byla opravdu silná a tak jsem měla radost, že jsem hezky vyčištěná, ale chlap má od neděle pásový opar😠 takže nic. Držím palce k pozitivním testům 😀

aklin
21. únor 2018

Tak jsem si myslela, jak nam to fajne pujde a ono prd. Po roce se me navstivil kvasinkovy zanet.

beluska335
22. únor 2018

@hlasimse vím jen to že po ovulaci mám teploty mezi 36,5-3,8 a pře MS mám 36,3. Teď jsem 37 DC a teplota je zase 36,7.

hlasimse
Autor odpověď smazal
hlasimse
22. únor 2018

@beluska335 Tak bych pár dní počkala a zas testovala. Kolik dní už máš zvýšenou teplotu (co víš)? Tzn kolikátý dc ses začala měřit a byla tam ta poovu teplota?

mandarinka90
22. únor 2018

Tak holky akorát jsem přijela od doktorky a máme s manželem žádanku do Brna do repromedy na kompletní vyšetření ☹ byl přímo tam někdo? Nějak mě to sebralo, celou cestu domů jsem prorvala, v práci jsem si musela vzit volno.. Nevím čekala jsem asi, že mě pošle na ultrazvuk, který přímo v ordinaci nemá, udělá krevní testy atd... A hned, že máme jít tam, jako na jednu stranu jsem ráda, že se to někam pohne, ale ba druhou jsem úplně v p.... z toho, že b našem okolí se to všem povedlo přirozeně a u nás je problém..

maice
22. únor 2018

@mandarinka90 To preci neni zadna ostuda. Muze se jednat o uplnou prkotinu,ktera brani poceti. Ja dekuji Bohu,ze ziju v dnesni dobe!!!! A pokud si je pani dr. vedoma,ze ordinaci nema dostatecne vybavenou,radeji neztraci Vas cas!? Budte radi...my toto podstoupili a prirozenou cestou mame dva krasne kluciky a snazime se o treti. Uvidis,ze te tam dobiji nadeji...konecne se neco bude dit a nabere spad!

mandarinka90
22. únor 2018

@maice ano mas pravdu, můžou se stát i horší věci. Četla jsem si nějaké recenze a všichni si ti tam chválí tak tam ještě dnes zavolám a objednám nás 🙂 snad to u nás dopadne tak jako u vás 🙂

maice
22. únor 2018

@mandarinka90 Urcite!!!! Oni jsou v techto centrech lepe pripraveni a schopni udelat i nekolik vysetreni najednou...stejne by te tva dr. na vse pomalu odesilala a akorat by se to vleklo ;) Takze zvesela...ono se to povede.

apple_tree
22. únor 2018

@mandarinka90 Konecne se zacne neco dit a aspon budete vedet, na cem jste ;) Mne se taky docela ulevilo, kdyz jsme se rozhodli to absolvovat. Sice ty me vysledky nic moc, ale apson se neco deje a bude se to resit. Jinak kolega se zenou maji z repromedy prcka na prvni pokus ;) Predtim se snazili 2,5 roku neuspesne. My teda chodime v Brne do Heliosu, ale vybrali jsme si ho hlavne proto, ze tam mam sveho gynekologa.

mandarinka90
22. únor 2018

@apple_tree jj hlavně, že jsem tě tu včera uklidňovala a dneska se sesypu já. Už jsem tam volala a strašně příjemná slečna na recepci, psala jsem paní doktorce tak čekám až de ozve ba termín. Já jsem ale hrozná, kdysi jsem probrecela i když mi řekli, že musím mít rovnátka 😀 a dnes mám pěkné zuby 🙂 tak snad se nám všem brzo zadari 🙂 já jsem 13dc tak se budeme snažit dal 🙂

apple_tree
22. únor 2018

@mandarinka90 Rovnatka mam zrovna ted :D Strasne me to prudi, ale uz ted mam zuby krasne srovnane a to mam rovnatka par mesicu a zuby jsem predtim mela strasne krive. Jinak ten kolega byl fakt s tou repromedou spokojeny, uvidis, ze to bude fajn a pomuzou vam 🙂

katy48
22. únor 2018

@mandarinka90 jen klid muj gyndar me taky rovnou expedoval do centra. Bud v klidu nemusi o tom okoli vubec vedet a i tam se vam to muze povest prirozene. Nam se to taky povedlo potom prirozene takze neklesej na mysli jeste se vse muze povest

sticker
beluska335
22. únor 2018

@hlasimse Začala jsem měřit teplotu 34. DC kdy jsem měla 36,4 tak jsem si říkala, že ok tak se to spozdilo ale dostanu to ale další den. 35.DC - 36,7 potom 36.DC - 36,6 a 37.DC - 36,7. Takže teplota poté zase stoupla. Moje normální cykly jsou 28-30 dní.

lucca23
22. únor 2018

Ahoj holky,moc sem nepíši,ale obcas si vasi příspěvky přečtu 😉 dnes mam 5 den zpoždění,tak az se dokopu do lékárny pro test,tak písnu ☺

ojo
22. únor 2018

@pavlina30 a nechceš zkusit tu MACU? můžete to brát s manželem dohromady, my je tenhle cyklus brali oba 2x denně a hned mám pozitivní těhu test, snažili jsme se tak ob den až 2...koupila jsem na na otehotnet.cz a pila jsem taky teda kontryhel 1x denně....

Strana