icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

cpollik
13. bře 2018

@budenas5 tak to moc gratuluji!!Jde krásně vidět!!

cpollik
13. bře 2018

@malazrzka tak u mě přišla mrška přesně na čas😢,tak budeme zkoušet další měsíc,co se dá dělat☹.Držím pěsti👍😉

cpollik
13. bře 2018

@lobella tak dnes přišla mrška jedná.Presne na čas.Klesla bt a zase nic😢.Ach jo.Tak uvidime.Nechame tomu volný průběh.

budenas5
13. bře 2018

Ty jo holky ja mam anginu 😪 co kdyz jsem fakt tehu? Co antibiotika?

lobella
13. bře 2018

@cpollik neves hkavu, vim, jake to je zklamani, ale prijde mi, ze kdyz to necekas a myslis, ze to nevykde, tak je to tam... Snaz se tesit na dalsi snazeni, dalsi pokus, nevzdavat to.. Ja se takto motivovala... Ja odpocitavam do patku... Co by uz mohlo byt videt holky? Dle PM bych mela byt 6tt+3,dle ovu 4tt+4, myslela jsem ze me objedna az za tyden dva, kdy bych byla cca 8tt,ted se bonim, ze i kdyz bude vse ok, nepujde nic videt a bude me strasit zamlklym atd... Co jste meli videt v polovine 7.tydne?

darkwitch
13. bře 2018

@budenas5 tak to dají atb co se v tehu muzou 🙂 a potichu gratuluju

maice
13. bře 2018

@budenas5 existuji sirokospektralni atb, ktere muzes i v tehu...kdy bude digital???

hlasimse
13. bře 2018

@lobella v 7tt bylo vidět embryo, které se dalo i změřit, a váček, i žluté tělísko u vaječníku, takže mi řekla, z kterého jsem otěhotněla.

hlasimse
13. bře 2018

@lobella a vlastně už viděla i srdeční akci (vrtuli na utz)

maice
13. bře 2018

Holky,presne pred 4lety jsem prisla na to,ze jsem tehotna...ja tak doufam,ze to tentokrat vyslo...

snazimese
13. bře 2018

Krasne odpoledne. Mam dotaz: jak dlouho muzou pretrvavat ucinky kontryhelu, kdyz bych ho pila treba jen jeden dva cykly?

renmi
13. bře 2018

Holky, co všechno může způsobovat zvyseni BT, nachlazená nejsem. MS mi meska cca 10 dní a poslední 3 dny se teplota drží nad 37, test negativní. Snad to nebude nejaka cysta :(

natysnovec
13. bře 2018

@maice
@budenas5 Holky tak strasne na vas myslim a moc bych si prala aby vam to vyslo!!!Drzim palecky!!🍀🍀🍀
Ja ted zrovna cekam na vysledky s budejovic co se tyce miminka...

veverka55
13. bře 2018

Ahoj holky.mela bych na vás dva dotazy zaprve kdy v cyklu začíná růst nové vajíčko a kolikaty den je uz viditelný folikul na ultrazvuku, uz treba treti den cyklu je mozna videt jestli tam vajíčko roste nebo je cyklus anovulacni?druha otazecka mela jste některá problem s tim ze vám vznikají opakovaně témeř kazdy mesic cysty pripadne jak to resili?predem moc dekuji

maice
13. bře 2018

@renmi Rekla bych vyrazna zmena pocasi...kteta ted nastala...

maice
13. bře 2018

@natysnovec No Sarce uz to vyslo ❤️❤️❤️Ja budu vedet tak nedele,pondeli....to cekani...ach...

lachtanice86
13. bře 2018

@veverka55 na cysty trpím . Bohužel neodchází s ms a rostou . Byly z toho loni 2laparky a potvrzena endometrioza. A co se týče folikulu. Nikdy jsem nebyla na folikulometrii 3dc. Nejdřív jsem byla 7dc a byl vidět .

lachtanice86
13. bře 2018

Holky ms mám ne/dostat za týden. Jak já bych si přála aby to vyšlo. Teplotu merim. Podle ní včera velký pokles, avšak stále nad predovulacni teploty. Dnes opět vzestup. Mohla to být nidace, byla jsem 8dpo. To čekání je hrozný .

lachtanice86
13. bře 2018

@lobella já byla poprvé podle ms 5+6 a bylo už i srdce, za cca tri týdny při 9+0 Taky a až když jsem šla na další kontrolu a pro průkazu tak ticho a zamlklé

lachtanice86
13. bře 2018

@budenas5 hezký vidět. Ať sílí

bajunka
13. bře 2018

Tak se hlasim,moje telo se definotivne zblaznilo...vcera nebo dnes jsem toela dostat a co? Nic,misto toho mam priznaky jak na ovulaci cipek,hlen a udelala jsem si ovu test a ten je pozitivni...vedle je negativni TT,takze tento mesic mam proste misto MS druhou Ovulaci.

renmi
13. bře 2018

@maice Ze by to mělo tak zasadni vliv :( no příroda je mocna, achj.

maice
13. bře 2018

@renmi Urcite...byl to velky skok...

pavlina30
13. bře 2018

Ahojky holky chci znát váš názor.Skoušela jsem dnes dělat TT a zdá se mi že tam náznak je.Udělala jsem pak i ovu test.Co myslíte?

pavlina30
13. bře 2018
bajunka
13. bře 2018

Promin Pavli,ale ja tam nic nevidim,kdy to mas dostat?

pavlina30
13. bře 2018

@bajunka Měla jsem ms minulí týden ale to byla taková ms nems.Jen jsem špinila.Já tam vidím takové stíny

natysnovec
13. bře 2018

@maice Tobe to taky vyjde neboj se😉😉🙂👍🍀🍀🍀

mandarinka90
13. bře 2018

Tak nás zítra čeká návštěva caru... Dnes jsem třetí den cyklu a teda takto slabou ms jsem už dlooooho neměla..

budenas5
13. bře 2018

@bajunka No fakt jo? A neni to zacinajici tehu?? 🤔

@pavlina30 Pavli ja taky nic nevidim 😥

Jinak holky Mam hnisavou anginu a 41 teplotu. Penicilin. Sekla jsem jim tam s sebou tak mi dali kapacku a chteli si me tam nechat. Nejde to. Je mi lip.

Strana