Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ty jo holky ja mam anginu 😪 co kdyz jsem fakt tehu? Co antibiotika?
@cpollik neves hkavu, vim, jake to je zklamani, ale prijde mi, ze kdyz to necekas a myslis, ze to nevykde, tak je to tam... Snaz se tesit na dalsi snazeni, dalsi pokus, nevzdavat to.. Ja se takto motivovala... Ja odpocitavam do patku... Co by uz mohlo byt videt holky? Dle PM bych mela byt 6tt+3,dle ovu 4tt+4, myslela jsem ze me objedna az za tyden dva, kdy bych byla cca 8tt,ted se bonim, ze i kdyz bude vse ok, nepujde nic videt a bude me strasit zamlklym atd... Co jste meli videt v polovine 7.tydne?
Holky,presne pred 4lety jsem prisla na to,ze jsem tehotna...ja tak doufam,ze to tentokrat vyslo...
Krasne odpoledne. Mam dotaz: jak dlouho muzou pretrvavat ucinky kontryhelu, kdyz bych ho pila treba jen jeden dva cykly?
Holky, co všechno může způsobovat zvyseni BT, nachlazená nejsem. MS mi meska cca 10 dní a poslední 3 dny se teplota drží nad 37, test negativní. Snad to nebude nejaka cysta :(
Ahoj holky.mela bych na vás dva dotazy zaprve kdy v cyklu začíná růst nové vajíčko a kolikaty den je uz viditelný folikul na ultrazvuku, uz treba treti den cyklu je mozna videt jestli tam vajíčko roste nebo je cyklus anovulacni?druha otazecka mela jste některá problem s tim ze vám vznikají opakovaně témeř kazdy mesic cysty pripadne jak to resili?predem moc dekuji
@natysnovec No Sarce uz to vyslo ❤️❤️❤️Ja budu vedet tak nedele,pondeli....to cekani...ach...
@veverka55 na cysty trpím . Bohužel neodchází s ms a rostou . Byly z toho loni 2laparky a potvrzena endometrioza. A co se týče folikulu. Nikdy jsem nebyla na folikulometrii 3dc. Nejdřív jsem byla 7dc a byl vidět .
Holky ms mám ne/dostat za týden. Jak já bych si přála aby to vyšlo. Teplotu merim. Podle ní včera velký pokles, avšak stále nad predovulacni teploty. Dnes opět vzestup. Mohla to být nidace, byla jsem 8dpo. To čekání je hrozný .
@lobella já byla poprvé podle ms 5+6 a bylo už i srdce, za cca tri týdny při 9+0 Taky a až když jsem šla na další kontrolu a pro průkazu tak ticho a zamlklé
@budenas5 hezký vidět. Ať sílí
Promin Pavli,ale ja tam nic nevidim,kdy to mas dostat?
@maice Tobe to taky vyjde neboj se😉😉🙂👍🍀🍀🍀
Tak nás zítra čeká návštěva caru... Dnes jsem třetí den cyklu a teda takto slabou ms jsem už dlooooho neměla..

@budenas5 tak to moc gratuluji!!Jde krásně vidět!!